Pages

Saturday 18 October 2014

Zpet v Anglii



Tak se hlasim ze zaprsene Anglie. Ano opet jsem tady! Tentokrate kousek od Cambridge, primo v arealu RAF (Royal Air Force). Mam na starosti tri deti. Dva kluky (7&8) a holcicku (3,5). S temi kluky asi bude mensi potiz :D ale snad to nejak zvladnu. Rodice jsou zlati. Zatim se tak alespon tvari. Vime jak vse muze dopadnout, ale zatim se zdaji maximalne v pohode a uplne normalni!

Muj den tyden ted vypada asi takto.. Pondeli + Streda mam malou doma cely den, kluci jsou ve skole kazdy den od 8:45am do 3:20pm, takze tam jde spise o vyzvedavani a delani vecere. Holcicka je ve skolce utery + ctvrtek cely den a patek od 12:20pm.
Tak snad to nejak zvladnu...no. Docela se tady nudim :D Vubec nejsem zvykla na to, ze decka maji xboxy a ipady. Koukat na tv muzou jak chteji :D ven nechteji. To mi tady teda dost vadi. Byla jsem zvykla byt s Gabby a Danni porad nekde pryc. No tak uvidime.

Zitra se snad dostanu do Cambridge, tak neco pofotim :)

Prvni jizda autem na druhe strane vozovky sla daleko lepe nez jsem si myslela! Zadni mrtvi! :D Auto mam k dispozici kazdy den i ve svem volnu, takze super :)  Do Cambridge nam tady tedy jezdi pred plotem :D autobus, tak pojedu zitra tim.

Zitra vecer mam face time s Kate, Keithem a holkama. Danni ma dneska narozeniny. Uz jsou ji 3!! Hrozne to utika! Kate mi poslala fotky a video jak mala ji dort :) uzasne :D mela celou pusinu od cokolady.

Hrozne to vsechno utika. Muj mozek se jeste asi poradne nevyrovnal s tim, ze uz nejsem v Americe a docela to tezce nesu. Konecne me to tzn hit. :( obcas si trochu pobrecim....obcas i vic. No ale nebudu tady rvat jak mi amerika chybi....urcite jsem tady takhle rvala kdyz jsem odjela z Anglie poprve... :D ja chudak lol Kazdopadne se tesim az se tady s nekym seznamim, konecne se porozhlednu po okoli. Musim do Primarku! na to se tesim nejvic!!! :D

Jinak bych rada pripomnela moji facebookovou stranku, kam hazim update, fotky a pisu v anglictine :)) budu rada za 'like' :D self promotion is a MUST!!! :D :D

https://www.facebook.com/inkednannyblog?ref=bookmarks

Tak a zbytek nejake fotky ;)

<3

xx














No comments:

Post a Comment