Pages

Sunday 10 April 2011

Lets celebrate my 1st year between fields...


Ano je to tak rok se s rokem sesel a dnes presne pred rokem, jsem nastupovala na letadlo smer Anglie. Uteklo to hrozne rychle,ani nevim jak. Je to jako vcera...a hlavne clovek nejlepe pozna na detech jak cas leti,coz je sakra pravda..Poppi uz neni malicky koblizek, takovy jakeho jsem mackala ze zacatku v naruci a usinala s ni aniz by me prokopla zada :D Toby tez vyrostl,mozna i se uz trochu sklidnil..Elise uz je velka slecna, ktera se naucula me respektovat a obcas kdyz je z neceho nestastna..treba jako vcera, chtelo se mi brecet.. J tyhle deti mam hrozne rada...i to me vedlo k tomu,ze zustanu dalsi rok, tak uvidime jak to pujde.. Zatim se tesim na dalsi posrane plinky, bordel v pokojich a nekonecne zachvaty smichu kdy Poppi dela ten jeji uzasny oblicej a Toby se prida. Takze mi prejte at se z toho nezblaznim :)
Rodinka mi dela nejake prekvapeni, tak pak dam vedet co to bylo :D Hlavne ze ne zadne kachny...:D A mme i slavnosti veceri..mnamky :)

1 comment:

  1. Kongratulejšn :)) Zdá se, že čas tady na tom proklatém ostrově letí 4x rychleji, než normálně. Já se nedávno taky zamýšlel a uvědomil jsem si, že jsem tady už 3 týdny. A přitom se to zdá jako včera, co jsem nastupoval do letadla. Ať ti vydrží dobré rozpoložení a přeji spoustu kvalitních a krásných zážitků! :)

    ReplyDelete