Pages

Saturday 18 August 2012

Louceni



Tak jsem uz pres tyden doma, v Plzni. Minulou stredu 8/8 jsem se rozloucila a naposledy se podivala na Newtoft..na jak dlouho? Vratim se tam jeste nekdy...Hrozne bych chtela, rodinka mi moc chybi a deticky...nejvic!
Ale abych se vratila nejak do predeslych dnu/tydnu ktere jsem tady zanedbala...zkusim jen v rychlosti napsat co se delo posledni mesic pred odjezdem, o tom jak mi moje skvela ''crazy english family'' udelala nejparadnejsi rozlucku, o tom jak jsem deti vyvezla k mori a neztratila ani jednoho a take o tom jak je to v CR na ho*no..ano s prominutim je.

Zacnu asi tim, ze skola detem skoncila az 16.cervence, kdy jsem je mela posleze na krku skoro 24/7 ale me to vubec nevadilo, chtela jsem si uzit posledni dny s nimi co nejvice, takze jsme chodili do parku, dvakrat jsme jeli na cely den k mori, to jsme vse absolvovali bez Elise, protoze ta se na tyden uchylila k biologickehu tatovi vice na jih Anglie.

Prvne jsme jeli do meho oblibeneho Skegness, kde jsem minuly rok stravila docela dost casu, tak jsem se zase tesila na plaz a na promenadu. Nalozila jsem Tobyho a Poppi do auta ,nastavila navogaci a jelo se. Cesta kupodivu ubehla, deti se ani moc nehadali, parkrat jsme zastavili na pauzu na vycurani a zase pokracovali. Nevim jestli jsem tu zminila, ale Poppi od konce skolky uz je bez plenky na den, takze pekne na nocnik a nejvic ji to slo na normalnich zachode, takze jsem byla happy, ze to tak skvele zvlada, nejake nehody tam byli, ale zvladala to uplne suprove az jsem vazne premyslela, ze jsme ji mohli dat uz drive, oni by si ve skolce nejak poradili....i kdyz ted o tom zase pochybuju :D Ale zase zpet k vyletu, vyjeli jsme uz v 8 hodin rano, coz Lindz povazovala za silenstvi, ale vyplatilo se. Mist na parkovani uz moc nebylo a lidi silene. Bylo totiz hrozne krasne pocasi a slunicko opravdu zhavilo. Dokonce se Poppi s Tobym vykoupali v mori, ja jsem sla jen na kraj s nimi, zapomnela jsem si plavky, ja chytra. Nastesti je tam hrozne daleko melcina,tak se tam tak brouzdali a ja jsem sledovala s tim, ze az se mi zacnou topit priskocim :D nastesti se mnou byli proste zlati oba dva, jakmile jsem zavelela cas obeda oba naklusali a div mi ty jejich lunchbox nevytrhali z rukou. Po obede jsme se sli podivat na promenadu a na nejake atrakce do toho jejich zabavniho parku u plaze. Nakonec jsme sli na velike ruske kolo a deti pak jeste na nejake koniky, na skakaci hrad a na skluzavku. Odpoledne jsme si dosli na zmrzlinu, podivat se po nejakych kramech a zase zpet na plaz. Myslim, ze se jjim to libilo, aspon jsme zase byli jinde nez v parku u nas. Pocasi vydrzelo cely den moc pekne a dokonce jsem se i malicko prissmahla, no jak rak zase :D


O vylete do Cleethorpes, o Summer Gala v Newtoftu a o me rozlucce napisi zase priste ;)
Ted me ceka velika grilovacka s prateli z Plzne, takze si jdu pripravit plice a jatra...bude to velike :D

Mejte se fanfarove a hodne pevne nervy s deticka a se vsim vsem au-pairkam kdekoliv ve svete!!

1 comment:

  1. http://www.facebook.com/pages/Aupair-Village/254631671320805 ..aupair-web-stranka :))

    ReplyDelete