Pages

Saturday 2 April 2011

Souhrn...dny minule

Tak mam pred sebou 6 dni volna...a vubec nevim jak je vyuziji..asi spankem :D, protoze posledni 3 tydny jsem mela decka skoro kazdy den, k tomu i hodne vecer a krome vyletu do Skegnes jsem poradne nemela volno,nebo asi mela,ale stejne jsem ho travila s detma, protoze Lindsey i Mick pomahaji Tonymu s Vicky, stale se to u nich komplikuje..Tonyho byvala zena na ne podala trestni oznameni za smrt Gemmy, pry ji nechali zemrit ..vubec nevim co se to deje, ona se o ni nezajimala 10 let a ted najednou..tak to jen tak na zacatek.

Jeste se zminim,ze email psany jedne nejmenovane osobe 14.unora!!! je stale bez odezvy...to je pekny, no co, uz se tim prestanu zabyvat, asi dotycny opravdu nema zajem..:(.

Utery byl vylet, to uz jsem psala nize, streda...nic zajimaveho. Park a prochazka s Poppi, pak jsem vyzvedla Tobyho v 1 ve skolce, odvezla domu, odpoledne jsme starvili na zahrade a uzivali si slunicko a vyblbli se v trampoline.


Ctvrtek stejny program, jen jsem jela dopoledne do Tesca, Lindsey byla doma, mela Poppi.Pop pul 12 jsme meli naplanovanou schuzku s par sousedy, planujeme Street party na 29.dubna, to se nam princatko zeni,ze,takze jsem meli valecnou pordu co vsechno se musi zaridit a tak. Nakonec budeme mit skakaci hrad, zmrzlinove auto, pojizdnou dodavku,kde se budou prodavat burgery. Podam vice info az budu vedet vic,zatim je to ve fazi priprav a roznaseni a hazeni letacku do schranek :). Pote jsem vyzvedla Tobyho opet v 1 ze skolky a jeli jsme domu, chvili jsme koukli na Go Diegi go a jelikoz to vypadalo ze bude prset staveli jsme vlacky, delali muffiny a nakonec jsme koukali na film "UP", moc se mi to libilo, mam rada animaky, nejoblibenejsi je asi Monsters Inc a Madagaskar, pri tom si vzpominam na premieru druheho dilu, listky zadarmo, sal plny deti, neomezene mnozstvi coca coly a popcornu a hlavne nejlepsi hlasky..no jak maly proste :D...tak to jsem trochu odbocila..nic zajimaveho se nedelo.

Na patek me Lindsey poprosila jestli bych nemohla pro ni zajet do Lidlu do Lincolnu, tak proc ne, rizeni mam rada, aspon se projedu a myslela jsem ze navstivim tu novou au-pair - Irene ,ale byla po celym meste takova zacpa,ze jsem na jednom useku cekala skoro 30minut, takze jsem jen tak tak stihla pokoupit co jsem mela a sup zpatky a zase vyzvednout Tobyho. Odpoledne jsme blbli zase na zahrade, byli na chvili v parku,pak jsme sli vyzvednout Elise na zastavku skolniho autobusu a styravili zbytek dne opet na zahrade. Za Elise prisla kamradka, tak si hrali v pokoji, udelala jsem veceri a to uz prisel Mick, takze jsem dodeala veceri, deti si pochutnali,delala jsem kureci platky, se zampiony, k tomu meli brambory a Elise chtela nudle,tak mela nudle,byl cas Tobyho bedtime,ale to uz prisel Mick a Lindsey , prebrali si je a ja mela volno...no bylo kolem 7, tak jsem jen skocila pod sprchu a usnula ani nevim jak....

Dnes je sobota a ja mela decka presne 11 hodin.. jsem vyflusnuta jako nikdy, koukam na Sex ve meste,pisu si s kamradkou, piju k tomu vodku s dzusem, pojidam cokoladu :D proste krasny sobotni vecer. Ode zitra me tez zacina 6 dni volna, bude spanku dostatek.
Jinak dnes dopoledne prselo, Mick mi predal Poppi kolem pul 8, protoze musel odejit do prace a Lindsey byla pryc uz v 7, takze jsme si u me v pokoji pustili Ariel a zustali jeste pul hodinku v posteli. Po osme jsme se presunuli dolu do obbyvaku a do kuchyne na snidani, Toby jeste spal, nechala jsem ho do 9, Elise vstavala kolem pul 9 ,ale uklizela si pokoj, protoze jsem chtela odpoledne luxovat a takovej bordel jsem odmitla uklizet a v 9ti letech uz by mohla sama po sobe uklidit, uklidila to asi za pul hodiny a prisl na snidani, pak prisel i Toby kolem 9, vsichni jsme se nasnidali,meli jsme cerealie a ja jsem si jeste udelala tousty s marmeladou, jahodovou. Elise pak sla do pokoje pripravit se na balet, Lindseyina kamradka ji vyzvedla kolem 11, my jsme mezitim koukali na nejaky film s Barbie, nechapu co se Tobymu na tom libi...ja jsem mezitim hodila svoje pradlo do pracky a protoze se kolem poledne vyjasnili, povesila jsem ho ven,krasne foukal vitr,tak jsem to mela asi za 2 hodiny vsechno pekne suche...neni nad pradlo uschnute venku, vzdycky tak krasne voni...:)
Takze jsem se "zbavila" jednoho ditete a zustali me dva na krku, nastesti Poppi pak v pul jedne po obede usnula, tak jsem Tobymu pustila Tomase na dvd , sla vyluxovat nase patro (muj pokoj, elise pokoj, tobyho a poppi pokoj), to jsem mela asi za 15minutek, jeste jsem prejela koupelnu,aby se nereklo, oni tady po me zandej uklid nechtej, delam to vicemenne dobrovolne, chteji akorat udrzovat koupelnu, zachod a pokoje ciste, coz je porad :). Pak jsme byli s Tobym na zahrade, Poppi se vzbudila asi po pul 3,dostala mlicko, nazula jsem ji botky, dala mikcu a sla s nama se projit kolem Newtoftu a pak jsme zase bylio na zahrade..odpoledne uteklo, v pul 5 prijela Elise zpatky, zacala jsem pote delt veceri.Sobe jsem udela steak s hranolky, deti meli kureci nugetky, bramborove placky, zeleninu a spagety v rajske omacce. Pak jsme jste sli do 6 na zahradu.Prisla kamradka Elise , tak zabrali trampolinu a protoze uz zacinalo byt trochu zima vzala jsem Tobyho a Poppi zpatky do domu, prevlikla je do pyzamek, cvhili jim cetla z knizky co Toby odpoledne dones z pokoje,ale to uz zase prisli Mick s Lindsey, bylo pul 7. Takze jsem jim je predala pekne zive :) a ted uz mam volno...

No comments:

Post a Comment