Pages

Wednesday 2 November 2011

Rick Genest aka Zombie (boy)

Tak o tomhle typkovi jsem slysela ,tedy spise narazila na netu nekdy pred nejakym rokem a od te doby sleduji vse co se kolem neho deje. Vim,nekomu se to nelibi, nekomu se to primo hnusi,ale me se libi jak tetovani tak osoba Ricka jako takova...Mnozi ho mozna postrehli v klipu Lady Gaga- Born this way.

Neco malo o Rickovi (zdroj: oficialni stranky a google )

Rickovi je 26-lety kanaďan narozený v Montrealu a žijící na jeho ulicích. Kdyz bylo Rickovi 16 let nalezli lékaři na jeho mozku tumor, při operaci byl příliš blízko smrti, a po ní natolik zdeptaný že ho přátelé začali přezdívat zombie. I sám Rick mel oblíbené postavy zombie a tak se po operaci rozhodl se jím podobat. První tetování byla lebka na rameni, pak šli na řadu ruka a tvář a postupně zaplnil celé tělo od pasu nahoru tetováním  aka Zombie.
Proč na ulicích Montrealu? Díky jeho vzhledu a způsobu života ho rodiče vykopli z domu a je pro něj hodně těžké najít bydlení, sam si to zdůvodňuje "že punkery nemájí domácí moc v lásce".

Co se práce týče, baví lidi v cirkuse šílenou show. Leží na lůžku s hřebíky, na něj dají podobně ozbrojenou podložku. Poté se z davu vybere nějaký dobrovolník, který si na něj ještě stoupne. Mimo to umí i jiné šílené věci.
Nicola Formichetti si ho vybral jako hlavní model a inspiraci pro novou kolekci Thierryho Muglera. Díky tomu si teď Rico vydělal skrze modeling...


Mnoho videi o prehlidkach, rozhovory, nataceni s Rickem najdete na youtube.com a na jeho oficialnich strankach, jak je uvedeno vyse.



Co na tetovani celeho tela rikate ? Libi se Vam, nelibi ?
Uprimne se na nej nemuzu vynadivat :) :D




4 comments:

  1. Ja sama bych si nenechala udelat ani malickaty tetovani, prijde mi to jako ztrata casu, pokud to pro cloveka nema urcity vyznam. Pro nej to vyznam ma, takze to respektuji, ale tohle je H-R-O-Z-N-Y. Nema to v hlave v poradku, to je zrejme i z clanku a z popisu jeho zivota. Chudak kluk. A jak se zachovali jeho pratele???? To snad nebyli pratele!!!!

    ReplyDelete
  2. Me tedy tetovani jako ztrata casu neprijde,nerikam,ze musi mit clovek mermomoci neco vytetovaneho,ale pokud to ma vyznam pro dotycneho, a kdyz nekdo chce mit potetovane telo, jeho volba.Je to styl zivota a volba kazdeho z nas...
    Me se to jednoduse libi,ale co clovek to jiny nazor.
    A s temi prateli souhlasim,nezachovali se jako pratele..

    Dala jsem o nem clanek, protoze me necim zaujal a rada si poslechnu rozhovory s nim a kouknu na videa o nem..

    ReplyDelete
  3. Me je treba jedno, ze vypada jak blazen, kdyz to tak on chce... spis me zarazi, ze to udelal na popud svych PRATEL. No ja tomu porad nemuzu uverit, ze ma nekdo takove pratele :(

    ReplyDelete
  4. chtěla bych vidět jeho penis...jako jestli i tam je nějak zombickej :D

    ReplyDelete