Pages

Sunday 5 June 2011

Nabity tyden..jak se to vezme


V patek jsem se rozloucila s peroxidovou blond a presla jsem na neco jakoze tmave blond -karamel :D ? Sama to moc nespecifikuji,ale snad se libi :). Zmena je zivot....A kdyz uz jsme u tech zmen..v prve rade zacina se predelavat cela zahrada, nova pergola..Mick ma co delat,myslim az do podzimu :D. Lindsey chce uplne predelat misto pro trampolinu, nejaky kus jen s travou a nejakou plochu na poradny grilovani a tak, tak jsem zvedava jestli to bude hotove jeste kdyz tu budu.

Detem zase uz konci prazdniny KONECNE, protoze uz me z nich (teda spise z neho - Tobyho) skoro praskly nervy. Je to s nim tezke,ale jen kdyz jsou doma rodice,nebo jeden z nich,ale to je porad dokola,takze jsem se na nej protentokrat vykaslala at si histerci doma s tatou a behala cely utery - patek s Elise a Poppi po parku, blbli jsme na zahrade a fakt jsem si to uzila...Tobu byl s nami akorat ve ctvrtek v parku, mozna hodinku, pak zacal rvat ze chce tatu, tak jsem s nim nediskutovala a dosla s nim domu a zanechala ho Mickovi. Snad se dobre bavili..u televize :D Venku skoro 30 stupnu a taaak krasne..jako na Mallorce :D JIRI DIKY ZA POSLANI NADHERNEHO POCASI, DOUFAM,ZE SI UZIVAS TOHO CO JSEM POSLALA JA :-D.

V nedeli a pondeli jsm mela volno. O nedeli jsme uz psala...prospala jsem skoro celej den :D Po narocne noci narocne vstavani...
V pondeli,bylo to Bank holiday, odjela cela rodinka do Manchesteru za Lindseyinym tatkou a navstivit stare zname. Ja jsem dostala jen maly ukol, teda spise me poprosili jestli bych nemohla vzit psa ven, sice desne prselo,ale sla jsem s nim kousek do poli, prochazka nam vysla tak na pul hodky, jeste ze mam ty super gumaky a nepromokavou bundu,jinak  bych byla turch. No a jak tak prselo, nikam se mi nechtelo jet, tak jsem si pustila televizi dole v obykavu a pri tom vyzehlila vsechno detske...:D Ze me to zehleni jeste neomrzelo ? Neomrzelo a delam to rada,vzdycky jsem delala :D.
Rodinka se vratila nekdy kolem pul 12 v noci, hned dali decka spat , poprali mi dobrou noc a s tim,ze Mick jde do prace a Lindsey tez, jsem usinala s tim ,ze me ceka 5 dni s deckama, ktery se urcite budou nudit :D. Nastesti uz v utery zacalo byt nadherne, slunicko vylezlo, oteplilo se tak,ze jsem konecne vytahla horejsek od plavek a slunila jsem se na zahrade,zatimco Toby a Poppi skakali v trampoline, Elise mezitim jezdila na kole s Miou a nebo byli v parku. Streda byla v podobnem duchu a vlastne i ctvrtek a patek, kazdy den jsme vstavali kolem 9, nasnidali se a sup do parku,pak sla mala odpoledne kolem 1 spat, do 3, takze jsme blbli s Tobym na zahrade a nebo on koukal na tv, kdyz bylo moc horko, ja jsem se slunila,zkousela chytit nase dva kraliky..bezvysledne :D. Povesila nekolik pracek pradla, protoze jak je horko, tak to uschne za hodinku, tak naco otalet :D Uz se mi zase pekne hromadi kosik s detskym.. to bude pozehlenicko v pondeli :D:D:D.


Sobota, 4.cervna..hrozne to utika, minuly rok jsme touhle dobou byla po koncerte Ortelu v Plzni na prvni navsteve CR od odletu..Stravila jsem noc na prazskem vlakovem nadrazi..spise pred nim :/. Uzila si super tyden s kamrady, stihla zazit paradni bourku s Danielkou na balkone jejiho bytu v Lochotine.
Vzpominky.....
Uz v utery jsem chtela udelat pro decka Treasure hunt na zahradem,ale jelikoz porad se toho neco montovalo a finalne ve ctvrtek, kdy uz jsem mela vse pripravene, vzala Lindsey Elise a Tobyho na nakupy, mi totalne zhatili plany...Takze jsem nakonec usoudila,ze to bude nejlepsi udelat v sobotu, kdy bude Mick i Lindsey spat po nocni.
Udelala jsem mapku,kde jsem zakreslila predpokladana mista nalezu maleho pokladu - po zahrade jsem poschovavala pytlik ys cukrovim,aby meli nejakou radost,hned pro zacatek. Vymyslela jsem par ukolu - skakani panaka,kresleni nebo napsani sveho jmena barvickama, krouzeni kruhama na 1minutu,skakani na trampoline s ruznymi triky na jednu minutu a hazeni misku do kruhu.
Zacali jsme kolem pul 11 a skoncili neco po 12, kdy se vyhlasili vytezove a 'porazeni', Vyhrala Elise, druha byla jeji kamradka Mia , treti Poppi s Tobym,aby jim to nebylo lito i Poppi a Toby dostali prekvapeni...Mela jsem schovana dve velka cokoladova vajicka, takze ty,kazdej lizatko a jeste bublifuk. Elise pak jedny z mych gumovych hodinek, privesek na klice s Bratz panenkou a nejakou cokoladu, Mia privesek s panenkou Barbie,lizatko,cokoladu a naramek. Takze meli radost, chtela jsem jim udelat i diplomy,ale pote co mi ten prvni Toby rozskubal,jsem se na to vybodla.
Lindsey hned jak vstala, rikala,ze nas chvili poslouchala oknem, co mela otevrene v loznici do zahrady a hrozne me chvalila a byla z toho hrozne nadsena,takze nejen decka :))).
Rozhodne udelam neco podobneho co nejdrive,ale asi mozna i v parku a pro vice deti, musime neco zorganizovat s ostatnimi rodici.

Dnes je nedele, je presne 20:17 a ja se chystam ke spanku...jsem mrtva. Byli jsme dnes v Henlow na krtinach synovce Lindsey (Lindsey ma sestru dvojce, Adele a ta ma 3 kluku, nejstarsi 14let,pak je prostredni 8 let a Byl to pekny den,ale hodne narocny, vstavali jsme v 6, vyjizdeli neco pred 8, cesta trvala kolem 2 hodin a ja jsem jela s Mickem sama s nasima trema detma a jeste Elise-ina kamradka,takze jsem rada,ze jsme v pul 7 dojeli zpatky a jdu spat.

Dobrou noc :)
Night night.....

(fotky jako obvykle na fb :))




















4 comments:

  1. haha :D ty jsi nějaká superaupairka, ne? tresure hunt.. :)

    inak není zač za počasí, já jsem si ho tady docela užila, jenom jsem myslela, že po tom tejdnu odejde a sice se to teď trochu zlepšilo, ale dneska teda chvilku lilo jako z konve a vypadá to na bouřku... tak nevim, už by to mohlo skončit...

    ...a říkám si, že trampolína by se nám tu náramně hodila... to by bylo něco...

    ReplyDelete
  2. Haha,ted jsi me pobavila,ale nejsi prvni kdo mi to rika :D Dokonce me rodina (vlastne s tim zacali znami) zacala premlouvat jestli si to nechci rozmyslet s tou amerikou :D Ani napad...A uz mi planuji jak mi najdou nejakyho zenicha a jak budeme bydlet tady v Newtoftu :D lol..Jsem normalni au-pair v ramci mych moznosti :)

    No tady se konecne ochladilo,ale dneska bylo zase krasne,mela jsem volno tak jsem zajela k mori a dokonce se uz vykoupala,kdyz jsem to ted rikala hm a hf,ze jsem se koupala, tak neverili :D Ale vi,ze jsem takovej blazen,ze do ty vody fakt vlezu vzdycky :D

    Trampolina je super vec, sice na tom skacu vyjimecne,ale vzdycky to stoji za to :) A s detma se na tom vyblbneme hrozne....

    ReplyDelete
  3. ty vlasy jsou úplně báječný!

    ReplyDelete
  4. Och..cervenam se :D Diky :)

    ReplyDelete