Pages

Friday 11 March 2011

Co jsem za tech 11 mesicu navstivila aneb male vzpominani si

Neni toho sice moc,ale neco jo :). S rodinkou jsme byla v kvetnu v Cleethorpes,mestecko na pobrezi,v cervenci v Manchesteru na oslave G. narozenin (Lindz dad),v srpnu v Drayton Manor Parku kde je Thomas Land,v zari na tydenni dovolene ve Francii,Pont Aven na severu Francie,bylo krasne a zaplvala jsem si i v atlantiku,pote pred vanoci opet Manchester a pak tak poruznu tady v okoli. Na navsteve,tusim 2x u Misi,ktrea byla au-pair u rodinky v Granthamu,ale po vanocich to vzdala a je zpatky v rodne hroude(tudiz jediny clovek ceske narodnosti,ktereho jsem tu znala je pryc) dale jsme byli nescetnekrat v Gainsboro',kde se suprove nakupuje a samozrejme nesmim opomenout kazdotydenni nakupy v Lincolnu,prohlidku katedraly a hradu.

Cleethorpes

-opravdu krasne mestecko na pobrezi. Bohuzel tou dobou co jsme tam byli (kveten2010) more nekam uplavalo, byl odliv,takze more bylo videt v dalce,ale jinak krasne primorske mestecko,same kramky se suvenyrama,kolem plaze diskoteky,tetovaci salony,ruzne herny,vsude strasne lidi,ten den docela hodne foukalo a ja jsem si frajerka vzala sukni,zabky,naonec jsem byla rada za mikinu co jsem pribalila s sebou,ale hodne lidi se "slunila" na plazi adeti dovadeli v pisku. Vylet to byl peknej, i kdyz cesta trvala pres hodku a pul, urcite se sem vypravim znovu,snad uz more bude na svem miste :D(zatim jsem to jaksi nezvladla,ale az bude lepsi pocasi a najdu nekoho kdo se obetuje se mnou jet..

Manchester a G. B-day
-3.6. jsem odletela domu,protoze rodinka jela za pribuznymi do Svycarska a ja jsem nechtela zustat sama v baraku tyden,takze jsem odletela na tyden,do 10.6. do Cech. Stihla jsem koncert Ortelu,zajit na pivko s kamosema z NH, navstivit Danielku,,s rodinkou jsem stihla zajit na veceri,sejit se se spoluzakam ze zakladky,i kdyz jsme byli jen 4,rada jsem je videla a s Klary,Janinkou,Miskou a Kacenkou popit ve stredu v Bilym medvedovi.
A v patek 10.6. uz se zase jelo smer Ruzyne a na letadlo zpet do Anglie, do Manchesteru,kde mela byt v sobotu B-day party,pritel mamy Lindsey-nevlastni tata G., bylo mu 50,takze se chystala party v leisure centru a byli na programu kostymy.Bohuzel jsme zustali jen kratce,protoze jsme se jeste ten vecer vraceli zpet do Newtoftu,takze jsme noc stravili v aute a do postele jsem se dostali nekdy kolem 4 ranni v nedeli 13.cervna.






Thomas Land v Drayton Manor Parku-navstevni den byl stanoven na 1.srpna, Lehce po 9(mozna to bylo driv,mozna dyl), jsme vyjeli smer Tamworth, Staffordshire kde se nachazi Drayton Manor Park. Cesta trvala neco pres 2 hodinky,takze jsem na misto dorazili neco kolem 11. Na parkovisti na nas cekala Dionne (sestra Lindsey s jejima 2 detma - Sam 3 a Phoebe 6 let), pripojili jsme se k nim a uz si to mirili ke kasam. Vstupne nas nakonec kazdeho vyslo na £23,koupili jsme rodinou vstupenku (normalne to stoji £28,ale 5liber dobrych :)). A uz se proslo jen turniketama a sup zabava mohla zacit. Bylo uzasne sledovat jak detem, predevsim Tobymu zari ty detsky ocka, on ma Thomase snad na vsem, od priboru,taliru,hrnku,pastelek,obleceni,povleceni na postel,knizek,dvdcek po zasterku na vareni,batoh..proste Thomas and his friends everywhere :D. S detma jsem vyzkousela skoro vsechny atrakce co byli k mani.






Po vyzkouseni vsech atrakci a nabazeni se Thomase a ostatnich vlacku,a a trakci pro deti jsme sli okusit aktrakce pro 'dospele'..No musim rict ze to byl skvelej zazitek...
Francie - Pont Aven - 12.9.-20.9.2010
- z dovolene si uz moc nepamatuji,jen to ze jsme bydleli v karavanu v campu asi 6minut od mesta Pont Aven a 20 od pobrezi atlantiku. Bylo tam nadherne,v karavanu jsem mela dokonce svuj pokojicek s double bed,no luxus skoro jak v Hiltonu :D. Camp byl cisty, dokonce si dovolim rici,ze jsem snad v zadnem udrzovanejsim campu po CR nebyla a to ze jsem byla uz v hodne kempech. Varili jsme si sami, teda Lindsey varila a ja to mela opravdu spise jako dovolenou,decka jsem hlidala vsehovsudy 3 hodiny v kuse za cely ten tyden.Kazdy vecer byl program v baru,kde se tancilo, pro deti byli ruzne souteze a hlavne konecne pravidelny prisun alkoholu :D(nemyslete si ze jsem nejakej notor,to urcite ne,ale co jsem v anglii moc,skoro vubec nepiju,kourit jsem 'prestala',zakourim si vzdycky kdyz jsem v Plzni,no ma to cenu,nema..takze jsem tak trochu abstinent,momentalne). Byli jsme na vylete v tom mestecku Pont Aven a pak jen po okoli u more,jedina ja samozrejme jsem tam zase musela vlezt a zaplavat si, chodili jsme do bazenu, v kempu byl jak venkovni tak kryty,tam jsme travili nejvice casu i s Elise,ktera hrozne rada plave jako ja. Cestovali jsme autem, nastesti maji druhe rodinne,ktere ja neridim,je docela velke,takze jsme se tam poskladali vsichni,ale teda bylo to poprve a naposledy,ted uz asi uzpoleti(ja ne,jedu na tu dobu opet domu) mozna do Turecka,jeste nevi. Jsem ale rada,ze jsem s nimi na u dovolenou jela,utuzili se tam tak nejak nase vztahy a proste to bylo takove fakt skvele rodinne,jako bych byla clen rodiny a to me hrozne tesi do ted.
A par fotecek...



















   

No comments:

Post a Comment