Pages

Monday 28 November 2011

PINK NIGHT

Tak dnes jen nejake fotku...moc psani nebude, jsem lina :D Byla jsem ctyri hodiny s Poppi v Market Rasen, prosli jsme cele mestecko a nekolik kramku. Uz mam i zabalene darky tady pro deticky a rodice,jeste na ne nalepim jmenovky a hotovo. Nakonec jsme se dohodli,ze darky jim predam az se vratim v Cech, v lednu,aby se deti meli na co tesit :).

Poppi ted spinka tak mam chvili cas zase Vas zavalit mym nudnym zivotem a svymi fotkami ;)
V sobotu jsme meli v social clubu Pink party ,akce na podporu boje proti rakovine prsu. Nejdrive,ze pujde Mick s Lindsey,jenze Mick byl na denni a Lindsey jela na navstevu k Anite do Mablethorpe i se vsema trema detma a me ze nepotrebuje, takze jsem mela volnou sobotu,kterou jsem stravila doma...barvenim vlasu :D:D vyvencila jsem psa a vyluxovala,vse z vlastni iniciativy, protoze chudak Thorton koukal smutne a ten vysavac v koute tez,tak jsem se nad obouma smilovala.
Jak jsem zminila obarvila jsem si,ano opet, vlasy..mam je ruzove, jsem dost velkej blazen,takze jsem chtela ladit na Pink night a kdyz tu na me zase smutne koukala ta tuba ruzove barvicky...no nemohla jsem na ni prece jen tak koukat...

Nasleduji fotky ze soboty.....














3 comments:

  1. Ani jsem nevedela, ze maji v UK pink limonade..ja ji objevila az tady v USA a dost casto si ji davam v restauracich k jidlu.
    Jinak tedy cena Vodka a ruzova limonada 1.30 a ruzove vinko 1.60 ..ty jo, tak bych se stala jak Alik :D :D.
    Ja tu mam vzdycky nejlevnejsi pivko .. mira tak 0,3 za 6dolaru. :/
    Fakt clovek potrebuje byt milionar, aby poradne zakalil :)

    ReplyDelete
  2. Ja jsem tez netusila,ale ochutnala jsem to a prave pokud je mira vodky v pomeru k limonade, neda se to pit chytna to jako grapefruit (ble:/) vsak pokud je vice vodky a mene limonady chutna to skvele,takze to pak jde rychle a za stejnou cenu :D:D
    Presne, clovek utrati treba £50 ve meste ani to nepoznas a to uz je docela dost, ja vzdycky v CR utratim maximalne 400 a to uz musi byt :D
    A nenachazim tady moc sponzoru na placeni :D

    Co treba mate za pivko ? (zajima :)))

    ReplyDelete
  3. Co se tyce pivka.. tak ja se drzim tech co uz znam. Ono je vetsinou na vyber docela dost druhu, ale vsechny v lahvich.
    Ja mam rada Heinekena, z anglie pak mam nauceno pit Fosters nebo kdyz mam stesti a narazim a mam chut, tak tu maji Guinese. Vim, ze jsem tu nejake americke i chutnala .. jedno bylo chutovne docela dobre, ale za boha ze me nevypacis jmeno, jen vim, ze me po nem rano trochu bolela hlava (nektera piva mi to delaji) a pak jsem tu mela jedno, myslim jmenem Jamaica nebo podobne a to me chutove moc nechutnalo, ale zas me po nem nebolela hlava :D.

    ReplyDelete