Pages

Monday 14 March 2011

Dostihla me nemoc

Uz od ptku vecer jsem se necitila moc dobre,ale rikala jsem si ze to nic nebude, ouha, v sobotu rano klasika - plnej nos,bolest v krku a pocit jak kdybych vykourila minulou noc 3 krabicky cigaret(pritom jsem tu prestala) a bolela me hlava, zima..uz jsem vedela ze se asi hlasi chripka nebo neco pobobneho. U me uz je to asi tradice,kazdy rok od nastupu na stredni jsem nemocna bud po oslave mych narozenin v lednu (to asi jak moc radim ve snehu,vzdycky :D) a nebo koncem unora a zacatkem brezna, pokazde,kazdy rok mam bud anginu,chripku, nebo zanet dutin..uz jsem si zvykla. Ale prece jen tady je to jine, nemuzu jen tak zustat v postely kdyz mam hlidat decka,nastesti ted to tdy mame kvuli udalostem poslednich dni takove vsechno roztahane,tak i smeny Micka a Lindsey se meni ze dne na den a vetsinou jsou doma a nebo jsou v praci nastridacku a jen na 6 hodin, takze jsem v sopbotu jen odvezla Elise na balet,zajela si pro nejake prasky a kapky a odpoledne zalehla,spala jsem do nedele do rana.To jsem mela pak vsechny 3 na 3 hodiny, protoze Lindsey zarizuje jeste pohreb, tam jdeme ve ctvrtek,musim byt nejak fit do te doby. Pak jsem opet celou nedeli prolezela.
Dneska jsem se vzbudila s jeste snad horsim pocitem nez vcera, nemohla jsem mluvit, sotva jsem slezla ze schodu, no kdyz me Lindsey videla,poslala me zpatky do postele,udelala mi muj oblibeny jahodovy caj a ja jsem spala az do odpoledne. Porad je mi hrozna zima,topeni mam na plny a stejne to nepomaha, ja ktrea vecne oteviram okna vsude v baraku, je me vecne horko..no hrozne se divili a uznali ze musim byt opravdu nemocna.

Jeste se sem do clanku zminim o tom,ze jsem si konecne dosla zaridit ten ucet do banky..ja vim po 11 mesicich uz bylo opravdu na case,jenze ja jsem ho nejk extra nepotrebovala,jenze ted jsme se dohodli s rodinou,ze me tam budou posilat penize mesicne,pro ne je to lepsi a pro me asi taky, aspon tolik neutratim i kdyz to si jen myslim ,tim jak se ze me pry stal shopaholic.
Vyrizeni travalo nejakych 30minut a pani byla moc sympaticka,dobre jsme si popovidali,jen co me zarazilo,ze kdyz se ptala co delam a ja jsem ji rekla ze au-pair , nevedela a to jsem si myslela ze je to dost rozsireny nazev, musela jsem ji to priblizit,vysvetlit co delam a ona ze teda nanny,no dobre nechala jsem ji pri tom.
Takze ted uz jen cekam na prichod "debitky" :D (doufam,ze to mam spravne),mela by dojit do stredy,pry to jde rychle tak uvidime.

Jinak noveho asi nic moc, jen ta nemoc,takze ani venku jsem nebyla,ale je tu krasne,slunicko sviti,uz se da vyjit jen v tricku na chvili a obloha krsne modra,skoda ze ja na to koukam za oknem :/ blba nemoc :(
Ted ve ctvrtek jdeme tedy na ten pohreb a ten den ma Toby 4.narozeniny, nakonec bude mala tea-party pro nejmensi,aby o to Toby neprisel, no a pak jede rodinka na celej vikend pa-po nekam do karavanu zde v Anglii, snad nekam na pobrezi, takze zustavam sama v baraku, to zase budou prihody s bubakem z podkrovi :D:D nemam rada kdyz jsem tu sama a v noci jak ty stare baraky vrzou..obcas mam proste divny pocit.
Tak to je asi pro dnesek vse, jdu si zase poradne zalezt pod perinu a spat.

4 comments:

  1. Debetka ne debitka:D, ale ne ze bych to tak taky nerikala jen jsem byla narknuta za spatny název na svym blogu:D:D!!!
    A směju se - taky jsme meli bubaky!!!!:D v Anglii snad u kazde rodiny u které jsem byla, jednou jsem dokonce byla stopro přesvědčena ze tam někdo je a vlétl tam pudou (byly otevrene půdní dvířka ve stropu - NIKDY predtim otevřené nebyli a vypadalo ze tam je světlo) a ja seděla asi dve hodiny se smrtkama v očích na gauci v obyvaku a bála se pohnout natožpak jít nahoru do druhyho patra KOLEM otevrenejch půdních dveří do svyho pokoje:D:D::D! At žije paranoia:D!!! Tak good luck nejak to tam přežij sama nebo si pozvi někoho na navstevu :) a ve čtvrtek se držte :(, je to hrozny nevim co vic k tomu dodat:(!

    Ja vždycky příspěvky pravidelne čtu z mobilu a neco k tomu chci dodat ale nestiham nebo to do ty doby nez jsem na pc zapomenu :D

    ReplyDelete
  2. Ty jo ted mi prisla karta a na ni je napsano VISA DEBIT,tak ja nevim,ted jsem z toho jelen :D (vyfotim Ti to :P)
    No ja jsem tu uz sama parkrat byla,ale posledne co jsem tu byla pres noc,tak jsem se i zamkla v pokoji a to jsem nikdy nedelala:D ano paranoia!! Fakt jsem mela strach, protoze venku hrozne foukalo,a jak na pude je malicke okynko,tak to profukuje a jsou divne zvuky, jinak si nemuzu pomoc,ale ty anglicky baraky 'vrzou' ci co :D lol Rikal sousedka ze by se stavila na vinko,tak uvidime,pak ji tu zamknu se mnou a bude me hlidat :D:D
    No jako nestras, mam taky pudni dvere vedle pokoje,ale vzdy zavrene,ale stejne:D:D Doufam,ze tu nejsou zadny strasidla mtrvych vojaku (to me tak napadlo,bydlime v domech po vojacich a vzpomnela jsem si na nejaky film, kde byli duchove vojaku..omg uz mi hrabe :D:D)

    Mam to same s prispevkama,hlavne ctu docela dost blogu,pak se me to micha vsechno dohromady,pokazde me u kazdeho neco napadne na komentovani a pak kdyz uz se k tomu dokopu,tak prazdno :D

    ReplyDelete
  3. Jo no ja ti verim moje KARTA říká to sami praveze:D ale hádám ze česky je to debetní karta praveze + na naši obranu debitka se i lip vyslovuje :D:D, dont u think:)?

    Jooo ale souhlasim ze vsechny UK baráky jsou proste rozvrzany cely:D! První rodina bydlela v dřevěným baráku starým asi 200 let a to stalo za to:D, takovy bydlení jsem tenkrat jaksi nečekala :D. A meli kočku ktera kdyz se tam procházela zněla jak SLON na ty dřevěný podlaze, takže to byla neustálá paranoia:D!!
    Zamcit tam sousedku je ale good idea:D:D!
    A brzo se uzdrav:)!

    ReplyDelete
  4. Jo vidis, to me jaksi nenapadlo,ze je rozdil v aj debitce a ceske :D:D No ja ale rikam debitka,me to debetka nejde pod jazyk,takze...i think its better..for us :)

    Dekuji,snad to brzy vylezim,mam docela hodne volna ted a kdyz vidi rodina ze me neni dobre,nechaji me a pozvou prave tu sousedku,takze si ji tu pk zamknu a udelame pyzamovou party :D neni spatny napad :)

    ReplyDelete