Pages

Saturday 30 April 2011

Royal wedding street party

Jelikoz me muj milej ntb opet neposloucha a zase me milostive vypnul behem meho psani, ulozeni se mi neulozilo,takze uz to psat znovu nebudu, protoze jsem unavena a stejne bych Vam nic svetaznalyho nezdelila....ale uz me ten ntb vazne se*e,jak se porad vypina, ja chapu ze je starej,ale vzdy zrovna,kdyz pisu neco duleziteho..No nic, take pridam fotky z nasi street party na oslavu svatby Williama a Kate. Svtba byla vazne jako z pohadky a mezi pripravami na party jsme stihli i koukat na primy prenos. No proste krasa, az me z toho jak Kate vystupovala z auta pres Westminster Abbey, ukapla slza a pak kdyz rikali sliby..dojak, proste.

Party pripravovala Lindsey, jak jinak a nezapomnela do toho zapojit me a Micka,jenze ten to udelal chytre a radsi si prehodil smeny a sel na ranni, takze byl v praci do 3 odpoledne a prijel uz k hotovemu. Cely den se vydaril, pocasi bylo super, trochu foukal vitr,ale slunicko svitilo od rana a myslim,ze jsme se vsichni bavili a oslavili to radne. Jidla bylo dost, piti tez,nafukovaci skakaci hrad pro deti, facepaiting, burger van prijel a icecream man tez. Za me jsem si to uzila super,jen jsem byla na konci kolem pul 9 uz tak unavena,ze jsem odmitla i pozvani sem k nam do clubu na karaoke night, takze jsem sla do pokoje, hodila fotky na net, koukla jeste jednou na svatbu ze zaznamu co sli ve vecernich zpravach a nejak usnula, protbudili me az Lindsey s Mickeem asi kolem pul 1 rano, kdy Lindsey zpivala na celou ulici,sla jsem je pozdravit, a pro vodu do kuchyne a zpet spat.




















Vsechny fotky dava, vzdy na facebook, tak kdyby nekdo mel zajem muze si me pridat, jsem tam jako Danus Odehnalova. ;)

Patek 29.4.2011
Newtoft,Market Rasen, Lincolnshire

A na zaver jsem vyfocena v novinach Lincolnshire Echo :) Mam z toh radost :D:D



vice fotek z ruznych street party v okoli Lincolnu na oficialni galerii Linconshire Echo : http://www.dipintosales.co.uk/thisisLincolnshireandRetford/dgallery.asp?i=208&f=Echo+Royal+Wedding+Events 

No comments:

Post a Comment