Pages

Saturday 9 April 2011

Volno...

Takze zacnu nedeli minuly tyden a hlavne nebudu vas zatezovat nejakym moc psanim, hlavne protoze sem uz celej clanek jednou napsala a protoze se me ntb opet necekane vypnul a ja delala milon veci najednou jako normalne,tak jsem zapomnela zalohovat :/. a clanek byl v....pryc :D...Takze prvni den uplne volno, dopoledne jsem sice byla s detma na zahrade,skakali jsme v trampoline a s Poppi jsme si hrali s balonkama. Odpoledne prselo,takze jsem byla v pokoji a koukala na nejake filmy, veceri jsme meli brzy, protoze prijeli rodice Micka a byl Mothers day,takze jsme meli roast dinner , po veceri jsem byla chvili venku, v parku a taky jsem si konecne vybrala laptop a nakonec mluvila s rodicema a brachou na skype.

V pondeli prselo celej den.Odpoledne jsem jela na plavani s Elise od  pul 5 do pul 6 v Lincolne. Vratili jsme se kolem 6 a ja jsem udelala Elise veceri. Zaslechla jsem Poppi jak zacala rikat "Oh my dear" :D, udelala jsem cteni do skoly s Elise,ktere delame skoro kazdy vecer, pokud nezapomenu. Mick pak uvaril steaky s bramborama na bazalce,protoze Lindsey byla na odpoledni.

Utery...v noci me bylo pekne spatne,mela jsem Poppi na ulozeni do postele, protoze s Mickem ani Lindsey nechtela jit spat..no jsem proste supr chuva :D...opet prsi...lepe jsem sve volno nemohla stravit,nez koukanim na filmy :D :/, Nakonec jsem jela v pul 6 do skoly s rodinkou na Easter Fair, vyhrala neco malo v raffle, dala si malej dortik a kavu, Toby zacal byt v pul 7 ospaly a protivny, tak Lindsey odjela s nim a Poppi domu, ja jsem zustala s Elise s tim ze se Mick pro nas kolem pul 8 vrati. Prijel po pul 8.







Stredu jsem si naplanovala,ze pojedu do Lincolnu, konecne se setkat s Irene, tou spanelskou au-pairkou, konecne :) Daly jsme si sraz v pul 11 dopoledne pred Primarkem na High Street, aby jsme se nemusely nikde hledat. Samozrejme jsem tam zase byla asi o 20 minut napred jak je mym zvykem, vsude chodim moc brzy. Irene prisla skoro na cas, hned jsem ji poznala, vypada typicky spenelsky :D proste jsem vedela uz na dalku ze je to ona, a ja jsem si pro jistotu den pred obarvila vlasy znovu na modrou,aby me lepe poznala :D. Obesli jsme spolu Lincoln,sedli si do parku, asi hodinku jen tak sedeli a povidali, pak jsme meli rychly obed v centru a jeli mym autem k jeji host rodine do baraku, kde mi udelala kavu a sedli jsme si na chvili na zahrdu. V pul 3 musela jet vyzvednout mladsi holcicku, 3 roky, do skolky, tak jsem se svezla s ni,abych deti taky poznala. Pote co jsme ji vyzvedli jsme jeli do parku, jen pres ulici druhe divky,co Irene hlida, 6 let. Koncila skoly v pul 4, tak jsem pockali, vyzvedli jsme ji, jeste nejakou dobu pobyli na hristi a pak jeli zpatky k nim domu. Poznala jsem jejich maminku a hm Irene, je to moc mila pani, a je to single mum, takze potrebuje nejakou pomoc, proto ma aupairku. Stravila jsem pekne odpoledne s Irene na zahrde a pak na terase. V pul 7 jsem nasedla do auta,rzloucily jsme se a ja jsem jela domu, protoze celej den jsem byla na slunicku,mimochodem je tu krasne pocasi, nejak me to zmohlo, po veceri jsem padla do postele a usnula ani nevim jak.






Ctvrtek jsem stravila spankem do pul 11 dopoledne,pote jsem zajela do Tesca pro nejake malickosti a byla na zahrade, opalovala se, zaskakala si v trampoline a nakonec jsem dosla k sousedce aby mi zkusila opravit na ntb zvyky, nejak zahadne se me ztratily, take jsem nic neslysela, mikrofon my nefunoval, tudiz jsem asi mesic a pul byla na rodinnem pc, kdyz jsem chtela mluvit s rodicema. No sousedce se povedlo, ani nevim jak a po skoro 11 hodinach stravenych s laptopem, hektolitrama kavy a nekonecnym sledovanim poradu "Houses under hammer" muzu zase slyset zvyky..hura, mam hroznou radost :).

Na patek jsem si naplanovala konecne vyrazit na kole...ale to dopisi priste ;) aspon se mate na co tesit..tez jsme meli barbecue, v sobotu mam bbysitting a v nedeli 10.dubna to je rok, co jsem mezi poli :D

No comments:

Post a Comment