Pages

Saturday 7 January 2012



Tak jsem zase zpet mezi poli u koblizku, bez fotaku, takze v nejblizsi dobe necekejte zadne fotky,nez si nejaky ten fotacek poridim, nechala jsem totiz ten co mi pujcili rodice o letnich prazdninach, pote co jsem svuj ruzovy utopila na zachode na Kings Cross, jsem jim ho zase po malickem natlaku ze starny mamky nechala at si s nim foti vyletovani :) Ja jsem si jiz vybrala,bude to stejny model Olympus akorat sahnu po tmave vinove barve, spise tmava ruzova, ale pekna barvicka to je - jinak model presne -OLYMPUS MJU 7030..Tak snad mi bude dobre slouzit.

Dovcu v Plzni Vam snad ani popisovat nebudu, prozila jsem krasne vanoce s rodici a brachou,ktery me dokonce nechal se roztahnout na velike postely a sam se uskromnil na bydylko :D Videla jsem dokonce vsechny co jsem chtela,nekteri se za mnou obtezovali az domu...lezela jsem totiz vetsinu casu v perinach :/ Ale i tak to bylo super. Darecky jsem take nejake dostala a nekoho i obdarovala..Kdyz jsem odletala z Londyna do Prahy tak jsem mela nadvahu 27,6 kg..hned jsem se snazila neco povyndavat,ale moc to neslo, protoze vsechno darky a obleceni prece nevyhodim.Nakonec jsem vyndala jednu krabici susenek a nejake zubni pasty a neco malo prindala do prirucaku,ale stejne to nestacilo a milemu mlademu muzi, na ktereho jsem se smala jako blazen aby mi to aspon malicko pomohlo, jsem zaplatila nakonec celych £60 :/ hodne nastve ale co prece nemuzu nechat darky na letisti,ne...Na letisti jsem se sesla jeste s jednou holcinou co mi odepsala na lide.cz jestli nekdo neleti stejnym letem, takze pak nam cesta ubehla docela rychle, porad jsme povidali, je to super takhle cestovat s nekym.
Na letisti v Praze jsem se pak sesla s Janickou z Irska...no vlastne ted uz je tyden v Londyne u nove rodinky a ma se zatim moc dobre, musim ji donutit aby napsala na blog, hrozne to zanedbava :D:/..Predali jsme si darecky, dostala ode me ty jedny barevne cocky,zelene, ktere si vybrala a ono by to nebyla ona, kdyby si je hned nenasadila..takze jsem dobu nez pro me prijela Tana stravila na zachode a vytlemem kdyz Janicka plakala,jak ji to chudak palilo,ale oci si musi zvyknout no...chtela byt krasna na party tak at trpi,ze :D
Kolem pul desate pro me prijela Tana auhaneli jsme smer Plzen. Domu jsem konecne dorazila kolem pul jedenacte. Nasi na me pekne jeste cekali, hned jsem si vybalila,dala si dva rohliky s uzenym syrem a jeste jsme asi do pulnoci povidali. Bylo krasne zase byt doma.....
V patek jsem stihla obehnout smenarnu, dojit na postu, kde jsem mela balicek,pak jsme se sesla s tatkou doma sli jsme k brachovi na obed do hospudky na NH. O pul ctvrte jsem uz zase jela za Market,s tou jsme si sli sednout do Amiga a o seste jsme na hvezde pockali na Denisu. S Dendou jsme pak sli sednout na pivko, jeste jsem se rychle sesla s Danielkou, ktera si pres muj ebay objednavala neco pro kamradku. Pote jsme sli s Dednou na kebab a k ni domu, pozdravit mamku a jeji sestricky.To jsem netusila ze do me naladuji salat, parky , pernicky a jeste nejaky zavin..o pul devate jsme se presunuli do hospudky kousek od Dendi domu. Dali jsme si pivko a ja jsem zase o pul desate jela na NH a jeste se stavila v sokolu za Kachni, kde byl k memu prekvapeni i muj budouci manzel, se kterym jsme posunuli svatbu az na cervenec :D pak taky Pepik a Berry a Kacky a Standovo rodice....Tam jsem zustala asi do pul jedne kdyz nas Monika, servirka vyhodila,ale nedivim se ji...Na prvni den jsem toho mela fakt dost :D Mozna i od toho ze jsem litala z tepla do zimy a porad dokola jsem pak byla nemocna...kdo vi.

Na stedry den jsem se sesla s Kachni a Monickou, Bunnym, dali jsme si darky a s Bunnym jsme si obesli NH dokola a slo se na veceri a na cekani na jeziska :). 


V nedeli jsme se jako jiz tradicne, prvni den po stedrem dnu, sli podivat k babicce na stromecek a na caj a cukrovi :). Stravili jsme tam mozna dve hodky a pak sup domu jeste na kaprika a na salatek, mnam jak to bylo vyborne, druhy den vzdy lepsi nez hned po udelani :).
V planu jsem nic nemela, chtela jsem jen tak lenosit, koukat na pohadky,ale nakonec jsem sla s brachou a par novohospodskyma lidma do mesta, skoncili jsme v Andelu. Super vecer plny zelene,absintha, rumu a ferneta..domu jsem se dostala nekdy kolem pul ctvrte rano. V pondeli mi nebylo uz moc hej a tak jsem cely den spala, na vecer jsem se sesla s Danielkou, predali jsme si darky, dali si malou veceri a sli se podivat na stromecek na namesti, byl moc pekny, letos se jim fakt moc povedl. Jeste jsem stihla sraz s par lidickama ze stavarny co jsme chodili do jedne tridy geodetu...No a od utery jsem uz lehla...:/ Mluvit jsem nemohla, v krku hruza, ryma, malicko teplota..takze cajicek, kapicky, sumive prasky a tak podobne....Ve stredu za mnou prijela Maci, na drb a predani darecku, moc rada jsem ji videla :).

Na silvestra jsem doma osirela, mamka s tatkou odjeli na Babylon do hotelu Praha i bracha jel k nejakemu kamradovi na hotel...a protoze jsem mela tez jet na chatu s Bunnym tak jsem ani neprostestovala,ze budu doma sama, i kdyz si myslim,ze rodicum to bylo lito, uz to meli zaplacene , nakonec jsem nejela a byla doma, pustila si telku, popovidala s par lidma na fb, o pulnoci jsem se koukala z okna na ohnostroje, dala si rychle spunty :D a nejak jsem dostala napad se jit kouknout na jeden dil Expozitury...dopadlo to tak,ze jsem ntb zaklapla kolem pul sedme rano...no proste se od toho neslo odtrhnout...:D:D:D:D Bracha me pak vzbudil asi kolem jedne kdyz prijel. Dala jsem se trochu dohromady, protoze po cele probdele noci kdy jsem sice nepozrela ani alkohol mi bylo hodne bidne.
Nedeli jsem prolenosila, pak jsme si jeste povidali s rodici a v pondeli me cekal odjezd. Jela jsem busem z Plzne v sedm vecer, jeste jsem s nasima jela do tesca,zasla za babi a pak uz sbalila a rodice se mnou jeli na busak.....Naposledy jsem koukla na NH, kdyz jsem projizdeli kolem a uz jsme uhaneli smer Londyn......
Dovca mi hrozne utekla, ono deset dni neni nic, kord kdyz je clovek nemocny....







pokracovani priste....;)

1 comment:

  1. Neeejvíc to byl můj nejlepší záchod s tebou :D :D tak dovča nic moc s nemocí, ale ty mi vše povyprávíš na oslavě :)

    ReplyDelete