Pages

Wednesday 22 June 2011

Sport's day in Faldi' 21.6.

Konecne jsme se po predeslych dvou zrusenych dnech, kdy prselo, dockali (nebo spise deti :)) sportovniho dne ve skole ve Faldingworthu, kam chodi jak Elise do zakladni skoly, tak i Toby do skolky. Pocasi se konecne umoudrilo a i kdyz nebylo buhvi jak krasne, prece jen neprselo a bylo docela pekne, zadne horko, ani zima.

Zacatek byl ve 2 odpoledne a my jsme opet prijeli o neco dele,ale asi jen o 10minut, takze jsme o nic neprisli.. No ne ze by bylo na co koukat :D. Jela jsem ja, Mick a Poppi s Tobym, Elise byla ve skole uz od rana. Naskladali jsme se do auto, samozrejme nam tu Lindsey nechala to s cim jezdim ja a Mick, takze jsem premyslela jak pojedeme pak domu v 6ti, kdyz jsme meli jeste svezt Miu, Elisinu kamradku.. No prej se to nejak udela..a udelalo..Mia sedela Elise na kolenou..docela jsem mela strach, protoze ani jedna nemela pas a sedeli mezi dvema detskyma sedackama a nikdy clovek nevi co se muze stat. Mick me uklidnil,ze prece nejde o nic, ze je to jen par kroku a jsme doma... Dojeli jsme v poradku.

Ale abych se vratila k samotnemu prubehu...Ja jsem mela na starost Poppi a Mick si vzal Tobyho. Toby taky bezel jeden zavod za skolku, jmenovalo se to 'shopping race' a meli malinkate nakupni tasky a sbirali po ceste nejake umelohmotne veci jako jahody,tresne,rohliky.. Toby byl posledni, protoze samozrejme nemel na jeho draze jahodu a on ji chtel,zacal vriskat, prebehl do jine drahy, tam strcil do nejakeho kluciny a sebral mu ji..v tu chvili bych ho nehradeji ... (radsi nebudu rikat co). Nakonec vsechny deti ze skolky dostali certifikat a medaily,ale ne cokoladovou, umelohmotnou s napisem winner.

Pote uz nasledovalo predstaveni jednotlivych tymu ze skoly, bylo jich asi 6,nebo 7 ? Nevzpominam si... Meli to v duchu egyptskych faraonu,tam kde byla Elise meli Kleopatru,udelane transparenty a kazde druzstvo melo sveho kapitana.
Zacalo se zavodem 'Egg race' pod kterym se skryva znamy beh s vajickem na lzici. Obcas si nekdo vajicko prizdrel,nekdo ho ztratil...Ten kro dobehl do cile s vajickem stale na lzici dostal nejake body, ktere se scitali z jednotlivych behu a pak se urcil vytezny tym, ktery dostal pohar a nejake sladkosti a vecne ceny,jako knizky,sesity atd. Kazdy kdo se zucastnil dostal tez certifikat, bohuzel Elise ho nekam zalozila a nemuze ho najit.
Pokracovalo se stafetou, behem s piskem v kelimku a posleze staveni babovicek na stul, kdo mel nejvice babovicek, ten vyhral a opet dostal nejak ty body. Dale byl beh pres prekazky s vodou, kde se na konci merilo kolik vody kdo vylil.

Ja jsem vetsinu casu prochodila a fotila, pak jsme si s Poppi sedli na zidlicky, ktere se uvolnily a sledovaly ukonceni uz v sede. Mick celou dobu behal nekde za Tobym, ma hodne tendenci utikat :D.

Nakonec byl pred vyhlasenim jeste beh rodicu....po nekonecnem premlouvani jsem si zula boty a sla :D:D. Bezela se stafeta ve 4, ja jsem byla ve skupine s Vicky, ktera je tehotan,ale presto bezela, jejim manzelem Tonym a jejich synovsem Jakem. Nevyhrali jsme nic,byli jsme druzi. Po sto letech jsem bezela jako za casu na skole...moje plice opravdu nestihaj :/. Ale aspon jsme se pobavili.
To uz prislo na radu vyhlaseni ktere druzstvo vyhralo celkove cely sportovni den....Vyhralo druzstvo,kde byl syn sousedky Anne, Shane. Elise a jeji druzstvo skoncilo na 4-tem miste. Po predani poharu vitezum, doslo na zmrzlinu a rozlouceni se. Udelalo se jeste par fotek a kolem pul 4 jsme se vsichni naskladali do auta a jeli domu,kde na nas uz cekala Lindsey. Mick se jen prevlekl a jel do prace. Lindsey mela pak deti do pul 7,kdy Toby sel do postele a Poppi zustala se mnou u me v pokoji, protoze Lindsey jela na zapas Netballu,tak jsem mela hlidani. Nastesti s sebou vzala Elise s Miou, takze nikdo neotravoval :D. Sesla jsem se s rodici na skype a tim muj den skoncil...Usnula jsem kolem pul 11, kdy jsem slysela prijizdet L. auto.

Trocha fotek na zaver: tak dneska asi ani jedna..nemam rada text bez fotek...grrrr .:/ blogger me nema rad,dneska,takze vsechny fotky na fb -
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2114888035593.126955.1347469603

nejak mi to nefunguje.....no kdyby nekdo chtel ty fotky videt a nema me na fb, tak jsem tam jako - Danus Odehnalova ;)

6 comments:

  1. ty jo - jak jsem cetla o tom precpanem aute, tak jsem si uplne vybavila Nemyslis - zaplatis! No jeste, ze se nic nestalo.

    Jinak, jak pises o Tobym a jeho 'shopping race' - tak je to fakt vtipne :D

    a btw - krasne fotky :)

    ReplyDelete
  2. No uprimne, nechtela jsem s nema jet,ale co mi zbyvalo, kdyz Mick uz mel byt davno na ceste do prace a nikdo nemel volno..Tak nastesti je to fakt kousek a nic se nestalo..ale stejne ty lidi co delaji u policie,hasicu,zachranky atak vetsinou takhle riskuji co ja vim :/ Njn asi si mysli,ze se jim nic nestane :X

    Koukam,ze jsi si me pritukla na fb ;) a diky, fotky se snazim jak se da :) vetsinou fotim vsude,vsechno a vsechny :D

    ReplyDelete
  3. S tou jahodou mě to taky dost rozesmálo :D Surovec jeden :D a jinak tě obdivuju, do žádnýho závodu bych nešla :D nesnáším, když na mě koukaj lidi :D

    ReplyDelete
  4. Ja jsem se tady v Anglii nejak odnaucila resit ze na me lidi koukaji, je mi to nejak jedno..Driv bych do neceho takoveho nesla,zvlast kdyz tam bylo docela dost lidi, no.
    Hlavne mi skoro spadla sukne, o podprsence ani nemluvim :D

    ReplyDelete
  5. Krom toho jak se znám, já jsem katastrofa v lidský podobě, tak bych se tam rozplácla a ještě si něco zlomila, se mnou to neni sranda :D
    A tebe u toho někdo nefotil?? :)

    ReplyDelete
  6. No ja jsem nemela daleko k dychacimu kolapsu, jinak nebeham :D
    No to prave nevim, mym fotakem ne, protoze jsem ho dala sousedce,vedle na zidly a kdyz jsme dobehli, koukam,ze fotak lezi na zemi..Mozna ze fotil Mick, musim pockat az stahnou fotky do pc a pak se kouknu.Jinak asi nikdo no :((

    ReplyDelete