Pages

Tuesday 24 January 2012

Update


Myslim,ze je cas zase neco malo napsat. Naposledy jsem psala minulou nedeli, nebo pondeli uz presne nevim,. Ono sice se nic moc nedelo, cely tyden jsem mela pracovni. Protoze Lindz mela tyden jen jakoze denni tzn od osmi do pul 5,takze jsem mela pracovni dobu jako ostatni au-pair,docela se mi to libilo, oddelat si po-pa a pak mit vikend celej volnej plus bonus jeste vcerejsek a dnesek a mozna jeste zitra...No jo jenze bohuzel ani Mick ani Lindz neuvazuji o tom,ze by zmenili pracovni dobu, takze od ctvrtka zase postaru...ranni/odpoledni/nocni a tim padem nocni i pro me..No ale jo je to nekdy fajn,ze jsem tu sama a decka me poslechnou na slovo, neodmlouvaji,nervou na celej barak,sni celou veceri...obcas je to nejlepsi kdyz jsem s nimi sama, proste kdyz jsou tu rodice, vetsinou se klidim z cesty, protoze to se jen rve,nadava a tak podobne. Neni to nejak hrozne,ale obcas je to docela na palici...Ale je to tim,ze oni jim proste vsechno dovoli, nic nezakazou...nic nemusi. Uz od vcerejeska zacal Toby hrat na pocitaci hry..normalne prijdu dolu a Toby sedi u pc jakoby nic,sam a masti si tam nejaky hry s Thomasem...no jako mozna,ze to nekomu prijde v poradku,ale ucit ve ctyrech letech dite sedet u pocitace a hrat hry, misto toho aby s nim sli ven, udelali ukoly...beztak tu porad hraje televize..mi neprijde moc v poradku. Uz takhle staci,ze Elise u toho sedi rano nez jde do skoly a jeste odpoledne hned jak prijde zase domu. Kdyz jsem tu jen ja,tak kdyz se me zepta jestli muze na pc tak nejdriv mi musi pekne uakzat,ze ma ukoly udelane, ze ma uklizeny pokojik..mozna jsem na ne moc tvrda,ale ja jsem proste tak byla zvykla z domova, nejdriv povinosti a pak az zabava...

Jinak ja si tu na opravdu nic nestezuji...jo obcas bych radeji byla nekde ve meste, mela okolo spousty ceskych au-pairek,kamaradu,ale zase na druhou stranu mam se tu dobre, nic mi nechybi, rodice jsou na me hodny a deti mam az na par svetlych vyjimek moc rada. Nakonec jsme se domluvili na odjezd koncem cervence...bude to sakra tezke,uz tu budu dva roky v dubnu..hrozne to leti...vubec nevim co udelam se vsema vecma...co proste dal...jsem tak nejak na pokraji zhrouceni co budu delat dal...Svadim vnitrni boj jako jestli tedy ta Amerika,nebo Londyn..nebo co vubec...Jak ja ted s oblibou na otazku co budu delat dal odpovidam ''...and then I'm gonna shoot myself''....Takze asi tak..

V minulem tydnu se opravdu nic zvlastniho nestalo,az vikend byl pestrejsi a to z nekolika duvodu. Byla na planu moje narozeninova party, kterou organizovala Lindz, dale jsme v sobotu po obede jeli k Adele (dvojceti) jeji nejmladsi slavil 21.ledna presne rok.Takze mala party pro deticky.A to nejhlavnejsi prijela za mnou Janicka z Londyna, ktera drive pusobila v Irsku (ma blog,ale uz nepise :D). Takze nejvetsi natesenost na ni a samozrejme na vsechny kdo meli prijit na oslavu.
Na oslavu Bentona jsme vyjizdeli kolem pul jedne a samozrejme zase pozde,jako vzdy,ale s tim uz se tak nejak pocitalo. Nakonec jsme jeli dvema autama, abych pak mohla s Agnes dojet do Newarku na nadrazi pro Janinu,aby jsme se nemuselii mackat v jednom aute, stejne by jsme se do jednoho i s deckama nevesli.
Vzala jsem si pro jistotu navigaci, protoze cestu z Digby do Newarku jsem jeste nikdy nejela.
Na oslave bylo kolem deseti batolat a jejich maminky a obcas i tatinek. Takze jsem si sedla vedle nejake mamci, co mela asi osmimesicni holcicku, chvili jsme si povidali, pak se slo na nejaky to party food,pak dortik. Popovidala jsem si i s dalsima mamkama a take si omackala oslavence. Kolem druhe se zapalila svicka na dortu a zazpivalo se Happy Birthday, a pak kolem pul treti se zacali vsichni rozchazet.Pomohla jsem s uklidem i kdyz jsem nemusel, bylo mi blby jen tak stat a koukat jak Agnes a Adele uklizeji, tak jsem tez prilozila ruku k dilu. A jakmile odbila treti vyjeli jsme smer Newark. Dojeli jsme akorat kolem trictvrte, chvilku pockali nez Janca vyleze v nadrazi...a od te doby co nasedla do auta jsme mluvili jen cesky..chudak Agnes asi ji to bylo neprijemne,ale kdyz jsem mela moznost mluvit s nekym cesky nemohla jsem odolat. Cestu do Lincolnu jsme povidali, jeste jsme se dtavili v Tescu a natankovat a sup do poli do Newtoftu.







fotky z patku, odpoledne....






Taky jsme Vam zapomnela zminit,ze jsem si objednala v pondeli fotak a v utery jsem ho tu mela, jen prisel bez karty a bez obalu, takze jsem psala,kde se stala chyba a nastesti byli ochotni a doposlali mi to do druheho dne. Take jsem si koupila satu na ples, co jdeme 18. unora...Je to ku prilezitosti narozenin jedne holcicky co ma rakovinu, uz jsem tu o ni kdysi neco psala, cely vytezke z listku, tomboly a penez utrzenych za piti jdou na lecbu a vylohy s tim spojene. Nakonec mam cervene saty...moc krasne a dokonce i na me vypadaji docela pekne....maji jeste takovy prehoz pred ramena ze sifonu.


Tot pro dnesek vse, zitra dopisi jak probehla oslava a dodam fotecky :))





5 comments:

  1. No krásnýýý! Tak teď už jako jen čekat, až napíšeš o tý ostudě, co jsem udělala :D :D hahaha... :D

    ReplyDelete
  2. Jakou ostudu mas na mysli..myslis to ''You're look like a teenager'' ''Yeah Dana you translate to your language for her They doing in Specsavers two glasses for price of one she should get them'' BIG LOL :D Promin..nebo myslis, neco jineho....:D

    ReplyDelete
  3. To nebyla ostuda, to jsem jen byla milá :D :D Krom toho je výbornej :D takovej teenager :D

    ReplyDelete
  4. Saty nadhreny uplne nejvic!! :)
    Jinak jeden "vote for USA" .. pri rozhodovani co dal :)

    ReplyDelete
  5. Dekuju, me se ze zacatku moc nezamlouvali,ale rekla jsem si,ze jsem prece jen uz cervene mela na maturaku,tak by mi mohly i tyhle sluset lol
    No prave zjistuji jak to udelat s pojistenim..mmm asi Ti pisnu msg na fb, treba budes vedet ;)

    ReplyDelete