Pages

Monday 5 September 2011

Dovolena,ktera me stala jatra i plice a mozna i me psychicke ja...


Tak hned na zacatek, zde - rajcatko jsou fotky z cele me dovolene v Ceske republice (stoji za prohlidnuti...nektere :D:D),snazila jsem se je pootoacet,ale jaksi se mi to nepovedlo :D navic tady prespolni net mi jednu tu slozku nahraval pres hodinu a pul!! nechapu jakto,ze je to tak pomaly sakra..kazdopadne se ted mohou pokochat i Ti co me nemaji na fb ;) + zde - martinky rajcatko jsou fotky z chatu od Pisku... Takze preji pekne prohlizeni...
Ted jen ve strucnosti popisi co jsem vubec delala - no spis nic nez neco, dalo by se rici ze jsem pulku sve dovolene stravila pod opojena alkoholem a nekde po milovanych hospudkacha a clubech v Plzni.
Budu se snazit to napsat nejak po dnech,aby v tom byl nejaky system :D a aby se to nejak dalo cist..


Tak tedy....zacneme...
Sobota 6.8.  - nedele 14.8

O sobote jsem uz mozna psala v tom prispevku o ceste domu, takze bych jen dodala,ze jsem po prijezdu byla docela unavena,ale stejne mi to nedalo, dali jsme si s rodici obed, pekne domaci :)) ja pote studenou sprchu a slo se na 'chvili' do hospudky neboli sokola. Nejdrive jsem byla jen s nasima,pak se ukazali sousedi Bestaci :) s malym Jirikem, chvili jsme popovidali, shledla jsem sveho brachu, ktery tam vari, konecne se neflaka doma a neco dela!! pote prisla i Kachni s par lidma z NH, s temi jsme posedela jen chvili a pak az do nejake pulnoci sedela s Pajou a pila kofolu, protoze pri tom ze jsem byla tak dlouho vzhuru by me stacilo si treba jen k vinu pricichnout a uz bych tam nekde lezela pod stolem a prece se nemuzu zprasit hned takhle na zacatek no ne ? :D

Nedele byla ve znameni rodinneho obeda, nebo spise to byla vecere..haaa byla to vecere..fakt se omlouvam,ale neco uz si muj prokaleny mozek proste nepamatuje :D Vubec si tedy nemuzu vybavit co jsem delala dopoledne a odpoledne,ale asi spala :D aaa ted koukam do diare a byla jsem jeste navstivit babicku :)) Na veceri jsme byli bez brachy, protoze pracoval. Byli jsme na slovanech v restauraci U Kralu, meli moooc dobrou pizzu, predkrm jsme dostali nejake housticky s namazankama a zakusek byla palacinka s cokoladou uvnotr a slehackou a jahodovym syrupem navrch..manmky :)) Zase to byla nejaka akce - neboli slevomat :D:D Mamka na to dost ujizdi a co jsme koukala, jsou tam nekdy docela dobre veci na slevenky ;)
Po veceri jsme jeli domu a spat ,jak jinak :D.

Pondeli pak bylo ve znameni smenarny a srazu s Dendou kolem pul 4 odpoledne. Ve smenarne me moc nepotesili,ale nakonec jsem s tim vyzila a jeste zvladla pak poplatit vsechny sve dluhy mamce :D Na planu bylo se jit nekam projit a samozrejme zastavit se nekam na pivko, takze jsme hnedka zapadli do Pohody, mam to tam docela rada :)) spise tam chodi tedy lidi co nekouri jen cigara :D ne ze bych si nedala,ale letos fakt ne, jsem byla slusna a dala si jen pivko..Dende jsem udelala radost nejakymi nausnicemi, naramkem a prstynky co jsme pokoupila v prubehu roku a vubec jsem nic nevyuzila,nahodou ona byla spokojena..no aspon jsem nekomu udelala radost a zbavila se toho :D..Dedno mam te moooc rada a zase neco privezu, vim jak moc mas rada to cinkani mezi prsty :D:D Z pohody jsme odchazeli uz docela v nalade a hlavne v pohode :),sli smerem na namesti, kde jsem se pofotili s kasnama co vyrostli na namku uz min, rok,ale ja jsem je videla jen v zima a jeste k tomu v noci, stejne se tam nehodi... pokracovali jsme k Hladovemu oknu, coz jsem netusila co je,ale hned jsem pochopila, je to proste pro ty co maji veliky hlad jako meli my dve a delaji tak obrovsky hamburgery za 45,-,fakt je to obrovsky a pro me jakozto nejedlika zeleniny tam maji na vyber jen houska, maso,kecup a majoneza.bylo to vynikajici a fakt me to najedlo mozna na 4 dny dopredu :D. Odebrali jsme se k Mlynske strouze,kterou moc pekne zrekonstruovali a kolem 9 jsme jeli domu. Denda sjela se mnou trolejbusek do Tylovky a ja jela az na konecnou - Nova Hospoda (dale jen NH)- jako kazdej den uz 22 let :).

V utery jsem pak jela navstivit Dani na Lochotin, kde mi udelala skvely obidek, krasne jsme podrbali,probrali jsme toho zaese tolik,poslechli si nejake stare hitovky i nove :) a domluvili se,ze se jeste sejdeme 21. v pondeli a pujdeme si nekam posedet na vecer.

Na stredu jsem mela naplanovano grilovani u nas na baracku na NH. Nejdrive jsme ale zasli s nasima na obed do mesta- na rizecky, pak jsme byli na zmrzline v Plaze, neco malo jsem tam pokoupila v knihkupectvi, hlavne darek pro Bunnyho :* a v drogerii jsem si koupila blond barvu (vyuzila jsem ji az tady v polich,zase je ze me blondyna :D). Po zmrzline jeli nasi jeste do Tesca a ja jsem jela domu, pripravit si veci na grilovani, maso uz bylo nalozene od utery,takze jen sbalit nejaky ten alkohol,teplacky,kartacek do batuzku a mohlo se vyrazit, jen podotykam,ze letni sidlo,jak tomu kdosi s oblibou rika je ve stejne vsi jako byslime,takze to mam 5 min chuze a jsem tam :)). Nakonec se to hodne povedlo a prijeli i Ti o kterych jsem nevedela a mohlo nas tam byt tak kolem 20..? Nejvice me potesila navsteva ( a ted se vsem omlouvam, jestli nekoho urazim :D) Martina alias Mlzinek s Anetkou,proste jsou to mi mili,drazi kamaradi z Ortelu, Martina znam uz dlouho a jeho drahou polovicku jsem poznala minuly rok v cervnu na koncerte Ortelu v Utopii, super to slecna :)) Kdyz prijeli mela jsem takovou radost,snad jeste vetsi nez kdyz jsem videla na autobusaku rodice lol ale ne to ted kecam..ale proste bylo to cire stesti z toho,ze je vidim :)) (Snad si tohle prectou,aby vedeli jak si jich vazim). Samozrejme radost jsem mela s Maci :* ktera nezklamala a prijela jako prvni,chudak jeste na me musela cekat ,byla jsem podravit strejdu na zahrade u babicky, tu mame pres ulici :) jedna velka rodina ta NH,ze :D. Dorazili Kachni s brachou (budoucim mym manzelem :D :* :D),sestrenka Market,Monika - Bunny,Pepik,Cicik..bracha se taky ukazal,Mirka, Lucka(Kopecek) s chlapcem,drazi mi rodicove,Kuba...no a dal uz si to nepamatuju...jo vlastne abych neopomela me drahe buchty ze stredni Miska,Janca a Kacka, tez se prijeli na me podivati a timto jim moc dekuji a omlouvam,ze jsem nestihli jeste jiny sraz a u Klarky jsem byla jen do nejake 11, pak jsme sla pit jinam v tu stredu ;) :* Oni se ale urcite nezlobi :)). Tahle grilovacka byla super, videla jsem spoustu kamaradu uzila jsem si to. Ani jsme tentokrat nevyli na mesic jako vzdy :D.

Ve ctvrtek jsem mela lazy day,zasli jsme s nasima na obed do sokola,kde vari bracha,chutnalo mi ode nej :) mela jsem kureci kapsu plnenou sunkou,syrem a slaninou s hranolky..mnam:) Prisla se na chvili podivat Monca - Bunny,dali jsme si pivko a kolem pul 5 jsem sla domu, abych se pak zase trmacela znovu do sokola tentokrat s Luckou (mentalkojc:D) za Pepikem a Vaclavem :) Dali jsme si s Luckou kazde dve houby, jak bylo pak veselo. Jeste jsme se pak stretli se Standou (budouci muj manzel,ze) a s mym brachou u panelacku, kde jsme povidali mozna do pul 12, domluvili jsme se na zitra- patek ,kdy mela Bunny oslavicku 20tych narozenin,slavila ve meste v Zumberovi. Nezapomenutelna noc,ale k te se dostanu :D.

A mame tu patek, blazni maji svatek a Bunny alias Zajda alias Monika slavi 20tiny :D Ano je tu slavny patek, na ktery se kazdy tesil..Ja jsem si jeste pred tim zabehla do sokola s Martinou na obidek, spise pozdni obidek, meli jsme spicha ve 12,samozrejme ja lina vstavala v pul 1, takze jsme to posunuly na pul 2...dorazila jsem tedy neco po lpul do skola, Martina na me uz samozrejme cekala, Karolinku, jeji dcerku si vzali jeji rodice na vikend na chalupu, tak mela 'volno'. Marta si dala hermelin a ja smazeny syr s bramborem, opet varil bracha :)) Podrbali jsme a ja jsem zase musela spechat, protoze na 4 jsem mela domluvene,ze se sejdu s byvalymi pracovniky z katastru,kde jsem delala,pokazde kdyz jsem v CR se sejdeme nekde v hospode, jak jinak a pije se, bohuzel pokazde nejsem az do konce, protoze mi tam pokazde neco vleze, naposledy moje vlastni oslava...ted Monci. Popila jsem s katastralama od nejakych pul 5 do pul 8, pak jsem se jala cekat na muze na namko k te jedne hruzostrasne kasne :D Dorazil kolem 3/4 na 8, jeste jsme cekali na Kachni s Majdou, s temi jsme si dali sraz az pred Zumberou. Dorazili jsme neco kolem ctvrt na 9,pekne jsme se pokochali na namku kasnama :D. Zumberska stodola je kousek od Plzenskeho namesti ,hraji tam hodne hezky cesky,obcas je tam k nehnuti,ale vecer si myslim vydaril. Nejdrive se Monca nastvala,ze tam prisli i lidi navic,ale nakonec se to vysvetlilo, lidi navic si sedli k jinemu stolu a bylo. Nejdrive se predali darecky, Bunny z nech mela urcite radost :)) a jestli ne, jeji problem :D Pak se zacalo povidat,kazdy z kazdym,jeden pres druheho..kazdy porad nekde poletoval, pilo se, tancilo...no proste super vecer jak ma byt!! Na oslavu pak jeste dorazil muj drahy bratr s Pepikem a Vaclavem z NH,ty jsme pak zase nekde ztratili,pry nejak jeli kolem pul 1 domu,nebo co...Ja, muz,Kachni,Majda,Pavel,Kuba a Lada jsme se presunuli nejdrive tusim do Mefista a pak do Marcella (nazev neni asi spravne..).Docela dost jsem jsme toho vypili,vcetne panaku zelene...na tu jsem se tedy vyslovene tesila a nakonec mi ani moc nechutnala :/ za to moje houbicka byla suprova a ani nevim kolik jsem ji za vecer vypila,padli i nejake vodky a vodky s dzusem, nejaky ten rum...no proste hafo moc toho bylo a moje jatra dostala opravdu zabrat...tak ted to tu zacne vypadat spise jako denik alkoholika,ale prosim nezlobte se na me :D Ja si to proste musela uzit a upit se skoro az k smrti...jsem proste radna novohospodska nachcanina :D Nebudu jim prece delat ostudu,ne...
ale jeste zpatky v patky, tedy uz sobote rano..pokracovali jsme tedy do Marcella,zustali mozna 2 hodky, pak jsme se stavili v mekaci na nejaky sendvic a jeli Nkem domu , bylo kolem 3:40.Domu jsme presto dosla nekdy kolme pate ranni a nebudu tu rozvadet,kde jsem byla nebo skym :P tot moje vec..Takze jsem sla spat neco po 5 a  pred 8 uz mi zvonil budik.....ou shit jedeme v pul 10 do Pisku :)))

Ano i pres desnou unavu, spanku 3 hodin jsem se premohla a vstala, sla do sprchy, udelala ze sebe cloveka i kdyz to slo velice tezko, ukol hodny na medaily :D dala si hned po ranu zdravotni cigaretku a cekala pred barackem na Tanu, se kterou jsme jeli k Martince k Pisku na chaticku. Myslela jsem ze mi bude nejak blivno,ale kupodivu nebylo, nabalila jsem si nejake redbully,abych byla pri smyslech, ono me to tedy mezi nami moc v ten den nemyslelo..Dojeli jsme neco kolem pul 12, staveli jsme se jeste u Martiny doma v Pisku a ona pak jela pred nami aby nas navigovala na tu jejich chaticku. Chata pekna i s udirnickou, hned vedle reky, kde byl jez, samozrejme jsem se tam po obede hned bykoupala abych se probrala...stejne me to moc nepomohlo..K obedu byla jiz zminovana svickova na kterou jsem se tesila uz hooodne dlouho dopredu, Martinka ji udelala vynikajici, dala jsem si pekne se sesti a byla spokojena, zapila to nejakym novym Staropramenem Lemon, vychlazeny jde, teply uz ne :D. Pak probehlo zminovane koupani,pak se slo na mlejn,kde je krasne rekreacni zarizeni s chtakami a vsim okolo,ale bohuzel se to nijak nevyuziva,protoze to porad meni majitele, aspon,ze to tam ma hospodu, takze jsme si dali pivko, ja jsem za tu hodinu a pul co jsme tam byli nevypila ani jedno male :D:D tady jde videt jak to se mnou bylo spatny...Pote jsme se opet odebrali zpet na chaticku, kde bylo pripraveno grilovani na veceri a kde uz to pripravoval Martiny manzel Roman. Meli jsme tedy veceri 'na kameni' a po veceri jsme byli pozvani na oslavu k sousedovi chatarovi,me uz se chtelo spat jeste ke vsemu se do me snazili nalit zelenou i patama,pry kdyz ji tam susi od unora,ze ji musim vypit..no mela jsem slabe dva male panacky :D. Kolem osme jsme se tedy presunuli k sousedni chatce, vzala jsem si s sebou coca colu :D a slo se. Vsichni me a Tane byli neznami, takze jsem byli vzajemne predstaveni, lidi super, jen kdyby se me nechtealo tak spat, sla jsem kolem pul 10 zpatky do chatky a nekdy kolem pul 11 jsem uz spala urcite jak zabita.. V nedeli jsem se probudila kolem pul 9 ,dosla si na zachod, nadychat cerstveho vzduchu , otevrela si v podkrovi okenko a sla jeste spat...usnula jsem a vstala akorat na obed kolem jedne odpoledne..meli jsme opet grilovane maso a domaci americke bramburky, pry kvuli me,ale ja jim stejne neverim...Najedli jsme se a proto,ze Tana trochu pila,tak jsme se dohodli ,ze budu ridit cestu zpet...:D No po 15 mesicich ridit auto na opaecne strane vozovky a jeste s volantem na blbe strane...uf byla to jizdamale i kdruhace v Plzni jsem zvladla a dojela jsem si az k sokolu, kde uz na me zase cekala Kacka s Bunnym........

a pokracovani priste...aby jste se meli na co tesit :P

6 comments:

  1. už se těšim na další část ;) Dáreček se mi moc líbil o tom žádná ;) stejnak mi ty 3 tejdny utekli strašně moc rychle :/ ale zase do Vánoc to uteče rychle zase ;)

    ReplyDelete
  2. heeeej Bunny takej suchej koment :D :P Ne jsem rada aspon za nejaky :* Dalsi casti uz se chystaji, musim dokud si to jeste pamatuju ;)
    Darek Ti snad poslouzil/stale slouzi :D:D
    A na Vanoce jsem tam jak na koni, pokud mi nezrusi let...:D

    ReplyDelete
  3. Koukám že sis to užila, to je správný :-D ;-) Teď jsem ale dostala takovou chuť na palačinky, že si je jdu udělat :-D

    ReplyDelete
  4. tak to musela bejt dlouhá jízda.hlavně že jsi to ve zdraví přežila :-D

    ReplyDelete
  5. Aja: ja kdyz tak koukam na ten obrazek mam na ne taky chut..mozna zitra :))

    Tereza: nooo to byla :D

    ReplyDelete
  6. Jsem zvaná na svatbu?? Jen tak mimochodem jako.... :D :)

    ReplyDelete