Pages

Thursday 5 March 2015

Kosmetika LUSH

Golden wonder
Tak i ja jsem konecne podlehla teto skvele kosmetice! Lush jsem znala uz z drivejska, ale nikdy jsem si nic nekoupila, vzdy jsem chodila kolem a ocuchavala vsechny ty barevne veci , bath bombs a peny do koupele a sprchove gely... Prvni bath bomb jsem dostala od Phoebe k Vanocum a hned jsem ji vyzkousela (upozornuji, ze nejsem milovnik vany, radeji si dam sprchu...a take jsem jako mala mela alergickou reakci na nejakou penu do koupele a byla cela osypana :(, takze jsem se snazila tomu vyhybat :D).

Nejen, ze jejich produkty uzasne voni, ale jsou zcela cruelty free (netestovane na zviratech (Lush mel dokonce kampan proti testovani na zviratech. Podivat se muzete ZDE!)) a jsou tez zcela Vegan!


Zatim jsem vyzkousela Golden Wonder a Unicorn Horn. Miluji to jak vsechny jejich bath bomb a bubble bars vypadaji, vsechny jsou krasne barevne, hlavne Unicorn horn. Nadherne voni a z me zkusenosti, zanechaji pokozku krasne jemnou a i druhy den rano pokozka krasne voni:)
Nejsem zadny expert, jak jsem psala vyse, zatim jsem vyzkousela jen dva produkty. Mam jeste jednu bath bomb, kterou si schovavam - Dragon's Egg. V nedeli se chystam do Cambridge a urcite se pujdu podivat do Lush a urcite neodejdu s prazdnou.

Vyzkouseli jste nejake produkty z Lush? Pokud ano, napiste do komentaru a pokud mate nejaky oblibeny produkt, urcite sdilejte! :) rada se necham inspirovat co koupit priste :)


Golden Wonder - unvitr jsou male hvezdicky :) (z google.com)

Video Golder Wonder  ZDE


UNICORN HORN
- pouzila jsem jen asi 1/3 z celeho produktu. Unicorn horn je bubble bar - i male mnozstvi Vam udela hodne peny! a usetri penize :) nejlepsi je rozlomit na pul a jakoby rozdrolit na male kousicky, lepe se rozpousti;)

Video Unicorn Horn  ZDE
Unicorn horn



DRAGON's EGG - pro zacatek krasne voni :)...



A jako posledni mam tyhle zarive fialove linky/rtenku...Jeste jsem nepouzila, ale muzete pouzit bud jako linky na oci a nebo na try. Zkusim na rty a i jako linky :)



5 comments:

  1. Ja si obcas kupovala Lush v Praze. Jako jo, je to fajn, ale za tu cenu mi to prijde trosku malo. Taky me uplne otravovalo, jak kazda blogerka na svete byla posedla Lush. Ten unicorn ale vypada moc pekne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jsem se snazila tomu odolavat...Koupila jsem si minuly tyden asi 5 tech bomb a s mym pristupem k vane mi vydrzi tak do leta :D Jako je fakt, ze je to drahy..bohuzel, ale jak to krasne voni :))

      Delete
  2. to do te vany musi byt super! libi se mi jak jsou tam ty hvezdicky. :) Lush jsem jeste nikdy nemela,ale mozna vyzkousim :)

    ReplyDelete
  3. Nekdy fakt lituju, ze doma mame jen sprchovy kout. :-( :-D Osobne jsem z Lush jeste nic nezkousela, ale az budu mit vanu, vim, kam jit. :-D
    Btw, slecno, co takhle dalsi echo o tom, jak se mate? ;-)

    ReplyDelete
  4. När jag introducerades för Mr. Pedro (A Loan Officer), gick jag in på marknaden som första gången husköpare.
    Mina behov var lite annorlunda och jag hade massor av frågor, innan han skickade mitt förhandsgodkännandebrev till mig ringde han för att prata med mig om vad det betydde och vad som kunde förändras. Han gjorde sig tillgänglig för mig i stort sett vilken timme som helst via e-post och sms, han var mycket lyhörd och kunnig. Han är också väldigt okomplicerad, jag förklarade för honom vad mina förväntningar var när det gäller stängningstid och andra detaljer. Han sa att han skulle uppfylla dessa förväntningar men han överträffade dem. Jag stängde så snabbt min mäklare och säljaren var förstås glada över det. Men som köpare uppskattade jag att få gå igenom processen på ett kortfattat men grundligt sätt. Från förhandsgodkännande till avslutning – resan var så sömlös och jag anser mig ha tur eftersom jag har hört skräckhistorier om internet. Jag rekommenderar en lånehandläggare, Pedro Jerome, kontakta e-post: pedroloanss@gmail.com & Whatsapp-nummer:+18632310632 till alla som letar efter ett lån på vilken marknad som helst.

    ReplyDelete