Pages

Thursday 24 November 2011

24.listopadu...za mesic jsou Vanoce

....a to znamena,ze za necely mesic uvidim moji rodinu a pratele z Plzne...JO!! Hrozne se tesim,jen aby se neco nepo....jako zname to letadla nelitaji kdyz napadne 5cm snehu a tak dale,ale snad se nic takoveho nestane a ja stastne pristanu na Ruzyni, kde na me, doufam :D bude cekat Janinka i s transparentem (bez transparentu se k Tobe nehlasim,jasne :P).

A kdyz se blizi ty Vanoce, tak jsem vcera byla na nakupu...takovem malickem nakupu a mam vsechny darky pro rodinku a deticky tady, pro moji rodinku,babcu a pro par vyvolenych pratel. Pro sebe jsem si koupila jen potrebne veci jako pastu na zuby,odlicovaci vodu,papirove kapesnicky, dvd Nightmare before Christmas,nemohla jsem ho nikde porad sehnat a v tescu ho meli za £3, takze hned pristalo v kosicku. Koupila jsem krasnou sadu vanocnich prani a kdyz jsem skoncila s nakupovanim v Lincolne jen tak nahodou jsem si skocila do Blue Banana -kramek kde prodavaji znacky jako Iron Fish,Drop dead a take delaji tetovani a piercing..tak tetovat bych se u nich nenechala :D ale na ten piercing jsem si dosla. Mame oba snakebites - druha strana rtu, takze nejvetsi spokojenost. Definitivne me uz nikdo jako jejich au-pair nebude chtit,takze si to tu asi prodlouzim :D:D protoze jediny kdo si toho vsiml byla Poppi, Lindz na me kouka az ted pred pul hodkou a rika,ze je na me neco divnyho,az kdyz jsem ji prstem ukazala ze ten druhej ret, tak prej 'No to jsi tam uz mela,ne' :D.

Take jsme vcera meli u Elise ve skole neco jako trhy, ruzne male 'stanky' s vecmi rucne vyrabenymi i kupovanymi. Bylo to od pul osme vecer do desiti. Jela jsem jen s Elise a zustali jsme neco pres hodiny, koupila jsem tradicne cupcakes a nejak naramky,dala si kafe, popovidala se znamymi. Elise mela na utratu £6 ,poridila si privesek, cervenou svicku pro mamku a jeste nejaky prstynek. Po pul devate se jelo domu, lidi tam bylo dost na to,ze je to docela maly prostor,ale pulka vytezenych penez jde na skolu a na vybaveni, takze pro dobrou vec ;).

Christmas shopping experience- Elise-ina skola
uplne malicky nakup
Dnes mam volno, vstavala jsem kolem pul 10. Toby je doma, protoze celou noc prokaslal a skoro nemluvi, jaky ma nakraply hlasek. Takze se tu s Poppi po ranu hned postrkovali. Ja jsem si pak Poppi vzala k sobe , protoze chtela koukat na jiny program nez Toby, ten samozrejme koukal na Tomase, jak jinak,tak jsme si pustili Nightmare before christmas. Pred chvili jsem ji ulozila, a uz spinka. Lindz je s Elise v nemocnici na prohlidce te ruky jak byla na te operace,tak jestli je ji to hoji dobre. Mick je dole v obyvaku s Tobym.
Jedeme kolem pate odpoledne plavat jen ja a Elise...ale spise se budu jen koukat,uvidime.


2 comments: