Pages

Monday 12 December 2011

A zacina predvanocni kolotoc...

....plny vanocnich besidek ve skolach a vanocnich party jak pro deti tak pro dospele. Diky bohu, nebo k me smule ? No asi k smule, protoze se vzdycky moc dobre bavim na 'adult party' nebudu tu uz ani na jednu takovou, za to si plne uziju detske...

Zrovna jsme se z jedne vratili (psano uz vcera 11.12. ;)). Vanocni party s navstevou otce Vanoc,dedi Mraze, Santy..jak kdo chce, byla ve Faldingworthu (Elise tam chodi do skoly) od jedne odpoledne do tri,takze dve hodinky,ale maximalne to stacilo, si myslim :)

Bylo prichystane zase nejake to jidlo nebo-li party food,jako uz minuly rok (dokonce minuly rok jsem tam byla pomahat s pripravou,ale dnes jsem mela jeste decka na krku cele dopoledne tak z toho seslo), disco s ruznymi hrami, kde kazdy vyhral nejaky mini darecek.
V jednu to zacalo, okolo druhe se dalo do jidla a o pul treti prisel otec Vanoc, jak mu tady u nas rikaji.Donesl si ranec darku, pro kazde dite jeden. Funguje to tady tak,ze se s predstihem zamluvi misto pro dite na party a zaplati se, v tomto pripade £2.50 a je v tom i darek.

Jeli jsme ja, Lindz a vsechny tri decka, Mick prijel asi kolem druhe, protoze jeste spal po nocni. Tancila jsem vicemene porad s Poppi v naruci, sem tam s Tobym,ale on moc nechtel...Hrali se ryzne hry s tancenim a pisnickami napr. oblibene music statues - tanci se na pisnikcu a kdyz hudba utichne nesmite se hnout a zustat v poloze pri ktere jste bylo kdyz se zastavila hudba, Elise vypadla jako treti, nikdy nic nevyhraje...no za to ji to pak Lindz vzdycky nejak zaridi,aby neco 'navic' dostala....k tomuto se nevyjadruji, mam na to svuj nazor a moje dite to neni...ona se vzdycky hrozne rozcili,ze nikdy nic nevyhraje...No jo nekdo holt vyhraje a nekdo musi prohrat...
Naopak ja s Poppi jsme vyhrali...znate to jak se chodi okolo zidli, nejdrive mate pocet na lidi,pak se postupne odebiraji az zustane jen jedna a lidi odpadavaji podle toho ze si nestihnou najit misto..tak jsem sla s Poppi, protoze oni by ji uslapali...Jako nektery ty decka strkaji i mensi,ale tak hrube az jsem na asi tri z nich byla docela ostra,protoze jako aby strcili malyho chlapecka,kteremu jsou nejake tri roky a strkajicimu 10 let..to se mi nelibi,takze nez nechat Poppi uslapat, tak jsem si s ni zabehala :D Dokonce nejaka holcicka kolem sesti let strcila Tobyho az spadl na zem a to jen proto,ze nestal v lajne, no boze..fakt tohle nesnasim :/.
Vyhrali jsme, tedy Poppi ja jsem samozrejme hrala za ni,ze ,takze mame o par omalovanek vice :) Ale mela radost a to je hlavni :)).

Pristi sobotu me..pisu me, protoze jdu s detma sama...ceka vanocni party tady u nas v social clubu..moc se tesim :D

















No comments:

Post a Comment