Pages

Saturday 8 October 2011

Operace,nova skola,Halooween...



Zase ten tyden ubehl nejak hrozne rychle,ani nevim jak. A jak si zase nepisu poznamky tak proste netusim co jsem delala v pondeli ani utery..Jo uz vim :D V pondeli jsem pomohla rano Mickovi s detma, protoze mi Lindz psala sms v 8:10 :D:D:D Ano psala mi sms,kdyz byla uz v dome, jestli nemuzu teda prijit domu, ze by potrebovala jit spat po nocni a ze decka zase jsou jak utrzeni ze retezu a vubec Micka neposlouchaji. Tak jsem ji odepsala,ze jsem vzhuru,uprimne docela jsem se bavila tim jakej delaji bordel a uplne Micka ignorujou :D, takze jsem vstala,oblekla se,sesla dolu. Mick se snazil chytit Tobyho aby ho prevlekl z pyzama do oblceni do skoly, no kluk lital sem a tam,rval na vsechny strany, srazil malou, kopnul Elise,ktera sla kolem az upadl na podlahu v kuchyni a jak sirokej tak dlouhej se rozplac,zacal brecet,tak jsem ho sebrala,utesila,prevlekla ani ne za 5 minut byl ready jit do skoly...bez jedineho slova odmlouvani,bez revu....a takhle je to vzdy. Vzdycky poslouchaji jen me, jen se mnou udelaji co jim reknu, pekne se nasnidaji, prevleknou se, krasne si s Toby s Poppi hraji..kdyz jsou tu rodice..hotova katastrofa.

Pak jsem stravila nejaky cas s Poppi na zahrade,dala jsem ji o pul 12 spat,tedy spise ona mi usnula v kline,kdyz jsem koukala na nejaky film dole v obyvaku. Takze jsem ji nebudila na obed, mela predtim lehkou svacinku kolem pul 11,tak obed mela az kdyz se vzbudila,nekdy kolem pul 3. Pak jsem mela volno. Byla jsem se projit kolem Newtoftu, jen tak, procistit si hlavu,neco vymyslet..stejne jsem na nic neprisla.
Vecer jsem stravila u televize.

V utery jsem si zase prispala,ale jen do pul 9, protoze opet rev po celem baraku,jak jinak. Sesla jsem tedy dolu,ze si dam snidani a Mick,ze musi odvezt Tobyho do skoly, jestli bych mohla chvili byt s Poppi,rekla jsem ze neni problem,udelala jsem si snidani a sedla jsem si s ni v obyvaku s Poppi koukajici se na In the night garden :). Mick prijel kolem pul 10,prebral si malou a ja jsem mela volno. Pekne se ochladilo,takze jsem byla doma,uklidila jsem koupelnu a uklidila jsem si pokoj, utrela jsem prach, nasala zase par veci co jsem hledala a nemohla najit, par veci vyhazela,teda spise vic, i kdyz porad mi prijde,ze tu toho mam strasne. Pak jsem ani nevim jak usnula a vzbudila jsem se az nekdy kolem pul 7 vecer, Lindz na me pak klepala asi kolem sedme,jestli jsem vzhuru,ze vecere je hotova. Odjela na nettball,predtim se pekne s Mickem pohadala,je mi az trapne,ze to vsechn slysim do pokoje...hodne veci co si obcas mezi s sebou reknou je docela sila. Zase mu pakovala veci a posilala pryc. Nebylo to poprve,ale nedeje se to casto, to zase ne, to bych tu nevydrzela, i kdyz to neni moje vec,clovek to slysi. Nikdy na me tady nikdo nezarval a nikdy jsem se s Lindz nebo Mickem nepohadala. Ale i tak se Vas to dotyka.

Ve stredu jsem mela mit uplne volno,ale Elise sla na tu operci s rukou a tak jsem se v utery vecer dozvedela,ze Lindz i Mick jedou s ni,takze jsem byla poprosena o to,jestli bych teda byla s detmi a volno budu mit pak jeste ctvrtek a patek..no co mam delat. Samozrejme jsem rekla,ze ano. Rano odjeli kolem osme, my jsme akorat vtsali,dali snidani. Obleceni jsme byli za necelych 5 minut,opet vse v pohode. Dala jsem veci do pracky a dala prat. Nalozila jsem Poppi a Tobyho do auta a odvezla do skoly. Poppi si tam zase nechteli nechat :D. Jeli jsme tedy domu,kde si hrala chvili na zahrade,pak jsme povesili pradlo a byla nejak unavena,tak jsem ji zkusila dat do postele a behem peti minut spala, bylo kolem pul 11. Jak jsem se tak nudila,tak jsem vyzehlila vsechno detske obleceni a ze ho zase nebylo malo,ale uz to mam v ruce,takze jsem o pul jedne byla hotova. Vzbudila jsem malou, zajeli jsme pro Tobyho.Jeli jsme domu, Poppi si dala obed a sli jsme do parku. Docela foukalo, takze jsme zustali jen hodku a sli domu,kde decka chvili koukali na tv,pak behali chvili po zahrade. O pate jsem jim udelala veceri, to uz pak volala Lindz ze uz jsou na ceste domu a vezou si Elise s sebou. Prijeli kolem seste. Jedla jsem s detma,takze jsem nemusela pak cekat na veceri. Predtim nez prijeli jsem jeste prevlekla Tobyho a Poppi do pyzam,aby byli ready pak na bedtime. Jsem proste super aupair!! XD
Vecer jsem stravila u netu, psanim s par lidma z Plzne a koukala jsem na Jamese Bonda,muj oblibeny The World Is Not Enough kde Sophie Marceu rika onu nesmrtelnou vetu : Nema zadny smysl zit pokud necitite ze zijete. Nasledne ji rekne pred OO7 i Renard a vse je prozrazeno :D...To jsem odbehla,mam rada Bondovky..po tatinkovi :)).

Ve ctvrtek mi tu Mick nechal auto, takze jsem se domluvila,ze zajedu do RAF Digby nasvstivit Adele s malickym a za Agnes, se kterou jsme si to mimochodem vyrikali, nemyslela to pry spatne,jen proste se v tu chvili nevedela cim ohnat.. dobre budiz ji odpusteno,ale odted si budu davat bacha co pred ni dela nebo rikam, clovek nikdy nevi,ze.
Takze jsem odvezla Tobyho do skolky. Vzala jsem si jeste radeji navigaci, ono je to sice porad jakoze po rovince a jen jednou se odbocuje,ale jeste jsem si nebyla uplne jista. Cestou zpatky jsem ji uz nevyuzila. Dojela jsem na misto na desatou. Tentokrate jsem si nezapomnela karticku na auto,takze me v poradku pustili a nezastrelili me :D. Dum jsem ted nasla, dokonce jen podle pameti, protoze navigace na tento pozadavek rezignovala. Bohuzel Adele nebylo moc dobre,tak jsme si jen popovidali chvili v kuchyni a ona sla s malym spat nahoru. Rikala jsem Agnes jestli tu nemaji nejake mesto pobliz, protoze byt jen v baraku se mi nechtelo a v campu toho moc neni. Zajeli jsme tedy do Sleafordu, ktery je 15min jizdy vzdalen. Agnes dostala jeste maly seznamek co by jsme se se mohli stavit v Lidli, proc ne, kdyz je to po ceste. Staveli jsme se v bace,dostala jsem zpet svych £20, posledni penize,ktere momentalne mam :D Teda krome penez na tom sporicim ucte,na ktere nesaham,i kdyz tam toho taky moc neno :D no nejsem proste sporici typ..takze az do 16. musim vystacit s dvackou,ale aspon nic neutratim,zbytecne.
Stavili jsme se v Tescu a kolem pul 12 jsme jeli zpatky. Dala jsem si jeste kafe u Adele a ve 12 jsem jela zpatky do Lincolnu,cestu jsem zvladla za 15 minut, coz nechapu jak jsem to udelala, protoze normalne to trva kolem 35 minut...pritom jsem dodrzovala rychlost,ale nebyla nidke zadna zacpa a silnice byla prazdna,takze se jelo jedna basen..najednou koukam a jsem uz v Lincolne, trosku jsem nechapala :D.
Stavila jsem se na benzince,Lindz mi dala na benzin,kdyz jsem jela za Agnes..hmmm asi tam budu jezdit casteji. Jinak si platim benzin, kdyz jedu sama bez deti,sama. V Lincolne jsem se rychle jukla po kramech a uz uhanela pro Tobyho do skoly,slibila jsem ze se pro nej stavim, protoze Lindz nemala auto,a nesehnala nikoho kdo by ho jel vyzvednout, no jeste ze uz se ted nebudeme muset s timto stresovat. Finalne ma misto ve skole v Gainsboro',nastupuje v utery a bude ho minibus vyzvedavat o pul 8!! to znamena,vstavani o pul 7 nejdyl...to me asi zabije :D Ale nejak se to zvladne,hlavne si ho tam bechaji az do pul 4, a zase nam ho privezou zpatky,takze bude klid. Jsem zvedava jak to bude zvladat....Snad v poradku, v pondeli se jdeme rozloucit do jeho nynejsi skoly,koupot uniformu a hura do nove skoly.
Vecer jsem  pak mela hovor s rodici na skype,dokonce jsem i brachu videla,moc jsem s nim nepopovidala,zavolame si v pondeli. On akorat prisel z prace,tak byl znicen.




V patek jsem mela mit tez volno,ale ja jsem tak hrozne obetava :D ze jsem zase odvezla Tobyho do skoly a vzala s sebou i Poppi. Po tom co jsme vylozili Tobyho jsme jeli do Market Rasenu, nejdrive do Tesca pro donutky,uz maji veci na Halloween,musim vymyselet za co pujdu letos,sice nedelame party tady v dome jako minuly rok,ale bude party v clubu, takze se urcite chystam.Po navsteve Tesca jsme jeli do parku. Stravili jsme tam neco kolem dvou hodin. Pak jsme se sli cournout do centra. Kdyz jsme byli v charity shopu volala mi Lindz jestli bych ji nemohla koupit blond barvu,ze se chce obarvit na cerveno a zase ji to chytlo spatne,takze to nejdrive odbarvi. Hlavne ze ji to rikam pokazde :D. Koupila jsem a jeli jsme domu. Tam si Poppi dala obed a sla spinkat, byla cela ubehana z parku,ani se ji nedivim, lezla vsude mozne a zase si chtela hrat na schovavanou,jenze tady v tohmle parku neni nic jako zed na schovavani jako tady uz nas v Newtoftu,takze jen utikala a pistela a ja ni pokazde jen- I gonna get you- a ona utikala,to bylo pekny,hodne jsme se nasmali.






Jeste jsem zajela pro tobyho do skoly. Lindz trochu predelavala Elisino pokoj, zase. Ma tam nejake nove policky. Elise je zatim doma, protoze ji ta ruka pry docela boli,takze je v klidu doma,celej den zalezla v pokoji,vyjde jen na jidlo :) Snad to bude mit dobre. Pred dvema roky si narazila predlokti a od te doby mela uvolnenou nejakou kustku, nebolelo to,ale kdyz to ohnula vylezalo to,takze ji to ted odoperovali.
Uz od rana me bylo trochu spatne,ale slo to,nebylo to nic hrozneho, Kdyz jsem ale prijela s Tobym ze skoly,uz mi bylo docela spatne,takze jsem Lindz rikala,ze si pujdu lehnout. Nemela s tim zadny problem,takze jsem si pujcila knizku a ze si budu chvili cist. Uvarila jsem si jahodovy caj, vzala jsem si nejake prasky a ani jsem nedocetla prvni kapitolu,zavrela jsem knizku a usnula. Vzbudila jsem se a bylo asi pul 8. Zasla jsem si do kuchyne pro vodu, pod sprchu a sla zase spat. Mezitim tu jeste byla za mnou v pokoji Lindz,ze rano muzu spat a kdyz mi nebude porad dobre,ze zavolame sousedce aby se postarala o deti. Mick totiz ma v sobotu odpoledni a Lindz je na denni. Nakonec mi dnes rano uz bylo lepe,vstala jsem v 10,dosla dolu a poslala jsem Micka do postele aby se chvili prospal, protoze ma odpoledni od 3 do 3 rano,takze dvanactku,a vstaval v pul 7 k male,a ona me usnula az pak kolem pul 1. Koukali jsme s Tobym na Monsters Inc. (Priserky s.r.o.) a pak na Piraty z karibiku. Mezitim jsem jen hodila vyprane pradlo do susicky,ale opet nesusi a venku prsi,jsem zvedava,kde to budeme susit to pradlo....snad to Mick zitra odpoledne nejak opravi.
Veceri jsme udelala zase na patou, opet me pekne vse snedli,ja jsem si dala jen 2 tousty, protoze muj zaludek toho asi moc nesnese. Kolem 3/4 na 6 prijela Lindz a ja mam padla. Dala jsem si sprchu,koukla na Red Dwarf,ted na NCIS a dohanim resty zde na blog ;) Ale pro dnesek asi uz koncim :)).




Jeste abych nezapomnela, zabookovala jsem si letenku na Vanoce domu, poletim s easy jetem ze Stanstedu 22,prosince v 16:50, doufam,ze to poleti :))


Jeste chci podekovat me uzasne sestrence Market za 'pronasledovani' ;))

Tak to uz je opravdu vse,nebudu uz Vas dele nudit. Pekny zbytek vikendu, ja mam deticky zitra :)
Mejte se a smejte se :)

2 comments:

  1. Byla sem v TESCU včera a maj tu stejnej sortiment věciček an Halloween :D Ale nic moc výběr, kromě umělý krve :)

    ReplyDelete
  2. Ja jsem si tam minuly rok koupila akorat to malovani na oblicek a umelou krev :D Jinak nic moc, jak rikas..
    A za co by jsi sla ??

    ReplyDelete