Pages

Sunday 27 February 2011

Little Shopping

Ja vim ze porad rikam,ze uz nemuzu nakupovat, protoze mam hrozne veci, skrin plnou k prasknuti, kdyz tady to proste nejak nejde,nejde odolat,takze jakmile vyjedu do mesta vzdycky skoncim po kramech. Ono by to nebyla takova hruza,kdyby od kazde vylohy na vas nevolal napis 'Sale' to se pak jde clovek jen kouknout,co kbydy se mu neco libilo a odchazi s prinejmensim malickou tastickou. Ja jsem si dnes naivne myslela ze kdyz je ta nedele,ze moc toho nebude otevreno a moc toho nenakoupim a hlavne USETRIM. Par kramku bylo otevreno a zrovna ty ktere mam moc rada a vzdy si tam neco koupim,takze jsem stravila cele odpoledne koukanim a premlouvanim se ze vlastne to a to nepotrebuju,no a nakonec jsem jela domu s 5ti taskama...ja za to opravdu nemuzu,ale treba v Plzni jsem nakupovani primo nesnasela a navic nakupovani obleceni, to byla vzdycky moje nocni mura,ale tady to jde proste samo.
No a nakonec to nejlepsi zacala jsem sbirat gumove hodinky, takove ty sportovni malicke ovalne.Asi nejaka nova uchylka ci co,ale oni je maji ve vsech moznych barvach a ja jsem neodolala (uz jsem si troje koupila minule,a ted ctvery abych doplnila sbirku)

 

Vcera byla taky ta patry 'House Warming'(dela se kdyz se nekdo prestehuje do noveho bytu,baracku...sem se pred 2tydny pristehovala Vix s rodinou, je to kamaradka Lindsey z Gainsboro'), nakonec jsem nesla a byla s detma doma,cely den jsem se nejak necitila ve sve kuzi a kdyz se me v 7 Lindsey zeptala jestli se jdu prevlict, rekla jsem ze nejdu ze budu doma a ze mou a kluka muzou dat spat,ze je pohlidam,aby je nemuseli tahat s sebou. Nemela jsem naladu pit ani se s nikym bavit,normalne bych byla nadsena ze se neco konecne deje,party,alkohol a karaoke,ale vcera jsem byla radsi pekne doma v teple,pustila jsem si v obyvaku televizi a koukala na film Zoolander, totalni prtakovina,ale aspon jsem se zasmala (:D).

jeste par fotecek z dneska...









2 comments:

  1. miluju kecup:D:D a pekne se mi hodi k tricku(jsou na nem hranolky a kecup a napis What are chips without ketchup) hm ze me pravidelne nemuze,kdyz ho na me vidi

    ReplyDelete