Pages

Monday 15 April 2013

Tattoo convention, day in DC, Florida and other s*it

Zitra zacinam 7my mesic tady v USA. Vsechno porad pri starem, rodina super, deti zlobi a ja se snazim si to tu uzivat ;) Omlouvam se predem jestli tento clanek bude ponekud zmaten, nejak se neoritentuju kdy se co stalo a tak proste pisu jak me to napadne....

Stava se ze me pomalu ale jiste omalovanka...Minuly tyden, vikend 5.-7.brezne byla v Baltimore Tattoo Convention a samozrejme jsem nemohla chybet. Jela jsem nakonec jen v sobotu a sama. Julii bylo spatne, takze jsem zbyla jen ja. Rano jsem vyjela kolem pul 10 a do Baltimore jsem dojela, za krasne asistence Misi navigace alias kundy :D, po pul 11. Pocasi bylo uzasne, takze jsem jela jen v satech a zabkach. Oprvadu bylo nadherne. Convence byla super! Nebyla to moje prvni a ani ne posledni. Ted je v kvetny v NY a v Phille, ale tam se nedostanu. V planu mam az Virginia Bach Arts show, to je nekdy v sprnu, tak uvidime jestli se tam dostanu. Z Baltimoru jsem si privezla mensi ozdobu a to sice muj nart ted zdobi nova maluvka :) Mela jsem dohodnuty appointment uz snad 2 mesice dopredu s taterem ze San Diega. super typek :)

me and Scott - Smallz Tattooz, San Diego, CA
Amy Nicoletto from LA Ink

Serena a Enigma - Show devils..naprosto uzasny! :) (pozn. pokud neradi koukate na to jak si nekdo protahuje tkanicky pusou zpet do nosu, polykani mecu, rezani atd...radeji nekoukejte ;)) Zbytek videi na mem youtube - YOUTUBE


A nemuzu Vas ochudit o video z parade v DC na St. Patricks's day :) Tam jsme vyrazili 17.brezna. Zima byla jak v ruskym filmu ale dalo se to. Pruvod byl docela obycejny, nebo tak, predstavovala jsem si to vetsi a ''bohatsi'' ale clovek nemuze mit vse. Nakonec to byl super den ve Washingtonu se super lidickama :)


S rodinou jsem byla na Floride na velikonocni prazdniny co tady decka mela. Leteli jsme 29.brezna a 2.dubna jsem uz zase byli zpet v Marylandu mezi poli. Byla to rychla dovolena, ale nejvic super! Mela jsem tam vicemene volno, starat o deti jsem se nemusela, mela jsem pokoj s koupelnou pro sebe, mohla jsem jit kam jsem chtela....vetsinu casu jsem ale stejne stravila s rodinou a rodinou z HM strany. Mela tam oba rodice a obe sestry s detma. Vsichni maji holky :) Takze nakonec to bylo 7 deti a 8 dospelych a sranda byla, to ne ze ne! Zaplavala jsem si v oceanu, vyrila se s detma ve vyrivce, byli jsme na plavbe lodi. Navstivili stat Georgia na lodi a videli delfiny :) Tech 5 dni bylo vazne super a uzila jsem si to, dokonce jsem si i docela odpocinula.
Let trval neco malo pres dve a pul hodiny. Mala pekne usnula pri kazdem letu na skoro dve hodky, takze spala na Keithovi, ktery spal s ni :D. Gabby koukala na nejake filmy na Kindle, ja byla pripojena na Wifi...to bylo cool! Mit dostupnou wifi v 10tisicich kilometru ve vzduchu.











...........................to be continued

2 comments:

  1. Ach jooo, já už chci být taky v USA :D krásné fotky ;) to s tou pilou vypadá dost nebezpečně :D

    ReplyDelete
  2. Dekuji :)..budes ;) koukala jsem na blog, tak snad se najde nejaka vazne fajn rodina, ke ktery pujdes a reknes si ''jo to je ta prava'' :)
    Jinak oni jsou blazni, ale hrozne hodni :) hodne dobre se s nima povidalo a Enigma je svym zpusobem docela peknej:))

    ReplyDelete