Pages

Friday 20 May 2011

Dekuji Thank you Gracias...

Tak uz mam pres dva tisice navstev,ale nejak jako nepisete komenty...:D No seriously.... ja se bez nich obejdu,ale potesi me, kdyz obcas nekdo neco pripise. A samozrejme me nejvic tesi,ze ty plky nekdo cte.

Diky ;)

 

5 comments:

  1. hihi, jsem největší komentátor? ;)

    ReplyDelete
  2. Jo :D ;) Njn kdyz na me vsici prdi...:D Ale ja taky obcas jen ctu a nic po sobe nezanechavam :D zadnou stopu...:D

    ReplyDelete
  3. Čtu, čtu. :D A náhodou to nejsou plky. ;):D S komentama to je horší. Si většinou řeknu, že se k tomu ještě vrátím, ale pak už napíšeš další článek nebo zapomenu a zas je z toho... kulový. :D:X

    ReplyDelete
  4. ja taky ctu, o sto sest! Vzdycky behem dne checkuju treba i nekolikrat denne, jestli neco nepribylo, jenomze vetsinou to ctu jen z mobilu, a pak si rikam ze az budu na pc, ze se k tomu taky vratim a pak proste jak rika Enny zapomenu, nebo pribyde novej clanek, anebo zapomenu co jsem chtela komentovat a o cem jsi psala a znovu se mi to cist uz nechce...pritom skacu sto metru vysoko, kdyz mi ty nebo Georgie (asi nejvetsi me komentatorky:D:D), neco okomentujete a vim jaky to je, kdyz nikdo nekomentuje...ne ze by mi na tom tak zalezelo, ale je to proste lepsi a dava to jakousi motivaci...zkusim se polepsit:D

    ReplyDelete
  5. Enny: Uplne chapu co myslis,ja to mam stejne...:D a jak jsem napsala me vubec tesi ze to nekdo cte;) Uz se tesim na tvoje zazitky;)

    Evca: No proto!!! :D Ja taky cekuju nekolikrat denne i tvuj a mnoho ostatnich,je to neco jako zavislost a vzdycky mam hroznou radost,kdyz nekde neco pribyde :D.

    ReplyDelete