Pages

Monday 26 September 2011

Navsteva u Anity v Mablethorpe


ja, Agnes a Anita
Dalsi tyden za nami, mnou :D deticky prezili a ja tez. Po dlouhe dobe mi vyslo volno na vikend,takze jsme se v patek vecer trosku upravili s Agnes u nas v clubu,ale jen malicko, protoze jsme na sobotu meli naplanovany vylet do Mablethorpe k mori a navstivit Anitu, tu sousedku, ktera se koncem srpna prestehovala. Brala jsem s sebou i Elise a jednu jeji kamradku Jamie Lee, protoze jsem Elise slibila,ze si udelame vylet,kdyz mela ty narozeniny.

s Poppi a malicka zmena barvicky :))
Patek jsem uz skoro nepracovala, dopoledne jsem byla s malou a protoze prselo, koukali jsme na Peppa pig a kolem pul 11 si sla lehnout. Mick prijel z mesta neco kolem pul 1, ja jsem pak sjela vyzvednout Tobyho do skoly a od cca pul 2 jsem zevlila do nejkych pul 6, pak jsem si od Lindz pujcila navigaci a jela vyzvednout Agnes do kempu, protoze jsem si jeste nepamatovala cestu, taky aby jo, kdyz jsem jela jen jednou a to jsem neridila a pokud jedu jen jako spolujezdec,tak se moc nesoustredim na cestu, takze jsem si do navigacky natukala kam potrebuju a vesele se vydala na cestu.trvalo me to neco kolem 40 minut a asi v pulce jizdy jsem si uvedomila,ze jsem si nechala tu karticku pro auto, aby me pustili do kempu, doma..super. Takze jsem zastavila na odpocivadle a zavolala Agnes, ze nemam tu kartu, aby na me tedy cekala za 20min u brany. Dojela jsem opet jako vzdy brzy,takze jsem cekala ja na ni :). Cestou domu jsme se stavili natankovat a v KFC pro neco k veceri, mela jsem poradnej hlad, rano mi nebylo moc dobre, takze jsem ani obed pak nemela,ale nejak me vyhladlo, takze jsme se nadlabli v aute pred kfc :D



Dojeli jsme domu neco kolem pul 8 a Lindz se akorat chystala do prace na nocni, tak jsme se jen rozloucili. Kolem osme jsme se vydali do clubu,dala jsem si opet houbu, Agnes vodku s dzusem a protoze jsem byla solidne unavena, protoze se predeslou noc Poppi vzbudila v nejake 2 hodiny rano a tak brecela,ze to snad vzbudilo i sousedy..chudinka malicka,mela urcite nejake spatne sneni. Z clubu jsme oschazeli neco kolem desate. Skocila jsem si do sprchy a koukali jsme s Agnes u me v pokoji na Prison Break - Utek z vezeni. Byla jsem tak unavena,ze jsem musela usnout jeste nez to zacalo :D protoze si nepamatuju,ze bych videla zacatek prvni epizody :D Vzbudila jsem se az kolem treti, protoze Poppi opet plakala, tentokrate jsem si sla utesit ja, Micka jsem poslala zpatky dolu, ale je od nej hezke ze se obtezoval :D lehla jsem si vedle malicke a...usnula jak jinak. Probudil me az Mick kolem pul 9 rano :D, kdyz sel budit decka.
Dali jsme si snidani a kolem 9:45 jsme se konecne vypravili z baraku. Elise dostala k narozeninam mobil, den predem se me pta jestli si ho muze vzit s sebou, rekla jsem ,ze ne, protoze vim jaka je a ze veci nekam polozi a pak si nepamatuje kam a je z toho cela zmatena pak. Nakonec se sla,jak jinak, zeptat Lindsey a ta ji rekla,ze muze,ale vezme si tasticku a bude si to proste hlidat,protoze jestli ho ztrati ''I gonna kill you darling'' :D.
Dojeli jsme pro Jamie Lee do Faldingworthu,staveli se v Market Rasenu v Tescu a neco po ctvrt na 11 jsme si to uz uhaneli smer Mablethorpe, cesta nam zabrala skoro hodku,ale byla sranda. Navigace se nas pokusila jen jedenkrat navest jinam, vypnula jsem ji a mela po srande :D Jeste ze to tu maji vsude znacene jak pro debily :D takze jsem se orientovala podle znaceni a dojeli jsme taky, mozna lepe nez s navigaci (krava je to :D i kdyz mozna vul, prej se jmenuje TomTom,ale mluvi hlasem zenske..je to proste krava co nezna cestu :D :D)
Uzili jsme si super den, Nejdrive jsme byli u Anity doma ,ukazala nam dum, je hezci nez ten co mela tady v Newtoftu,zahrada je obrovska a pro deti uplne super - ma 3 holky. Dali jsme si obed a po obede jsme se vydali pesky na plaz, samozrejme jsme ten den chytili typicke anglicke pocasi,takze zatazeno, slunicko na nas vykouklo az kdyz jsme se vratili z plaze a chteli jsme jit nakupovat..jak typicke :D. Jeste ze jsem si nechala plavky doma, more bylo totiz docela ledove,takze jsme si jen smocili nozky, decka se skoro vykoupala,vsici meli mokre nohavice i kdyz meli kratasy a Paris,nejmladsi od Anity, tam chudak cela spadla a byla turch,takze jsme se sebrali a sli zase zpatky,ze se decka prevlecou, dame kafe a pujdeme pak obhlidnout kramky a cestou zpet koupime neco k veceri. Decka si zatim zablbla v trampoline a o pul 4 jsem zavelela,ze se jede teda na nejaky ten nakup a podivat po kramkach a jelikoz jsem byla lina, jeli jsme autem :D cele 3minuty v aute :D,ale me se fakt nechtelo jit a bylo videt ze se holkam tez ulevilo :))
Probehli jsme par obchodu, koupila jsem nasim magnetky, uz je za chvili nebudou mit kam davat. Lindz jsem koupila nejake veci na zahradu,vetrniky a nejake zapichovaky do zeme s ruznyma postavickama,Mickovi cukrovi, ma rad takove ty roksove tycicnky, jeste jsem koupila mashmallow pro Tobyho a Poppidoo v takovych peknych kyblicich,samozrejme cerveny pro Tobyho a ruzovy pro Poppstar :)
Planovala jsem odjezd nejdele na sestou,ale nejak jsme to pretahli. Cestou zpet k Anite jsme se staveli v Ocean take away s fish and chips, nakoupili jsme porce pro 5 deti a 3 dospele,ja jsem si dala hranolky bez toho jejich octu :/ bleee...Dojeli jsme zpatky k Anite a povecereli, bylo kolem 6:20, takze jsem zavelela k odjezdu, rozlouceni a uz jsme uhaneli zpet domu. Cestou mi jeste prisla sms od Micka,jestli muzu cestou koupit nekde mleko, opet posral jmeno me...zase napsal Darna grrrrrrr :/ nechapu co je na tom tak tezke...no nic. Stavili jsme se zase v Market Rasenu v Tescu, pak jsme vylozili Jamie Lee a kolem pul 8 jsme byli finalne doma,kde na me cekal babysitting.
To me jeste stihli vytocit, protoze necekane prijel Andy s detma - Pheobe a Samem, manzel a deti druhe Lindz sestry. Jako me by ani nevadilo to,ze bych je tu mela vsechny,ale jsem v pokoji s Poppi a na fb mi pise Alice,ktera sedi dole v obyvaku a prej jestli by mi nevadilo,ze by Andy jel s nima na tu party a zustali by tu Sam s Pheobe se mnou. Tak ji pisu,jako proc se me neprijde zeptat on nebo Lindz...jdu dolu a Lindsey,ze teda uz pise Jodie,ktera byla v clubu, jestli by nemohla prijit,ze ted ja mam tri decka a celej den jsem byla s Elise,a ze abych nebyla nastvana nebo neco,takze radeji aby prisla Jodie a ja mela klid.....vubec by me nevadilo mit je tu vsechny, vubec bych nechtela penize po nem, protoze o co slo, hrali si v pokoji u Elise a o pul 11 sli spat, byli fakt hodni,ale protoze Alice rekla Lindz,ze jsem se na to netvarila,tak tu musela byt jeste Jodie...nasralo me to.

Pro tuto chvili konec hlaseni, vcera mela Elise tu oslavu narozenin a je tu nehoraznej bordel, uz mi zbyva jen kuchyn, pokoje uz mam vyluxovane, protoze tady zase ,dobytkove litali vsichni v botech..parada :/








No comments:

Post a Comment