Pages

Monday 23 May 2011

Jen nejake poznamky

Nedele, prsi a ja jsem zavrena v pokoji...jen at si Mick uzije Tobyho se vsim vsudy, od rana je totiz pekne neprijemnej, rve kudy jde....ted se pred chvili chudacek i pozvracel..Mick mu dal hned na to mleko..mmm,myslim si ze to neni vubec,ale vubec dobre...ale kdyz me nikdo neposloucha...a tak je to tu se vsim...ja mu vezmu a schovam dudlika, protoze ve 4 letech uz by ho snad nemusel mit celej den co prijde ze skolky, v puse..Pokud jsem doma jen ja je mi to jedno a bez dudlika vydrzi a je proste 'happy boy' bez nej. Jenze jakmile je tu hm nebo hf, tak mu ho samozrejme, pri jakemkoliv naznaku,ze by Toby mohl zazit rvat, nebo nedej boze neco od nich chtit, strci do pusy.

V sobotu bylo v nasem 'social clubu' bingo,tak jsem zasla na par drinku, protoze to zase byla sance jak se dostat mezi lidi a trochu popit a videt se se vsemi kdo bylo na one slavne 80' party :D. Zacinalo to v 6...hlidala jsem do pul 8.. Protoze Lindsey sice mela koncit v 6,ale psala me kolem pul 6 sms,ze se zdrzi,ze ma nekoho u vyslechu. Prijela nekdy kolem pul 8,ale me to nevadilo, aspon jsem to bingo prosvihla :D Nikdy jsem to nehrala,nevim jak se to hraje...a asi to ani nechci vedet...Bylo to family bingo, takze kdyz jsem dorazila kolem 8, vsude byli deti..ja od jednech prave utekla a cekali na me dalsi...:/ Nastesti se behem par minut vsici spakovali a zustali jen dospely. Popila jsem s Vanessou a par dalsima lidma a kolem 10 sla domu, protoze jsem byla fakt silene unavena...navic tu radi nejaka strevni chripka..a nevim co jeste..Toby zvracel vcera dopoledne, pak to bylo jakoze dobry no a kdyz jsem mu udelala testoviny na veceri tak jeste ani nestrcil lzici do pusy a uz to zase slo ven..:(. No nastesti akorat prijela Lindsey,takze jsem to neuklizela,jen dala Tobymu medicinu a sel si lehnout. Protoze me se chce vzdycky taky, kdyz nekdo...:(. No a dneska prozmenu zvraci Poppi,celej den...chudinka mala,ted spinka vedle me, protoze ji radeji kontroluju, kdyby nahodou :(. Takze snad me to taky nepostihne....
Take jsme dnes byli zase s Elise na plavani...ja jsem se koukala ona plavala :D. Vzala jsem si s sebou nejaky casopis co jsem koupila dopoledne na poste, protoze jsem byla posilat nejake papiry pro Micka,tak snad to dojde dobre :D. Stavila jsem se pri tom jeste v Tescu a v jednom charity shopu..ale udrzela jsem se..nemam ani nic noveho,ani stareho..;) Takze jsem dnes moc neutracela...Huraaa!!

Nic jineho se asi ani nedeje, jen jsem unesena z meho noveho 'pritele' :D. A totalne bez penez...Jeste se na vikend, na sobotu chysta Alice-ina oslava 18tych narozenin, takze to bude taky neco stat...no nevim jak pak usetrim na ten Londyn a pak jeste skoro mesic v CR...No bude to zajimave..snad mi neco zbyde :D.

A jeste jedna nemila zprava, pro me...nase sousedka,se trema dcerama,ke ktere chodim tak rada na kavu a sem tam na vinko nebo jen tak na drb, se 26.srpna stehuje do Mablethorpe...Ma koupeny baracek primo u more..Zavidim jim..A hlavne musim je jet navstivit..Posledni clovek, se kterym jsem mohla prodrbat celou 'ves' bude pryc..:(

Mablethorpe:



 Zdroj: www.google.com

No comments:

Post a Comment