Pages

Thursday 24 February 2011

Do poli prislo jaro

Dnes tu mame krasne slunecne pocasi, dopoledne jsme si to vyslapli s detma do parku a na prochazku kolem Newtoftu (pro ty co ctou poprve Newtoft je byvala zakladna od armady mezi poli v severni Anglii v Lincolnshire(15min autem od Lincolnu),kazdou chvili zde letaji stihacky,za druhym polem je cviciste vojaku a zkouskovy prostor pro vybusniny,takze obcas rana jak kr**a).
Decka maji half term(neco jako jarni prazdniny) tak jsou celej den doma zalezli, ted 3 dny porad jen prselo, takze ven se nedalo,to byli same filmy na dvd,hrani na pc a staveni vlacku s Tobym,uz me to nebavi, vzdycky mu postavim krasne velky okruh pro vlacky a on prijde a cely to rozbori,ze prej takhle to nechtel,takze uz si stavi rovnou sam a pak prijde Poppadoo a rozbori mu to stejne (:D). Takze dnes jsme naplanovali park,ktery je od naseho domu asi 2 minuty chuze,hned za rohem,oblekla jsem Tobyho a Poppi, Elise uz to zvlada sama a vyrazili, dosli jsme do parku uvideli jednu velkou hnedou louzi, otocili se a sli jen na prochazku,protoze jakmile by jsme se priblizili k necemu co pripomina louzi Toby ma tendenci do ni obvykle skocit a vymachat se tam celej, coz tady tohle by pro nej bylo jak bazen..nasledovalo asi mitove rozcilovani ,ze chteji do parku a ze nebudou nekde chodit,nakonec pod prislibem zmrzliny po prichodu domu, prece jen sli.Obesli jsme cely Newtoft asi 3x a za hodinku byli doma,vsem trem jsem udelala sendvic,prihodila nejaky jogurt,cokoladovou tycinku a bylna chvili klid. Mezitim se vratil Mick z nakupu (nechapu,ale ja jsem byla v Tescu v pondeli a nakoupila mleko (6x2l) a uz jsem dnes rano otevirala posledni,takze jsem ho rano poslala pekne pro dalsi,protoze mala pije pres den hodne z lahve a kluk ma pak pred spanim dve lahve,takze ono to pak mizi ,ani se nezda).Mick je totiz ted uz druhy den doma,v utery odjel na nocni v 10 vecer a vratil se v pul 12 ze mu neni dobre, no ma rymu a na to prece muzsky umiraji,takze ma ted 6 dni volno. Tim lepe,vice volna pro me:).Linsey byla po odpoledni takze dopoledne vyspavala, protoze jde dnes na nocni.
Mala ted spinka,hezky jsem ji utahala, Lindz (hm) a Mick(hf) jeli s Elise a Tobym k rodicum Micka do Lincolnu a ja mam momentalne volno, jen pockam az se mala vzbudi a pujdeme si neco hrat,vetsinou ji staci posadit do pokoje dat pred ni obrazky na kartach a s tim si vystaci docela dlouho, pak si rada hraje s mickama v trampoline,ale jelikoz je trampolina jeste zazimovana,nebudu ji odzimovavat,necham to na Micka :). Nebo uz zkousi malovat s barvickama,sice jsme pak jako kdyby jsme ty barvy na sebe nalily,ale ma radost a zabavim ji tim na cele odpoledne. To s Tobym jsem to zkousela parkrat,maximalne se u toho nastve ze mu to nejde a konec,skonci stejne u vlacku a kolejnic...What surprise?! To s Elise je to jeste tezsi, ta ma ted nejoblibenejsi cinnost hrani s Bratz dollz a nebo hrani na Wii,dostala k vanocum a je na tom porad, i kdyz se snazime delat neco dohromady,vyrabeli jsme jmenovky na dvere pokoje,delali jsme kouzelne hulky,pranicka pro rodice...u niceho nevydrzi a radsi je zavrena v pokoji,ale tak zase na druhou stranu od ni mam aspon pokoj a muzu se venovat mensim.
Take jsem si dnes po dloude dobre uklidila pokoj, no uklidila, spise utrela prach,koukla do policek a skrinek a zjistila ze toho mam moc a ze jestli to pujde takhle dal,tak se odtud v zivote nespakuju se vsim,neni mozny, kolik mam veci a hlave toho obleceni..jo to je to levny nakupovani tady...uz nemuzu, ted setrim na to tetovani a pak zacnu setrit na notebook,mam sice od rodiny jeden,ale uz ma sva leta,sem tam se sam od sebe vypne a chtela bych konecne svuj vlastni,jeste se koukam kde co ,za kolik a jaky je nejlepsi ale zatim je favorit Sony Vaio, bila barva,tak uvidime jestli me zaujme nektery jiny vice....
A ted v sobotu bude House Warming party u kamaradky od Lindz,ktera se pred tydnem pristehovala s Gainsboro' sem k nam do Newtoftu,maji 4 deti a pate na ceste...takze po dlouhe dobe nejaka party 've vsi' (:D).

No comments:

Post a Comment