Pages

Sunday 3 March 2013

Pics

Takze prvne, mam dve nova videjka, zadna slava :D Ale preci jen neco malo...jedno je z tetovaciho salonu, kde se Julie (slecna co se mnou byla na skoleni a ted bydli kousek ode me) nechala poprve potetovat a ja na stejne misto zamirim pristi sobotu presne ve 3 odpoledne zacit muj rukav <3 I am soooo exited :D :D a druhe videjko je z plavani, kam jsme vyrazili s Misou :)

Odkazy na yt - swimming with Misa
                      - Julie's tattoo


Plavco bylo super, zaplavali jsme si, byli jsme chvili ve vyrivce a zase plavali...:) Bazen je pekny, jeden bazen je na plavani a druhy je na diving - skoky do vody..priste si pujdu skocit. Misa nechce, boji se :P :D

No a jinak co bych Vam tam napsala...Skoro vsechna zviratka uz jsou prestehovana na novy baracek, zbyvaji uz jen prasatka, ktera je slozitejsi presunout, takze musi pockat. Na dome se v momentalni dobe pracuje, takze netusime nikdo kdy se budeme stehovat...snad v kvetnu...mozna cerven..kdo vi.

Na konci brezna letim s rodinkou na Floridu. Nekam k Jaksonville. Berou me s sebou i kdyz nemuseli a nejspise budu mit off takze snad neco prozkoumam a chtela bych si zajet do Orlanda...no uvidime :)

Jinak mam se tu porad dobre, jako prasatko v zite :D Uprimne, moc se nenadru, pracuji hodne nestabilne, ale vzdy do 45 hodin, muj HD si to hodne hlida takze to je super :) S detma se snazim delat hodne ruznych veci, chodit do parku, pokud je lepsi pocasi, jezdit do nature centra, chodit do knihovny, jezdit na kole na nasi prijezdovce, kreslit kridama, kazdy den chodime pro postu do naseho mail boxu, kreslime, vyrabime...cteme, hrajeme Clovece nezlob se a Hady a zebriky a tak ruzne blbneme :)

Dnes jsem jela s Carlou (nemecka slecna) do Ellicott City. Super vyletik, uz jsem tam byla po treti. Je to moc pekne historicke mestecko. Tentokrate jsem si krome dalsich pohledu, odvezla i Dream Catcher. Uz ho mam pekne povesenej nad hlavou na postely, takze uz zadne bad dreams :))

























2 comments:

  1. Jen tak dál s vlogama :) Bude to čim dál tím lepší :)

    ReplyDelete
  2. Super, moc ti to přeju a jsem ráda, žes konečně něco vložila :D

    ReplyDelete