Pages

Monday 16 July 2012

Prsi, prsi


I kdyz mam tohle prave anglicke pocasi rada, tak uz i na me prsi dost dlouho. Jeden den vyleze slunicko a vydrzi max pul dne, zatahne se a zase prsi. Co delat s detma kdyz prsi ? Jit nakupovat..nemuzu , musim setrit. Muzeum uz zname a do letadloveho muzea je to na nic, protoze pulka expozice je venku :/. Takze jsme byli doma, skladali puzzle, vybarvovali, stejne vetsinu casu Toby stravil hranim s vlackama a malou na ne jako obvykle nenechal ani sahnout :D takze rev jak kdyby nekoho vrazdili. Tobyho jsem nechala s vlackama. S Poppi jsem kreslili, chvili koukali na televizi, hrali si s jejim detskym pocitacem, s domeckem pro panenky, ktery jsem v patek uspesne uklidila do jejiho pokoje a ona me pod pohruzkou, ze mi vezme vsechny moje gumicky :D :D donutila ho zase pritahnout do meho pokoje, takze to u me zase vypada jak v playroomu...no jo co bych pro ty deti neudelala :))


Vcera, v nedeli nastesti bylo docela pekne, takze jsme dopoledne hodku a pul stravili v parku, pak meli obed, pripravila jsem brambory na veceri, dala kure do trouby a kdyz se Mick vzbudil po odpoledni, vzala jsem Tobyho a Poppi zase do parku. Foukali jsme bubliny, na houpackach stravili snad nejdelsi cas ever :) Kdyz jsme se vratili oba jsem je vykoupala protoze bypadli jako kdyby prave prohrali zapasy v bahne, hriste, pokud prsi dele jak den, cele pod vodou a schne to obcas i vice jak dva dny kdyz je sucho, takze trava je vodnata a ja jsem abych nemela spinavy boty, chodila bosa. Toby se dopoledne pekne natahl na trave, takze celej bok mel uplne cernej...no deti jim to nevadi a behaji vesele dal i kdyz od nich strika bahno :D.

Decka maji ted posledni ctyri dny ve skole, ctvrtek je posledni den, a pak jim zacinaji prazdniny. Ja si je uziju jen neco pres dva tydnu...diky bohu ? :D Uz vidim jak to bude sileny, jako predminuly rok, co jsem tady s nima byla...min rok se to zvladlo, protoze jsem byla na 3 tydny v srpnu doma, ale ted to bude asi i umocneno mym odjezdem a tak nejak uz vidim jak to bude probihat. No snad nam nebude porad jen prset a vyleze i nejake to slunicko abych s nimi mohla jeste na plaz a nebo aspon do toho air muzea..uvidime.



1 comment:

  1. Jako neboj, tady taky pořád prší, a to jsem v Německu. Jinak já mám prázdniny s dětma ted a těším se až bude škola :-D

    ReplyDelete