Pages

Friday 16 December 2011

Elise a jeji vanocni besidka

Prvni besidku mela Elise ve skole ve Faldingworthu v pondeli 12.12...krasne datum. Lindz byla po nocni a Mick jel do skoly se podivat na Tobyho, ten mel besidky dve,jednu v pondeli a druhou vcera, kde jsme byli vsici, krome Elise.

Elise mela malickou rolicku a az na konci, zpivala pisnicku All I want for Christmas is You..predelavka od Mariah Carey..docela pekna :)




Cela besidka byla udelana do povidani o zrozeni maleho jeziska, byla tu Marie a Josef, trikralove, andilci, zviratka jako ovecky,prasatka,kravicky , vse samozrejme kostymy. Po tomto 'partu' byla na rade pohadka od H.CH. Andersena..ani kdyby jsme me mucili, nedokazu si vybavit nazev...je to o divce, ktera zije s otcem a jde na trh prodavat magicke sirky, na trhy potka spousty lidi, mezi nimi zlou panimamu s rozmazlenou dcerou, kouzelnika, zebraky...ja si opravdu nevzpomenu jak se to jmenuje :/.ke konci je divka promrzla a zacne si skrtat jednu sirku za druhou  pritom se ji zjevuji vyjevy jakoze sedi u krby, ma k jidlu vybrane jidlo, vanocni tromecek,jeji mrtva babicka k ni promlouva....kdyby nekdo vedel nazev do komentare prosim :)
No a jelikoz jsme s sebou meli Poppi, tak ta se porad kroutila,nevydrzela sedet na miste, tak jsem ji hned co to skoncilo vzala do auta a jelo se domu....

Fotky :










Jak jinak,nez ze se mi vybila baterka do fotaku (nekdo si ji zapomnel nabit :D) tak posledni fota jsou z mobilu.

No comments:

Post a Comment