Pages

Monday 9 May 2011

Tak nejak o vsem

Za vikend se toho moc nestalo jako obvykle. Mela jsem zase konecne volno, jenze v sobotu jsem vezla holku na balet,potrebovala jsem do mesta,takze jsem to vzala pri jednom a odpoledne uz jsem byla lina nekam jet, jelikoz od 6 me cekal babysitting. Lindsey s Mickem sli na May Ball, tady do Market Rasenu do golfoveho clubu...no jooo honorace :D. Lindsey mela krasne cervene plesove saty,korunku co mela na svatbe a lehke cerveno-stribrne botky ala' pantofle :D.Mick byl za elegana, motylek, cerny smoking..no krasa,jedna radost se na ne divat. Uz odpoledne jim prijeli znami, co sli s nima na ten bal,takze se pekne zacali opijet vinem uz neco kolem 3, byli pak taky pekne v nalade kdyz odchazeli.

Ja jsem mela ten vecer jen Poppi a Tobyho, Elise spala u kamradky,pres ulici...aspon me nikdo neprudil :D. Lindsey mi tu nechala na strane v kuchyni lahev cerveneho, vybrala me nejake z vinoteky, me staci jen obyc, protoze to micham s colou, takze prej abych nepila ty drahe :D.. Me je to jedno, stejne to smicham a je fakt ze ty lepsi vina jsou na to skoda :D.Toby a Poppi sli pekne dohromady spat v pul 8. Usnuli hned jak jsem zavrela za sebou dvere, mala se ani jednou neprobudila za noc, takze jsem nemusela vstavat,ale stejne jsem neusnula dokud rodice nedorazili zpatky, protoze mam divny pocit, vzdy kdyz jsem tu sama v baraku s detma, neusnu uplne, takze v pul 2 jsem slysela opet jak Lindsey neco zpiva :D. Jakmile se otevreli dvere,ja jsem ty svoje zavrela a mohla jit konecne poradne spat.

Vcera jsem se probudila kolem pul 8 a bylo me tak spatne,ze jsem vcerejsek celej den stravila v postely, pripadne v mistnosti 3x4metry :D :/. Nic jsem radeji nejdela, nastesti byla donaska vody a pote kavy az do pokoje..pekne se tu o me staraji. Kolem 3 odpolende jsem mela domluveny hovor na skype,takze jsem vstala, zapnula ntb a sla popvidat s babcou a rodicema. povidali jsme asi hodinku a pul, pak jsem sla zase spat. A spala az dodnes, do pul 8. Uz je mi docela dobre a uz mam i hlad..jdu si udelat neco k jidlu....:)




 Dopoledne jsem byla na hodinku s Poppi v parku, pekne jsme si zaradili, ona na houpacce a pak na skluzavkach. Pak jsme meli mensi svacinku, v podobe jablka,bramburku a jogurtiku.Vyfotila jsem nejake fotky, opet , ja ten fotak taham fakt vsude,ale co kdyby nejaka pekne momentka,ze.
Mezitim jsem si psala co vsechno budeme chtit videt pri navsteve Londyna...No abych nezapomnela Maci (ma nejdrazsi <3),uspesne dodelala posledni zkousku pred obhajobou bakalarske prace, pokud pekne obhaji pujde statnicovat a kdyz uspesne odstatnicuje - coz ona to urcite zvladne,verim ji !, tak nas ceka krasny vikend v Londyne. Jeste to neni na 100%,ale uz zacinam planovat, jsem hrozna :D ale zjistit si ubytovani, jak se dostanu tady z poli..autem se mi nakonec nechce,vlakem to vyjde levneji, co jsem koukala, z Lincolnu me jede primy spoj na Kings Cross,takze budu doufat,ze me tam nekdo odveze,ale uz to mam tady domluvene,ze od 15. cervence to tady beze me preziji. Videla bych to nejak do pondeli,aby jsme meli cely vikend na objevovani a nakupy :D. Ja jsem v Londyne uz byla a trochu se tm vyznam, takze snad stihneme prohlednout nejak tak vsechny pamatky a neco projit.  

Nasla jsem na netu nejaky London Pass..Nevi nahodou nekdo jak to funguje, nebo nezakoupil si to nekdo, nekdy a neprochodil s tim ty pamatky? Rada by se hodila ;).

No comments:

Post a Comment