Pages

Friday 20 May 2011

Konecne lepsi nalada...a nejake ty slibene fotky


Dneska mam opravdu radost  a to dokonce dvojitou...Dnes mi privezli muj novy laptop (nakonec je to MSI Wind U230,12inch,ale teda velikost uplne paradni a na cestovani a tahani ho s sebou nejlepsi :)) a par minut po te i obal ne nej, objednala jsem si zatim jen ten neoprenovej, v cerne barve s bilym nejakym ornamentem. Z ntb mam teda desnou radost a konecne muzu zase psat, pravidelne (v ramci mezi :D). Takze konecne take pridam par fotek, co se me nahromadilo ve fotaku.

Dneska jsem taky byla sama doma dopoledne, pak vyzvedla Tobyho ve skolce a byli  jsme spolu na zahrade,povesila jsem pradlo a zaskala si s Tobym na trampoline. Ted uz mam padla,no teda jak se to vezme, v 5 jedu do Lincolnu na policejni stanici.....Ne nebojte se nebudou me vyslichat,ani se me nechystaji zavrit...:D Jedu jen vyzvednout hf z prace, protoze mi tu nechal auto a hm ho rano odvezla. Takze jsem se nabidla ze pro nej zajedu,aspon se stavim jeste cestou v Tescu a pekne proridim, kdyz to tak miluju ;).

Vcera jsme stravili skoro cely den s Poppi v parku, bylo nadherne, konecne zase sviti slunicko a muzeme pekne sedet a behat po parku, teda Poppi beha,ja za ni funim :D:D Takze spis fotim a sjizdim skluzavku,nez abych nekde behala a navic park je docela oplocen,takze nema kam utect, a i kdyby tak jsem prece jen ve finale rychlejsi nez ona :D.

Taky uz mam zarezervovane jizdenky na srpen a nakonec jedu busem s SA,pekne se projedu 16hodin..ale zase primo az do Plzne a aspon uvidim nejakou krajinu :). Takze 5.srpna odjezd z Londyna...6. v sobotu jsem v Plzni a zpatky 25.,takze 3 tydny si uziju rodinu, pratele a cestinu :D.

Atmosfera se u hm a hf uklidnila,docela....aspon uz netriskaji dverma..

Ve stredu jsem mela babysitting..dnes mam babysitting...zitra se jde pit ;).

A tady ty slibene fotky:

 































A par fotek co k nakupu v utery v Lincolnu...naramek,slunecni bryle a nove saty na leto :) :








Musim je vyfotit na me,ale nejak jsem jeste nemela cas se v nich ukazat venku :D a taky je potrebuju trochu zkratit,jsou malicko delsi,takze bila by za chvili nebyla bila,ale cerna a modra to same :D.

6 comments:

  1. hezkej netbook - něco jako mam já :)

    pěkný fotky... dlouhý šaty se letos nosí ;) i když si taky furt řikám, že to nemůže bejt praktický... :)
    ...takový sluneční brejle si chci taky pořídit... a pěknej náramek... ;) :D

    hezká anglie... ach ta nostalgie :))

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Och dekuji za koment ;) Vzdy me moooc potesi. Chystam se na tvuj clanek z min. vikendu,ale je nejakej dlouhej :D Tak porad odolavam,ale prectu ho,neboj se nic :D

    Diky, nemuzu se ho nadotykat..:D:D

    No ja se je trosku zkratim, protoze je fakt tahnu po zemi,a zkousela jsem i jakoze delku nad kolena a taky to neni spatne,tak mozna koupim jeste jedny a budu mit ruzne delky :D (Primark-£8 :D) a bryle tez a za £2 :)

    ReplyDelete
  4. tyvogo, já tu chci taky Primark :D :D v Barceloně 2 jsou, ale já jsem ho nemohla najít :D a tady je všechno drahý... skoro...

    ReplyDelete
  5. Jo obcas se tam zdrzim :D I kdyz vetsina veci neni nic pro me :D Obcas najdu peradni kousky a boty-obdoba conversek, tak odtud mam uz pres rok a porad drzi a to je nosim skoro kazdej den :)

    Budes si muset udelat vylet do UK ;)

    ReplyDelete
  6. jo, já jsem si tam taky koupila boty - obdoba conversek a baleríny, který teda ještě furt nosim, ale spíš nadoma, protože podrážka je něco jako papír... a to trochu teda platí i u těch druhých bot, ale asi jsem si postě vybrala špatný...

    no, výlet do anglie bych si moc ráda udělala, ale jeden jsem si udělala v únoru, takže si myslim, že mám ještě trochu čas... ;) ale to jsem byla v Chelmsfordu a tam Primark chystaj až na podzim příštího roku... :) (nebo letošního?)

    no, já tu narazila na jeden obchůdek, kterej má podobný ceny jako Primark, ale je asi tak 20x menší... je to taková malá místnůstka... v Palmě maj asi větší... ale měněj to oblečení každý dva tejdny, ale každej tejden maj něco novýho... to mě momentálně docela ruinuje... moje spoření je mnohem těžší teď... ;)

    ReplyDelete