Pages

Tuesday 22 March 2011

Red nose (day) night

Red nose day je charitativni pomoc zde vice... "Do something funny for money" ( http://www.rednoseday.com/).
Jedna se hlavne o pomoc Africe a 18.brezna se dela napric celou Britanii akce "Red Nose Day".

Ja jsem tento den z pulky prospala, protoze po hodne narocnem ctvrtku, kdy jsme byli na nohou cely den a kdyz jsem se skoro nezastavila, jsem se porebovala poradne vyspat. Dostala jsem uz od patku tedy volno, protoze tu byla na pomoc Lindseyina mama,takze jsem vyspavala skoro do pul 12. A doufala,jsem ze do te doby bude cela rodina pryc, chystali se na viken pryc nekam do yorkshire, presne nevim ten nazev toho strediska,ale je to od Heaven holiday a to je pry nejlepsi dovolena v UK na pobrezi,tak pry se tam chystaji jeste v lete,ale ja asi mam smulu, protoze budu tou dobou na "dovolene" v CR. K me smule byli vsichni jeste doma a revu zas jak kdyz jednoho porduhem vrazdi. Oblekla jsem se a sesla dolu jestli neco teda nepotrebuji a byla jsem poslana zpatky do postele :D ze odjizdeji kolem 3,ze at si jdu radsi uzit uz klidu a necham vse na nich. Zapla jsem si film a usnula,opet,vzbudila me Lindsey asi kolem pul 3 ze uz jsou zbaleni,ze mi tu nechava kreditku at si vyberu penize za tyden a koupim jidlo na vikend. No co budu povidat, nez se vypakovali bylo pul 4 :D hrozny stresy vzdycky, no jako u nas doma...promin mami :)
Sla jsem se nalozit do vany, pak sjela do Tesca a na vecer byla domluvena s Vanessou,Dannym - jeji manzel a s Vix a Tonym ze pujdeme sem k nam do Social Clubu (rozumej 5 stolecku a malicky bar,ale staci,hlavne ze ja tam alkohol :D).
Kolem 8 me vyzvedli, cesta je asi 3 minuty od naseho baraku,za rohem. Sedli jsme si ke stolecku, hrozne malo mista,ale nam to stacilo, vsichni jsme strasne hubeni :D:D.
Hrala cely vecer nejaka kapela,rikaji si Newtoft band,hrali prevazne prevzate pisnicky od vseho neco,na poslech to stacilo. Ten vecer bylo raffle, neco jako nase tombola, koupite si 5 listku za libru,na stole jsou ceny a kdyz vas vylosuji tak si muzete vzit co chtete...jo Odehnalova zase vyhrala hned 2 a to bych nebyla ja kdybych si nesahla pro dve flasky alkoholu lol nejaka vodka michana se sirupem,ale vynikajici, jeste porad se me chladi v lednici, se divim ze prezili ten nasledny alkoholovy maraton :D. Z toho vam moc nereknu, jelikoz si to nemapatuju, ja vim , ted si spousta z vas rekne ze jsem alkoholik ale ja tu skoro nepiju a kdyz uz tak musim pak poradne, za vlast padla litrova flaska zelene ,co jsem dostala k narozeninam od Misi a nejake to vinko s colou,sem tam probehla vodka....proste krasny vecer. Jsme nas 'club' opustili kolem pul 11,presunuli se do baraku Vix a Tonyho tam pobyli snad pul hodiny a pokrcovali k Vanesse a Dannymu, a tady uz se ztracim v prostoru a case toho vecera :D,takze pridam fotky ;).







No comments:

Post a Comment