Pages

Tuesday 13 September 2011

Dovolena pokracovani a snad uz i konec

doufam,ze se ted dostanu az na konec me uzasne dovolene v CR a nebudu nad tim uz muset vice premyslet :). Protoze rozpominani se,co se kdy stalo, kde jsem s kym byla a tak je vazne unavujici :D Jeste ze si poctive pisi do diare :)) Vsechno si podle toho vybavim,alespon castecne a taky jsem spoustu veci identifikovala podle datumu na fotkach ;).

Takze ted vam tady slibuji, ze uz Vas dovcou nebudu vice otravovat a budu se snazit to napsat co nejpodrobneji a proste abych uz to mela z krku..taky bych se na to mohla vysrat vykaslat,ale neda mi to a kdyz uz jsem  rikala,ze Vam to sem napisu tak to dodrzim..u me docela nevidane :D.

Naposledy jsem skoncila u tusim toho jak jsme byli v Pisku, mimochodem pan ,cteny Jelen ma pekneho pana bratra a uz jsem se k nim (k Martince) objednala i na Vanoce na kapra :D

Z pisku jsme se vratili o pul 5, nevim jestli jsem psala,ze jsem cestou zpatky ridila,ale prezili jsme a ja jsem se odvezla az k sokolce kde na me cekala Kachni a Zajda. Cela spocena z toho rizeni jsem se rozlouzila s Tanou a sla jsem si nejdrive k okynku pro jablecny dzus a pak prisednout k nim. Zajda,ze jede s Petrem (pritel) do Olympie na nejake nakupy,bo co, takze jsme s Kackou premysleli co budeme delat. Me se teda nejdriv nic moc nechtelo,ale nakonec Kata vymyslela,ze by jsme mohli jet do mesta, na kavu...no nakonec to dopadlo uplne jinak :D...


Dohodli jsme se,ze ja se zajdu vysprchovat a Kacka zatim skoci domu. Cestou ke me uvidela Prochyho v okne,takze nakonec jel s nami do mesta, kde jsme se rozhodli,ze si koupime vinko, colu , Prochy plechovcicku dvanactecky a pujdeme si popit na soutok rek, ke Struncaku. Pili jsme, chytla nas neuveritelna bourka tak jsme se bezeli schovat pod most a tam dopili tu nasi slavnou houbu za celych 50kc (cola byla asi za 24 a krabicak za 26 :D:D) ale meli jsme z toho dve 1,5 litrovy flasky, no proste vesnice hadr :D Pockali jsme az prestane trochu prset a vydali jsme se na trolejbus a zvesela odjeli domu.

Na pondeli 15. jsme meli naplanovany rodinny vylet do Marianskych Lazni,ale protoze rano prselo, tak jsme nakonec nejeli a domluvili jsme se,ze zajdeme na bowling a na vecu...Mamka mela zase nejake ty slevove kupony na bowling v Salloonu na Doubravce. Odpoledne jsem si byla jeste sednout v sokolu na houbicce se Zajdou,kolem pul 6 jsme se pak vydali domu, mame to kazde tak 5min chuze od baracku,takze je jasne,ze jsme travili kazdou chvili v hospode :). Kolem seste jsme pak jeli cela rodina na ten bowling, pridal se i bracha,coz jsem docela koukala,hlavne ze stihnul zkritizovat to co mam na sobe a ze se mnou teda nikam nejde :D Uz by mohl mit rozum ve 20 :D :P Ja jsem si nakonec hodila jen parkrat, vzdycky se mi olamou nehty :/ spise jdem sledovala,fandila a fotila. Hralo se neco kolem hodiny,pak jsme se presunuli dopredu do Salloonu, kde jsme si dali veceri. Uz ani nevim co jsem mela,ale bylo to urcite moc dobre :))
V utery jsem byla pak objednana,z iniciativy mamky na pedikuru rybickama, na trictvrte na 11, me cheli zabit, vstavat takhle bzry...Ale zvladlo se to a mamka jela se mnou. Cele to trvalo 45 minut a bylo to moc prijemne. To Vas posadi pani v salonu na kresilko, omeje vam nozky (nebo rucky) Jelenem,osprchuje a pak mate pokun ponorit tu i ono cast tela do akvarka,kde si plave na 100rybicek,krete jakmile namocite i jen kousicek kuze do vody uz se na Vas hrnou...dostala jsem kavu, mamka si nedala nic, jen koukala,neco pofotila. Pak jsme meli sraz s tatkou a brachou u pizerie (koukam,ze jsme porad jen zrali :D:D), kde jsme si dali velikanskou pizzu,ja jsem mela s platkama coriza (asi se to tak nepise,ale je to proste susena sunka).Bracha se pak odpojim a ja s rodicema jsem pokracovala na kavu a zmrzku do Slunecnice. Ja jsem pak jela domu nasi jeste do Tesca,byla jsem domluvena se Zajdou,ze zajdeme na jedno,dve...sest pivek do sokola. Sesli jsme se tedy u panelaku kolem pul 9.Zasli do sokola,kam pozdeji prisel i muj tati. Zajda si dala pivko a ja houbu. Kolem 11 se hospoda zavrela a Zajda byla hrozne zmutna,ze uz nedostane pivko, tak si sla jeste zatuknout na okynko, jestli ji ho jeste Jarmil(hospodsky) natoci..natocil a Zajda mela obrovskou radost :D. Cestou ze sokola nasla Zajda v tasce flasku nejakej jahodovomalinovej tlamolep,ale byl dobrej :)) Jeste jsme si dali u panelacku cigo a ja jsem se sla odebrat do rise spanku, protoze na pristi 3 dny byla v planu Praha a navsteva aquaparku.

Praha a Aquapalace 17.-19.8.2011
Vstavalo se krute brzy, kolem 7...Nakonec jsme jeli busem,ale ne Zlutym. Do Prahy na Florenc jsme dorazili kolem 11. Dojelo se pro klice od bytu na zastavce metra Rajska Zahrada, co mela mamka pronajaty z prace,uz jsme v nem nekolikrat takhle spali, kdyz jsme byli v Praze. Ubytovali jsme se a jeli jsme do centra..Prosli jsme se od Vaclavaku na Karluv most.na Hrad jsem odmitla jit, protoze ja krava blba jsem si vzala blby boty a fakt me s*alo porad chodit, takze jsme se zasekli na Karlove moste,kochali se lodickama. Me zaujal letajici balon, kde se jen sedne do konstrukce pro 2 lidi a ono Vas to vytahne na lane do vysky, tam se 15min kochate krajinou a pak Vas to zase stahne zpatky. No to by nebyla moje maminka,ktera,ze na to musime jit,ze ma slevovy :D:D kupon a ze to bude stat jen 400kc pro dva. Nakonec ze pujdu ja a mamka,tatka,ze bude koukat...jo bal se..ne ze ja bych se nebala,prece jen ta vyska...ale nakonec to bylo super.Predtim jsme se tam sli zeptat a slecna u kasy nam rekla,ze maji ted plno,ale ze bude volny let kolem seste odpoledne at si prijdeme pak. Dosli jsme si tedy do Starbucks na kaficko, ja jsem si dala nejakou trist z jahod,malin a citronu..jak to bylo kysely..ble :)). chvili pred sestou jsme se vydali zpet k balonu.Pockali jsme si mozna 15 minut a uz jsme s mamkou jeli nahoru....bylo to fakt paradni,ale za tu cenu,co to stoji normalne,bych na to teda nesla :D Pokochali jsme se celou Prahou,udelala jsem spousty fotek, fotak se pripevnil ke karabice,aby nespadl, u me je mozne vse (viz fotak v zachode na Kings cross).
Pote jsme se jali hledat nejakou restauraci,kde by jsme si dali veceri a zakotvili jsme v Titanicu :) Dala jsem si spiz s hranolky a nadlabla se a byla jsem rada,ze uz jen kousek k metru,ktere nas odveze az na Rajskou zahradu  a sup spat....
Ve ctrvrtek jsme si privstali, protoze nam uz kolem pul 9 jel bus smer na Opatov, odkud jezdi Aquabus :) Oteviracka je kazdy den od 10, takze jsme si jeste chvili pockali,zaplatili vstup a hura do vodniho sveta. Vyblbla jsem se tam dost i kdyz sama, chybel mi bracha na tohle :D hlavne do divoke reky...priste :D. Tatku bolela zada,tak chvilema i lustil jen krizovky na lehatku, mamka ta se porad vozila na toboganech :D Ja jsem se svezla asi 4x v tom jak se to svama pak toci -trychtyr,mamka jen jednou a tatka taky jen jednou, prej uz nejsou nejmladsi. Pocasi nam pralo,takze se dalo v pohode plavat i venku a opalovat se na lehatkach, kam jsme si sla take parkrat odpocinout a na pivko :). Den ubehl rychle a kolem osme jsme to zabalili,sli se prevleci a jeli jsme zase aquabusem na Opatov a odsud s jednim prestupem zpet na Rajskou zahradu. Koukla jsem na televizi a sla spat kolem pul 12. V patek jsme se probudili a vypadalo to,ze bude prset a taky ze jo, Takovy slejvak a bourka..takze jsme se rozhodli,ze pojedeme domu uz dopoledne a stavime se na obed az v Plzni. Nakonec jsme se stavili v Plzni na Americke v PI/JEZ/PI.

Ja jsem pak jela domu, vzala nasim tasku a oni jeste jeli neco pokoupit do Tesca. Nanestesti uz me zase nahaneli abych sla vecer do mesta...no slo se, nedalo se odolat :D. Mela jsem sraz s Luckou alias Kopeckem na zastavce trolejbusu,ale nakonec jsme se sesli u ni doma a ze jde i jeji bracha a par kamosu a k prekvapeni me i muj drahy bratr :)). Nejdrive jsme byli v Pubu, nekurackem, takze co pul hodina to litani nahoru na cigo..Ja,Lucka a Kuba jsme to rozjeli v padlech Captaina Morgana,takze kazdy 2 panaky s limetkou, to bylo mnam. Kolem pulnoci jsme se presunuli do Plachty (Plachetnice bar- V Podpalubi),tam se od nas odpojil muj bracha,sel chudak zase rano do prace,takze to nemohl moc prehanet,ale v Pubu tech pivek vypil docela dost.Pak jsme byli chvili v PH+ a nakonec v Mefistu. Kolem pul 4 rano jsme se presunuli do mekace,dali jsme si neco k jidlu a Lucka,ze pojede uz domu. Kluci tam vymysleli jak pujdou do Pamely a ze kdo jim to zaplati atak,na me porad at jdu s nima, nevim co bych tam delala,sedela,pila pivko a koukala na to jak se tam polonahy krasotinky svijeji kolem tyce zatimco oni by si nekde nahore na privatu uzivali..ne dekuji :D
Jela jsem tedy domu prvnim rolejbusem asi kolem pul 5 ranni,skocila jeste pod sprchu a sla spat kolem ctvrt na 6 rano. Vstavani opet nebylo nic extra, neb me probudili nasi telefonem,ze jsou v sokolu a jestli prijdu na jidlo a pak se melo jit k babicce na zahradu na rodinnou grilovacku, kam meli prijet sestrenice a bratranci kteri vesmes maji uz rodiny..Nakonce to byla super rodinna party, meli by se poradat casteji kdyz budu v CR, protoze jinak ty lidi skoro nevidim a je to skoda. Fakt jsem si to uzila ;))

V nedeli jsem snad byla i konecne doma :D Konecne jsem se valela,popovidala s nasima,koukla poradn ne tv, co v ni davaji..jako vzdy nic :D K veceru jsme se necekane stretli s Luckou (blondynkou Mentalkojc) na fb a sesli jsme se u panelaku na lavickach,kde jsem s nimi hodku pokecala a myslela jsem si,ze pujdu pekne spat...Prevliknu se do nocni kosile a telefon,ze Lucka s brachou, mym brachou a jeste par lidma jedou na bowling do Luny, no jsem pro vsechno,takze jsem se zase prevlekla zpatky, udelala ze sebe cloveka a cekala na ne az pro me prijedou autem,kde jsem pri ceste zpatky ztratila obal na fotak,ale nic tak divokyho se nedelo, tak jako nechapu jakto :O Na bowlingu meli inventuru,ale hrat nas nechali, pivka nam tez natocili, takze jsme tam zkejsly mozna do 1 rana,az jsem se pri odchodu divila kolik uz je hodin..Odvezli me zpet domu,bracha se jeste stavoval i Ladi zpatky pro nejake veci,skocila jsem do vany a sup spat,cekali me jeste narocne 3 dny...

V pondeli jsem se sesla s Maci :)) Zasli jsme do Crossu na kavicku,dorticek a dzus,popovidali jsme,poresili par veci...hrozne rada jsem Te videla :* A neboj oni Ty chlapi jsou slepi,najde se jeden, JEDEN kterej nebude a ten si Te zaslouzi :*
Ten den jsme se sesli jeste vecer v 8 u pomniku s Dani, samozrejme ja mela hlad,takze jsem navrhla,ze by jsme mohli nejdrive nekam na jidlo,Dani,ze hlad nema,ale ze pujdeme. Zapluli jsme k Zumberovi,kde jsem si dala ten vytouzeny kureci ondras se zelim..jezis to vam byla takova dobrota,fakt jsem se na nej tesila celou dovolenou a byl naprosto vynikajici. Takze jsem si narvala bricho a slo se pokracovat nekam jinam..Skoncili jsme u Marcella (opet si nejsem jista nazvem),ja jsem si dala vodku s dzusem, Dani nejake vinko a vodu. Povidaly jsme, smaly se, no proste uzasny vecer ve spolecnosti krasny zensky :)) Bohuzel o vsednim dnu se zvira uz o 11,takze jsme byli vyhozeny a presunuly jsme se nejdrive do Husy,kde jsme se potkali s Kacenkou, ktera si s nami dala drink,odtud nas tez vyhodili okolo pulnoci a my jsme nakonec sly s Dani zpatky do Zumbery nahoru (tam kde Zajda slavila narozky),dala jsem si pivko,dani vodu,trochu si zaparila,ja vubec,byla jsem nejaka presla uz pak, chtelo se mi spat. Jela jsem druhym Nkem (nocni bus) a Dani vzala taxika.
V utery jsme se byli se Zajdou koupat,to se nic zajimaveho nedelo, stravili jsme u vody celej den. super pocasi, voda tepla,takze jsme plavali,hazeli si,povidali, proste takovy tipicky holcici den u vody :D

Na stredu,muj posledni celej den v Plzni, jsem byla opet objednana na tu pedikuru rybickama,tentokrat presne na poledne,sla jsem sama,pote jsem si sla vyzvednout novou kreditni kartu,protoze ta stara mi uz dosla..no ja ji stejne nepouzivam,stejne tam nic na ni nemam :D ale plati se mi z toho pojisteni, jeste jako pripojisteni k tomu cetovnimu co mam sem do UK ;).
Odpoledne mi psala Zajda,ze Kachni se uz vratila z Tunisu a jestli zajdeme na pivko do sokola na vecer, Samozrejme jsem rekla,ze ano :) Mela jsem jeste spicha s tatkou v Tescu,kde jsme pokoupili vse potrebne na slane zaviny,delala jsem je posledni den doma a jeden jsem pak donesla i do sokolky. Doma zaviny ocenili, protoze jim je nikdo jinak neudela :D. Dala jsem si sraz v 8 u panelaku s Kachni a slo se do sokolky, tam uz cekala Zajda,dali si si pivko a ja houbu,sedli jsme si ke stolu a holky se pustili do zavinu..chutnal a byl pryc docela rychle :D Nakonec se Kaci ptala jestli jedu s ni do mesta,no to bych nebyla ja,abych sedela posledni noc doma na prdeli,ze. Takze jsem zavolala Klarce,se kterou jsem sedela v jedne lavici celou stredni, jestli je dneska za barem v Medvedovi a v 9 se jelo,Zajda nejela...a prisla tak o uzasnej vecer, noc a uzasne rano :D Kacka sla nekam za klukama do Tipace a ja jsem zasla do toho Medveda s tim,ze az skonci fotbal,nekde se potkame a budeme pokracovat. V Medvedovi byla zpocatku jen Klarka,takze jsme poradne pokecali,dali jsme nejake panaky..je to hrozny,ale me to ten posledni den tak chutnalo a ze to do me pak teklo docela rychle,az jsem se divila :D Taky jsem pak docela asi vypadala,ale to ono vsici... S Klarkou jsem se rozloucila kolem pul 12, protoze desne prselo, porad jsem ten odchod odkladala,ale nakonec trochu prestalo,tak jsem se vydala na Americkou za Kachni a klukama,kde opet byl muj bracha - on je snad vsude :D Nechapu jak to dela... Tam jsme se domluvili ze se presunem do Marcella,tam se k nam pripojilo jeste par lidi,nekteri odesli, a prisel i Kachni bracha Standa nebo-li muj budouci :)) svatba bude pry v dubnu, tak nevim.....:D
Pokracovalo se do Mefista a tam jsme uz asi zustali, nejak si nemuzu vybavit,jestli se jeste nekam presunovalo,ale 100% vim,ze jsme skoncili v Mefistu, protoze kdyz jsme tam odsud vychazeli...ptaccti zpivali, bylo rano :D neco kolem seste ranni..no to se mi dlouho nepovedlo,ale byl to asi nejlepsi vecer z celych 3 tydnu <3 Dosli jsme si do pekarny pro cerstve pecivo, ja jsem si koupila i vodu,aby mi nebylo tak blivno a jelo se domu. Ctvrtek jsem kompletne prospala,vzbudila jsem se kolem 4 odpoledne :D, prisla me jeste navstivit babicka,slzicka ukapla.. A to uz byl cas balit a pomalu se loucit z Novou Hospodou a vubec se vsim. Bus me jel v 19:15 z autobusaku,takze jsem pockala az se vrati nasi, kteri jeli se mnou a jelo se...Posledni pohled na NH,posledni pohled na Plzen....slzy...nastup a zase cesta zpet do Anglie..mezi poli...za detickama..
Uteklo to hrozne rychle. Ani nevim kde ty 3 tydny jsou..ale budou dalsi dny ,ktere stravim s rodici a kamarady opijenim se :D Na Vanoce se leti na 10 dni domu a to uz je za chvili :))))


Jeste pred uplnym zaverem, par fotek:

v pyzamku :D na ceste ze sokola

Bunny alias Zajda alias Monika a jeji vysnene pivko :)




budeme mit krasny modrooky deti...Prochy,ja a Kachni




s maminkou na balone, v pozadi Praha



kdyz musis, tak musis :D




Captain Morgan...Kuba,ja a Lucka

let's get party started..

byli jsme zavodnici :D

bracha na bowlingu

rybicky

bowling

ja na rybickach :)

maminka na namesti

no jooo uz se zase cpou :)) s brachou na pizze

s tatinkem 

Nevim proc,ale ty fotky me proste nejdou zasadit do textu, uz se s tim tady se*u dobry 3 hodiny :/// Takze to necham tak jak to je...muzu byt rada,ze aspon se me ty fotky ulozili :D Protoze to taky je na dlouho...:/

Tot snad vse z moji uzasne dovolene,urcite jsem na spoustu veci zapomnela,nektere jsem nenapsala,protoze si musim aspon nejake to soukromi udrzet :P A ted uz Vas zase budu zasobovat nudnyma clankama o detech a o polich.

Diky za to,ze venujete 5minut na to, aby jste si ty plky si to precetli :)) Jsem rada,za kazdeho ctenare!!! :)
























6 comments:

  1. Koukam, ze jsi si to poradne uzivala -
    uplne takhle vzpominam na moji dovcu, kdyz jsem jezdivala z UK - taky to byl vetsinou jeden velky alkoholovy dychanek :)
    Jinak ti musim rict, ze jak tam mas fotku tve mamky v tom balone, tak bych ji typla na tvoji segru - vypada strasne mlade :D
    Jeste jsem se chtela zeptat, jak jsi pokrocila s tou USA - byla jsi vubec v te SA. Nejak jsem to z tveho prispevku nevicetla :D

    ReplyDelete
  2. S tou mamkou to rika kazdej, to ji urcite potesi az si to precte :)

    O tom planuji taky clanek..bohuzel jsem reference tady od rodiny mela na spatnych papirech,HM mi je posilala,ale nedosli :(( ono vubec nedosli jeste ani pohledy,ktere jsem posilala 4.srpna do CR..navic jsem zjistila,ze jsem to fakt proste prozevlila a nestihla bych to vubec, protoze bych musela kvuli tomu do Prahy do SA..
    A uplne nakonec to mam ted hrozne nahnute ve svy mysli..asi to odlozim, o par mesicu, skoncim tady,chtela bych na chvili nekam k Londynu a pak bych zacala vyrizovat..neb momentalne fakt nevim, mam v hlave hrozne prazdno..priznavam je v tom i chlap,ale tak zase ten muze pockat..no uvidime,jak to dopadne..Nejdriv si musim poradne ujasnit co chci;)
    Ale o vsem budu informovat...Tvuj blog ctu,jen jsem nekomentovala,mela jsem co delat abych se dokopala k napsani tohohle..

    ReplyDelete
  3. dodatek: Jsem rada,ze si to uzivas a fakt je super ze tam mas kamrady a mas s kym vyrazet do okoli a tak. Takze super a jen tak dal :))

    ReplyDelete
  4. jezis ted koukam, ze jsem tam nahore napsala hrubku jak krava (nevy(i)cetla) :/ - to tedy taky jsem :D :D.
    Jinak jo - kamosu jsem si zatim nasla relativne dost, na to jakou tu jsem chvilku, ale uplne ti verim ten Londyn. Uprime ti musim rict, ze ten mi neustale chybi. Je to spis kvuli te hromadne doprave - proste tam jsem se sbalila, nasedla na bus 20m od baraku - poparila, nocakem se vratila ve 2 rano a zase me to vyhodilo 20m od baraku. (tedy, kdyz uz jsem bydlela ve vlastnim, tak to bylo asi 5min chuze na bus).
    - tady se vsude jezdi autem a to se pak spatne bumba, no :).
    A furt mi tu chybi ten Primarka :) - jeste jsem na neco podobneho nenarazila :)

    ReplyDelete
  5. Ty jo tak hrubky jsem si ani nevsimla :D:D Odpousti se, prece jen tady nejsem na hodine cestiny;)
    Me to proste do toho Londyna tahne porad,kdyz jsem tam byla v r.2008 to mesto me uplne dostalo, a s tou dopravou to mas pravdu,hlavne tady fakt musim vsude autem a ted jsem jela s dvouma ap do Lincolnu parit a ridila,protoze jinak bych se domu proste nedostala a je to na nic kdyz celej vecer pijes vodu,colu nebo dzusy..jako ja jsem se bavila,ale proste dat si pivkou, houbu me chybelo no..
    Tak hlavne at se Ti tam libi a ja se budu snazit komentovat u Tebe na blogu vice ;)
    A s tim Primarkem ten ja taky mam hrozne rada,vzdycky tam stravim 2 hodiny :D:D

    ReplyDelete
  6. už aby byli Vánoce to zajdeme zasejc do sokola na pivko a snad nám nezavřou tak brzo! :D :D fotečky luxusní, vždy všechno zachytíš :D

    ReplyDelete