Pages

Tuesday 11 October 2011

Tobyho prvni den v nove skole




Mick, Toby a Lindz
Byl to boj vstavat v pul 7..uz jsem si odvykla na brzke vstavani, obvykle jsme vstavali tak kolem pul 8, obcas az v 8, lemry line jsme :D.  Vcera jsem si naridila budika na 6:20.6:25 a 6:30..pokazde mam narizene aspon tri casy, protoze se tak postupne probouzim z komatu,tak aby to nebylo najednou a ja nemela pri svem veku sok (ja vim,ze jsem mlada, vstavala jsem kazdy den v 5,kdyz jsem pracovala na katastru,ale clovek si po  18ti mesicich odvykne vstavat brzy,i kdyz pul 7 neni nic strasneho, clovek proste zlenivy). Jeste malicko odbehnu, vcera to bylo presne 18mesicu co jsem tady, hrozne to utika, je to jako vcera co jsem sedela prvni vecer na postely v novem pokoji a rikala si co ja tu zase delam a jak to krasne utika,deti me privedou do blazince a nejen deti...

Ale vratme se k dnesnimu ranu. Vzbudit ho nakonec sla Lindz, protoze byla nejak rychlejsi nez ja. Ani na me neklepala asi me chtela nechat spat, smula uz jsem jednou vzhuru,tak jsem sesla dolu, udelala kafe,dala si snidani spolu s Tobym, samozrejme u toho zase knoural,jako vzdy. Po nejake pulhodine to do sebe konecne nasoukal. Kdybych s nim vstavala sama,tak muzeme az o sedme, protoze se mnou by to snedl raz dva,necoural by se a nedelal opicinky. Bylo neco po sedme, minibus mel prijet o pul 8, takze prevleci, to jsem nechala na Mickovi,akorat prijel z nocni a jakmile je on v dome je Toby proste nezvladatelnej, takze at si s nim poradi. Uz ma kompletni uniformu, bile tricko s limeckem, cerne kalhoty s pukama, cerne botky,mikcu s logem skoly a batuzek na cvicebni ubor, kterou jsme museli jeste dat do batohu s Tomasem-masinkou, samozrejme jinak by asi neodjel vubec. Jeste nez prijel bus chteli jsme si ho vyfotit...no nebudu tady popisovat co to dalo namahy,aby si sednul nehnute,nevyplazoval jazyk..atd atd..nakonec sedel na tatovi a druhou mam s Lindz i Mickem,se mnou se nevyfotil, takze ja ho lapim odpoledne az se vrati. Pak uz klepala pani co je s detma v busu, takze obleci budnu a v tu chvili chudak zacal brecet, chytil se Mickovo nohy a ze nikam nejde a nechce do nove skoly. Tak ho nejak dostaly ze dveri a do busu a tam uz se uklidnil, vsici jsme mu dali pusu,zamavali a odjel. Snad svuj den v poradku prezije a doufam,ze bude poradne unavenej, coz si myslim,ze bude. Autobus nam ho priveze zpet po ctvrte odpoledne,takze cely den ve skole. Skolu jsem nemela moznost videt, protoze kdyz tam Mick minuly tyden s Tobym jeli, mala spinkala a tak jsme ji nechteli budit.. aspon hodim odkazy na nejake stranky kde se o te skole pise. je to v aj : oficialni otevreni , a fotka z webu 



Pred chvili volala pani ze skoly,ze Toby se pekne zapojil, nebreci a hraje si s ostatnima. Jsem zvedava co bude rikat az se vrati. Tahle skola je pro nej proste nejlepsi,hlavne nema tam kam utect jak ma ve zvyku. 

Pocasi je pekne na nic, cely den prsi, takze jsme zavreni s Poppi doma a stavime si z Dupla a hrajeme si v pokojiku. Mick spi po nocni a Lindsey si sla tez lehnout,protoze prijela z odpoledni kolem pul 3 rano, vstala s Tobym a jde na odpoledni zas. Mam rada klid s malickou a nikdo se nam tady do toho hlavne nemontuje :D.

Mela jsem mensi krizi, Lindz je rozhadana s Tonym a vicky, takze nejdeme na krtiny, protoze nas proste smazali se seznamu hostu, nejdeme ani na ten vyrocni bal, co mel byt k ucteni pamatky jejich dcery, Gemmy co tu zemrela na astma, On si me smazal z pratel, pritom nechapu proc, nerekla jsem mu slovo spatne.Ale ja se o ptatelstvi neprosim, jen je to proste hnusne co bylo receno a tak., nebudu to tady rozepisovat je to jejich vec a ani se do toho neminim michat. Proste jsem v nedeli odesla z domu ven, protoze jsem mela volno, po tom co jsem mela celej den decka. Predtim jsem napustila vanu pro Elise, po tom co se dozadovala asi tak pul hodiny a porad mi chodila klepat na dvere, coz mimochodem uplne nesnasim :-/ :X tak jsem ji rekla,ze teda by uz mohla si zvladnout vanu napustit, sla zalovat,jak jinak. Lindz prisla a takovym tonem na me,ze nemam holce rikat,ze je to muj free time a ze ted jako dekuje ze jsem v tu nedeli mela deti a ze v pondeli nemusim vstavat,ale takovym tonem jak to rekla, proste jsem se sebrala a sla ven. byla tam dolbrou pul hodinu. Prisla domu a ona ze prej Poppi rve celou dobu, ale ten rev, to museli slyset az do Londyna, to bylo k nevire, trhalo to usi..Lindz rvala na kluka, stridave na Elise aby zapadla do pokoje,mezitim na malou at uz je ticho a tak...no krasny. Vcerejsek cely den bylo hrozne napeti....nejsem typ co se za neco omlouva, kdyz jsem nic neudelala. Vcera vecer mi prisla sms,ze se Lindz omlouva,ale ze je na ni toho moc,prace,decka,ti znami.. a ze si dneska rano promluvime. Odepsala jsem ji,ze jsem se proste citila hrozne,potrebovala jsem vypadnout a ze je tezky byt bez rodiny a takovy sdrceryvny slova co jsem napsala,az jsem koukala,kde se to ve me bere. Mluvili jsme po tom co Toby odjel, omluvila se, rikala,ze jsem super a ze jestli jsem se citila spatne,ze to nechtela a ze jsem super a urcite nechce abych se tu citila nejak spatne. Takze jsem rada,ze jsme si o tom promluvili a snad to bude zase ok. Proste je blby obdobi...a nejak tu zit musime :) Tak to jen tak na zaver a ted jdu...koblizek malicky ma hladik, pak si dame sloficka,asi si ho dam s ni :D.






Byl to boj :))

No comments:

Post a Comment