Pages

Monday 21 March 2011

Toby's B-day tea party and Gemmas balloons

Nejak si poradne nemuzu vzpomenout co se delo do ctvrtka, snad jen to ze v utery byl playgroup s Poppi dopoledne,pak jsem mela babysitting v utery a ve stredu,tusim..Mam to nejake rozmazane... Ve ctvrtek jsme byli na tom pohrbu, meli to opravdu krasne udelane, nejdrive jsme byli v kostele a pak na hrbitove ulozit rakev do zeme. Bylo to hrozne narocne na jsem rada ze jsem se s Gemmou mohla rozloucit i 'osobne', ve stredu jsme k veceru byli s nejblizsi rodinou v kapli na posledni rozlouceni...myslim ze vice psat nebudu. No ale i tohle patri k zivotu, i kdyz to teda neni vubec fer!


Ted neco veselejsiho...Toby mel ve ctvrtek 4.narozeniny, sice ten samy den jako pohreb,ale nakonec se to nezrusilo a byla mala odpoledni tea party pro cca 14 deti ze skolky,od Elise ze skoly a ze sousedstvi. Vse se zacalo priprvovat zhrub o pul 3 s tim ze musu byt hotovo o 4 , kdy prijedou deti ze skoly,takze to byl takovej shon,ze vubec nechapu jak jsme pak o 4 mohli mit vse hotovo,nejake party jidlo pro decka, dorticky,velky dort pro Tobyho s postavickou z Go Diego Go, malej skakaci hrad na zahrade, 50blonku vsude nasackovane na strope a pak uz jen pekne privitat deti s balonkama a 'little tea party mohla zacit'. Samozrjeme prislo i par dospelych , ostatne asi stejne slozeni jako vzdycky Vanessa s Dannym,bydli v Shefieldu,ale tady v Newtoftu bydleli pred tim asi 6 let a ted tu maji baracek,takovej mensi na leto. Prijela Winnie, jeji vnucka Jamie-Lee je kamradka s Elise,pak tu byli rodice Gemmy, mamka od Lindsey, prijela na 2 dny aby nam pomohla, pak Mickovo rodice a spousta jinych znamych,jmena po me nechtejte,vubec si je nepamatuju.




Samozrejme nechybela spousta darku s Tomasem,hodne knizek s dvdckama, Toy Story dvd,vsechny 3 dily,nebo kolik jich je,nejake dvd s Diegem..spoustu prani co prinesli prichozi nebo co prislo postou (anglicani si hrozne na ty prani potrpi,fakt posilaji ke kazde prilezitosti co to jen jde).
Ponozky s Tomasem od me a knizku s puzzlema,funny penu do vany pro deti s malickyma kouskama rozpoustecich se postavicek s Tomasem :D:D album na samolepky, pranicko a nakonec velkou KISS :) No mel snad radost i kdyz to tak nevypadalo,ale on vsechno vzdycky znici, takze davam knizce tak tyden a ostatni snad vydrzi dyl, samozrejme samolepky uz jsou vsude po pokoji.

Kolem 6hod vsichni odesli z naseho baraku a sesli se u domu Vicky a Tonyho (rodice Gemmy), chvili mluvili a pak jsme pousteli balonky, nafouknute heliem,na konci na snurce byla psanicka od vsech deti ze skoly a od nas kdo jsme ji znali, to bylo hrozne krasny.

 










No comments:

Post a Comment