Pages

Tuesday 31 January 2012

Osireli jsme

Ne tak uplne, zustal tady s nami Mick,ale to je jako by jsem tu byla s detma sama :D. Lindz odjela vcera vecer a vrati se ve ctvrtek nekdy v noci..A kam jela?  Jelikoz bude zase skladat nejake zkousky u policie,tusim ze se jedna o nejaky vyssi post, ktere uz trikrat nedala,tak se rozhodla,ze odjede jeste s jednou kamaradkou co s ni dela na stejnem oddile nekam do Lancashire do hotelu, kde se bude venovat studiu a jak sama rekla par chvil stravi na svem telefonu na facebooku :D. Lancashire je pres 150 mil od Lincolnu, moc jsem nepochopila, proc nesla jen do nekeho hotelu do Lincolnu, vyslo by to na stejno a usetrila by za jizdne..No to je jedno..
O tom,ze nekam pojede jsem vedela nastesti uz od nejakeho listopadu, takze to nebylo zadne prekvapeni.
Ted jsem mela deticky cely vikend, bylo to docela narocne,ale zvladli jsme to, byli jsme na prochazce,pak jsme vzali psa ven, delali jsme nejake aktivity, skladali puzzle, cetli knizky a s Tobym jsme delali nejake spellovani, uz mu to jde pekne...Poppi zacina byt pekny dabel, a to v tom horsim slova smyslu...v noci nespi, pres den je uknoirana, v sobotu odpoledne kousla Tobyho do ruky az mu tekla krev :/ vcera mi malem privodila infarkt..Hrala si v pokojicku a ja jsem si oskocila na zachod, normalne jsem tam s ni a maa treba notas na jejich malickym stolecku a poustime si muziku,sem tam napisu s nekym na fb a pri tom ji pozoruji, no a jdu na zachod a kdyz se vratim tak ona jednou nohou na radiatoru, druhou na Tobyho postely a uz chtela i tu druhou dat na ten radiator a spadla..takze se bouhla do hlavu a skoro vyrazila dech, chudera, jako ve me se krve nerozeral v tu chvili, nastesti jsem ji poplacla po zadickach a ok..no nakonec dostala i trochu vynadano,aby to uz nezkousela a tu jejich zidlicku po ktere tam vylezla jsem soupla jinam,tak snad uz ji to nenapadne..nebo ji odted budu vodit na zachod se mnou...i kdyz to uz za mnou chodi :D..

Na dnesek jsem sla spat kolem jedenacte a o pul ctvrte slysim jak mala breci, tak jsem vstala a ona volala ,ze ma v postely pavouka, tak jsem ji chvili utesovala a kdyz neprestala,tak jsem si ji vzala do postele. Uz kdyz spi nekope,takze spani s ni je ted o hodne pohodlnejsi. Vymenila jsem ji plenku, udelala nove mliko a ona si vymyslela,ze teda kdyz uz je vzhuru tak jako proc by sla spat,ze,takze si tu hrala po tme s mymi plysaky..tak jsem ji asi po 20minutach chtela soupnout zpet do jeji postele, no zacala tak neuveritelne vriskat,ze radeji nez abych tu mela dve vriskajici decka, to radeji jen jedno :D Takze zpet ke me do postele..no nakonec usnula neco kolem trictvrte na 5!! Ja jsem samozrejme moc neusnula,takze jsem pak slysela Micka jak o pul sedme prijel z prace,jeho posledni nocni..O sedme jsem sla vzbudit Tobyho, vypravila ho do skoly, o pul 8 si pro nejs prijel bus, Elise si dala snidani, chvili cetla, ja jsem zalezla zpet do postele, kde doslova chrapala Poppi a sla spat, protoze Elise si o pul 9 vyzvedla znama a odvezla ji do skoly, jeste ze tak, dnes se mi to hodilo.Takze jsem jeste usnula a probudili jsme se s Poppi chvili pred desatou....Ted jsme meli obed,pred pul hodkou a koukame na nejake pohadky, venku je osklivo. Mick uz je vzhuru,ale dostal nejake ukoly od Lindz prostrednictvim textovky, takze nekam odjel :D. Aspon je klid :D






Take jsem zmenila barvu vlasu, mam neco mezi fialovou a tmave ruzovou, na vrchu je to hodne tmave a ze spoda docela pekne tmave ruzove...No i kdyz se mi to moc nelibi, zvyknu si :D.... Prezentace na videu predevsim...:)
(nejhorsi fotka co se mi povedla :D:D:D)


2 comments:

  1. ta nová barva se mi líbí víc, než ta modrá :) máš to zajímavě udělaný :) ty už na to musíš být expert, ne? :)

    ReplyDelete
  2. Dekuju :) Rikaji zatim vsici,ze je to lepsi nez ta modra,ale moje je nejoblibenejsi :D
    Jinak jsem pouze na tu modrou nahodila ruzovou a jak jsem to mela ruzne vymyte tu modrou - u hlavy tmavsi na koncich svetlejsi, tak to dopadlo takhle ;) :)

    ReplyDelete