Pages

Monday 3 October 2011

Vikend

Strasne rada bych proparila celou noc nekde v nejakem clubu v Plzni...ach jak me se zastesklo po proparenych patkach,sobotach...stredecni vecery nebyly mnohdy vyjimkou.
Tuhle pisnikcu mam moc rada, dobre se na ni tanci a jeste lepe se pri ni ridi auto :D





K me (nebo jejich :D) smule jsem mela deticky cely vikend, tedy jen Poppi a Tobyho..pocinaje patkem, kdy Lindsey odjela do prace na ctvrtou odpoledni do vcerejska,kdy jsme vstavali zase v 10, jsme hrozny lemry :D byli jsme v parku a ja jsem ve ctvrt na 2 jela vyzvenout Elise k Newarku a ted mam padla,konecne!!!

s Tobym na zahrade, jak jinak tricko s Percym,cislo 6

Poppi tleskala,protoze mela hroznou radost
uz nevim z ceho :)
Patek jsem mela relativne volno az do tech 4, protoze pak sel Mick spat pred nocni, ma ted od 9 do 7 rano,takze dela 10h a Lindsey to same od 5 odpoledne do 3 rano..Rano jsem jen povesila pradlo a mela volno vlastne az do tech ctyr,pak sel Mick spat pred nocni, ja jsem udelala veceri, mala s klukem jeste behali asi do pul 7 na zahrade,pak pyzama a sup do postele. Ulozila jsem prvne Tobyho, neco kolem ctvrt na 8, pustila jsem mu nejake dvd co si vybral, dokonce to nebyl Tomas, jake prekvapeni :D. A jala jsem se sledovat telku dole v obyvaku s Poppi,nejdrive jsme koukali chvili na baby tv pak na cbeebies. Kolem osme jsem si to prepla na Criminal minds a o pul 9,to uz Toby spal jsem ji sla tez ulozit,usnula skoro hned. Ja jsem se pak presunula do pokoje,kde jsem dokoukala program, popsala s nekolika lidmi na fb a sla jsem kolem pul 12 spat.
V sobotu jsme vstavali kolem pul 10. Dali jsme si snidani a cekal me celej den s nimi a planovana oslava Daisy-ino narozenin, slavila ctvrte. Po snidani jsem je nechela se vyradit na zahrade, vybrali jsme nejake prevleky na oslavu, protoze to byla jakoze maskarni oslava,kazdy mel prijit v nejake masce,nakonec jsem byla rada,ze i Toby na sebe nechal navleci oblecek lisky a Poppi byla jakoze kouzelna vila :). Kolem 11 se vzbudila Lindz,ale ze jen si udela neco k snedku a jde zase spat, prijela rano neco kolem pul 5 az, protoze byla u nejakeho obesence...dala mi do ruky kreditku a jestli bych nemohla sjet do tesca pro nejake mleko, jahody, chleb a pro drobnosti co uvidim a co si myslim co nam chybi. Vzala jsem tedy decka a jeli jsme. Po nakupu jsme se staveli na chvili zase v parku v Market Rasenu a o pul 2 jsme si uz prceli zpet domu, protoze party zacinala ve dve. Prevlekla jsem koblizky a vyrazili jsme.
Bylo to udelane v social clubu, na predni stene byl napis Party is here s balonky. Ve vnitr uz bylo dost deti, takze jsem moje zviratka jen vpustila dovnitr, ockem jsem je pozorovala jestli mi neutikaji a povidala jsem s Jodi, Alice a jeste s par lidma co je znam,prislo i par deti ze skolky a jejich rodice. Deti hrali ruzne hry pri muzice, tancovali vsude kolem. Opet bylo pripraveno party food a krasny dort Hello Kitty a musim rict,ze byl hezci nez ten co mela Elise ,ale Lindz to nerikejte :D:D
Takze se decka pekne nadlabla a kolem trictvrte na 4 se zapalili svicky, Daisy je sfoukla,dort se rozkrajel a oslavy byl konec..konecne :D Prijela se se jeste s malou a Tobym rozloucit Lindz a jela na odpoledni, Mick prisel tez,ale jen mi dat klice a ze jde spat pred nocni :D porad by jen spal,ale me to nevadilo, aspon jsem si zase mohla poradne vse zorganizovat sama.
Po oslave jsme tedy jeste sli na chvili do parku a kolem pul 5 jsme sli domu, decka sla jeste na zahradu, ja jsem si sedla tez ven,ale tak abych videla na tv a koukala jsem na nejaky film,ani nevim jak se to jmenovalo :D, a halvne jsem z toho nic moc nemela..tv jsem vypnula asi tak po 3/4 hodine a sla delat jidlo. Navecereli jsme se, pak jeste chvli tv v obyvaku a o sedme uz bedtime a tentokrate pro oba. Usnuli mozna za pul hodky, jak byli pekne vybehani a unaveni. Ja jsem si sedla do pokoje s ntb a spala jsem si s Bunnym, ktera nema rada Saw, davali mi totiz dvojku pak o pulnoci, tak jsme si psali...a psali..najednou kouknu a vidim jak me neco leze po perine...opet jsem mela smrt protoze to byl pavouk, takovej ten hnusnej,cernej,docela velikej, Janca me kdysi posilala odkaz na google jak se ty potvory jmenuji,ale jsem to zapomnela...proste jsem ho zabila botou, protoze ho rece nenecham utect, neusnula bych tu. Pak jsem premyslela jak ho premistim do zachoda abych ho pro jistotu jeste splachla...nakonec jsem nasla nejakej kus papirku, nabrala ho a sup s nim do zachoda,hajzl jeden ani tobogan si neuzil...mam z nich proste strach, kdyz jsou zivi...

V nedeli jsme vstavali zase pozde, kolem 10,dali jsme si snidani a cele dopoledne az do pul 1 jsme stravili v parku. Hral se i fotbal, tak jsme chvili koukali a samozrejme Newtoft vyhral,jak jinak :)).
O pul jedne jsme dosli domu, udelali obed, to uz se pak vzbudila Lindz a ja jsem kolem ctvrt na 2 jela pro Elise do Newarku.Po ceste jsem se nesratila,ale tedy posledni kruhac me dal zabrat :D ma nejak moc pruhu a moc vyjezdu..je obrovskej,takze me stihl nekdo vytroubit,ale dojela jsem dobre. Zpatky jsme dojeli kolem 3/4 na 3. Lindsey mi podekovala a se slovy ze na veceri me zavolaji jsem se odvalila do pokoje, popovidala s rodici, koukla na Vrazdy v Midsomeru. Vecer byla opet roast dinner,jak se snazime dodrzovat o nedeli.
Pak jsem napustila vanu pro Elise, ja jsem se sla vysprchovat dyl a sla spat neco kolem pul 11...

Jsem zvedava co nam prinese tento tyden, mam volno zitra, ve stredu jede Elise do nemocnice na operaci ruky,to budu mit volno az odpoledne a pak ctvrtek a patek zase vypomuzu dopoledne a odpoledne volno. Je u nas v clubu nejaka koktejlova party, tak se tam asi ukazu :).



liska a kouzelna vila aneb jsem rada,ze Toby nezustal jak Thomas :D

dokonala <3

Daisy..oslavenkyne

podavani darku v kruhu

party food a dortik

hraje se hra se zidlemi,deti chodi okolo a kdyz se hudba zastavi musi si co nejrychleji sednout

3 comments:

  1. Moc hezkej článek, Danuš! :) Ty máš ten blog vůbec takovej vyfintěnej... :) Moc hezký. :)

    ReplyDelete
  2. Dekuji Kamco :) Porad premyslim co na nem vylepsit :X :D

    ReplyDelete
  3. No máš to vyfintěný docela dost dobře, to je úplně multimediální webová stránka, můj blog vedle toho vypadá jako elektronický školní časopis LOL

    ReplyDelete