Pages

Wednesday 9 March 2011

Toby "Me not making any pancakes now! chm!"

Mozna bych mohla venovat samostatny clanek kazdemu z mych ditek. Co o nich za tech (zitra) 11 mesicu vim,co maji radi,co naopak ne,cim je stoprocentne nastvete a cim si je naopak ziskate.
Zacnu asi Tobym, protoze ted tu vriska na celej barak 'Me not making any pancakes now! chm!' hrozne me bavi, kdyz se rozciluje, je tak bezbranny a hrozne u toho vzdycky zrudne.

Celym jmenem Tobias Red*, narozen 17.3.2007,ano pristi ctvrtek mu budou 4 a ano stale ma dudlika v puse,plenku na noc,obcas i do auta na delsi vzdalenosti,jako je cesta do nakupniho centra :D ne nedelam si srandu,samozrejme nesmi chybet mleko pred spanim ohrate v mikrovlnce na spravnou teplotu.
Jeho nejoblibenejsi hracka je Thomas,masinka a jeho kamaradi- James,Percy,Gordon,Toby,Henry,Emily...no kdyby jste chteli, znam je snad uz vsechny :D. Tomas je proste vsude kam se podivam,na tricku,ponozkach,kalhotech,vestach,bunde,botech,batuzku,na lunchboxu...mala nocni mura. Porad dokola kouka na dvd ,ktere uz zakonite musi znat nazpamet. Samozrejme nechybi 'stvebnice' vlacky a kolejnicema na zpusob Tomase,cely box plny kolejnic..priznam se ,ale ze me to nekdy bavi stavet..dokud Toby neprijde,ze se mu to takhle nelibi a neznici to,to bych ho umlatila :D ale vzdcyky se omluvi a ze jen chtel to postvit jinak,tak pak stavime spolecne,obcas se vratim do detskych let,kdy si se mnou a brachou hrat tatka, tady jsem Micka moc hrat si s detma nevidela(jiz zmineno v prdeslem clanku). Proste ty vzpominky jak jsme s tatkou staveli lego,jsou nezapomnutelne. No ale abych se vratila k malymu, jedina zabava krome hrani si s vlacku je koukani na tv,pokud nejsem venku v parku,to muze koukat na cokoliv,dokonce ho obcas bavi se mnou koukat na LA Ink :D (malou ten zvuk tetovaci 'masinky' dokonce uspava).Rad se diva na Dora the explorer,coz si i myslim ze je uzitecne,je to kombinovane anglictina se spanelstinou a na to se koukam taky :D pak Go,Diego,Go neco na zpusob Dory,tez kombinace aj se span. je to dobre i na moji slovni zasobu,ale co teda vede je samozrejme Thomas and his friends,davali to tady kazde rano,nez se slo do skolky,bohuzel to zrusili,tak konecne televizi rano moc nezapiname(thanks God!).

Ma rad vsechno co ma na sobe aspon naznak cokolady,mlecnou penu,samozrejme cokoladovou,nudle s kurecima nugetkama k tomu nakrajenou okurku na platky a rajce na kostky...fussy kid :D. No co bych tak o nem jeste napsala, nema rad kdyz ho nekdo taha za nohy z postele rano,aby vstaval do skolky,to se mu nechce,pritom tam chodi rad,az se divim, me se tam nidky nechtelo.Maji tu skolku od 9:00 do 13:00 s prestavkou na obed,ten muzou mit bud teply(3x do tydne) anebo si nosi v lunchboxu  domova,vetsinou ma sendvic se sunkou,nebo syrem,nebo cokoladovym kremem,k tomu jogurt,nejake ovoce(banan,jablko nebo mandarinka),nejakou malou susenku a male baleni detskych bramburku a lahev s dzusem. Ve skolce je 5 deti na 3 ucitelky a obcas volaji ze Tobyho nezvladaji,nechapu(jasne je trochu vic hyperaktivni,ale kdyz jsou tam 3 zneske na 5 deti,tak by to snad mohli zvladnout ne !!!), je to soukroma skolka,tudiz se za ni plati a jak jsem koukala,docela nemale penize.

No co o Tobym jeste rici snd jen to,ze kdyz me poradne nastve,udela nehoraznej bordel....vzdycky po chvilce prijde,udela psi oci,da mi pusu a rekne 'Me Love you',to mi razem zmizi skleb ze rtu a uz jsme zase velci kamradi. Je strasne chytrej,rozezna barvy(i co ktera micha, napr. ze modra s cervenou udelaji fialovou atd.),pocitat umi do 20,abecedu take vzdycky nejak zvladneme spolecne,na svuj vek si myslim,ze je hodne chytrej. Obcas to s nim je hodne tezke,ma svoji hlavu,ale je to moje zlaticko,vzdycly se spolu paradne vyblbneme.

 







                                                                                                                                                                                  * mam dovolene od rodiny(hm i hf) pouzivat cela jmena

No comments:

Post a Comment