Pages

Tuesday 8 November 2011

vikend


Tak si tu tak zijeme...porad stejne. Minuly tyden jsem mela volno streda, patek+ cely vikend, kdy rodinka odjela do Manchesteru,nakonec jsem s nimi nejela, protoze bych z toho Man stejne nic nevidela a navic jsem byla i rada,ze jsem nejela, protoze mi v sobotu vecer Lindz volala jestli je vse ok a tak a rikala,ze meli cely den 11 decek na krku v nakupnim centru, protoze oslava jejiho synovce a netere byla v nejakem workshopu, kde si decka 'vyrobi' vlastniho plysaka ( zde pro zajmemce web : KLIK ).Rodinka se sbalila v patek odpoledne a o pul 6 odjeli. Jaky to klid, nikdo nervem nikdo neboucha dvermi :D. Jednim slovem krasa! :)

Ve stredu jsem lezela, celou predeslou noc jsem stravila v mistnosti 2x2metry,tak spatne mi zase dlouho nebylo,slo to horem i dolem ://  Vstala jsem tedy ve stredu rano v 6:45 normalne s Tobym,ale diky tomu ze jsem spala mozna hodinu v kuse jsem byla jak mrtvola,on se nasnidal, oblekla jsem ho, udelala si caj a protoze Poppi jeste spala,sedli jsme v obyvaku a koukali na tv, kolem 7:15 prisla Lindz z nocni, jestli mi neni dobre, evidentne to na me bylo videt, ze muzu si jit lehnout,ze Mick to zvladne sam. Tak jsem zalehla hned jak Toby odjel do skoly. Stridala jsem postel a zachod..usnula jsem mozna kolem jedenacte a spala az do vecera,udelalo se mi trochu lepe,tak jsem si sla pro jogurt a Lindz mi rika,ze jestli budu zitra,ve ctvrtek schopna,abych mela Poppi, protoze Mick si prehodil smenu a je u soudu cely den..super me se nic nerekne, dostal jeste vynadano od Lindz, protoze ja jsem nemela absolutne tuseni,ze pujde do prace. Sla jsem si lehnout a doufat,ze mi bude rano dobre..Noc jsme prezili...uz jsem dokonce snedla i banan a jeden toust aniz by to moje telo vratilo zpatky..uspech !
Ve ctvrtek jsme vstali zase kolem 6:45, priprava do skoly, Toby odjezd o pul 8, Elise odchod o pul 9 a pak klid s Poppi,sjeli jsme do Market Rasenu natankovat auto,stavili jsme se v Tescu pro mleko a jeli domu, kde jsme koukali na film,pocasi je uz hodne mizerne, zima, mlha a cely den poprchava :/ Tak jsme byli se akorat na asi dvacet minutek projit...Poppi sla po obede spinkat. O ctvrte nam privezli Tobyho a ja jsem ve ctvrt na pet sjela pro Elise a jeli jsme na plavani. Prijeli jsme nejak kolem sedme, jeste jsme se staveli u Winnie, pro nejake obleceni co Lindz koupila od nejake zname pro Poppi. Prijeli domu a ze Lindz a Mick berou ELise a Poppi do Digby za Adele,ze bude ohnostroj a jestli mi nevadi,ze tu zustanu s Tobym, tak jako tak jsem ven jit nemela v planu, tak me to nevadilo, byl uz v postely.


Patek jsem si prispala, vstavala jsem o pul 10,chtela jsem jet se znovu kouknout do toho leteckeho muzea,ale kdyz jsem videla co je za oknem zase jsem si to rozmyslela,takze prislo v uvahu jen nejake nakupy a jelikoz mam plnou skrin a setrim, tak jsem si dala den u tv a knizky, zacala jsem cist Harryho Pottera od zacatku v anglictine,nasla jsem celou sadu 7mi knizek v knihovnicce v obyvaku,zapadanou prachem :D

Vecer jsem si udelala veceri, smes - kureci maso, zampiony, slaninka a hranolky..to byla mnamka :)) Byla jsem na netu, koukla na film a o pulnoci jsem si sla lehnout.
V sobotu jsem vstala o pul 11,lemra jedna lina :D:D a dala jsem se do uklidu, jsem blazen,uklizet jako nejak extra neuklizim,ale uz to chtelo zase vyluxovat detske pokoje a meli tak zase bordel jak v tanku, veci co prekazeli na chodbicce jsem pracne vynesla na pudu po schudkach, po kterych by se bal i 50ti kilovy clovek a co potom ja s myma petaosmadesati :D...schody vydrzeli a ja tez...Uklidila jsem koupelnu, pokoje vcetne meho, vsude nastrikala fresh air..no proste se nase patro jen blyskalo :). Kolem pul jedne jsem si dala lehky obed a vzala Thortona (pes) na prochazku do pole,oept pocasi pekne na nic..takze zimni budna,kapuca na hlavu a jen kratka prochazka protoze byla fakt zima a pekne to foukalo...Po zbytek dne jsem zasedla k notebooku, skypovala s nasima. O pul pate prisla Jodi, jestli nechci jet s ni do Middle Rasenu,ze bude ohnostroj...proc ne. Domluvili jsme se tedy ze prijde kolem seste a pojedeme. Middle Rasen je pri ceste do Market Rasenu, nejakych pet minut jizdy autem. No sesel se tam cely Newtoft. Ohnostroj zacal presne 20 minut po sedme, takze jsme tam mrzli dobrou hodinu a jelikoz jsem ridila,nemohla jsem pit, takze jsem mela vodu,dzus a kafe. Ohnostroj byl pekny,ale docela nebezpecne misto,kde se melo stat, protoze z toho litaly ty kusy a jednou priletel i nejaky klacek, no super, presunuli jsme se na parkoviste a do takoveho zastenu za barak,ze to na nas nelitalo. Konec byl o osme. Bylo to pekne,ale zima nam byla jak na Sibiri.
Jeli jsme zpet domu a jeste se stavili v nasem clubu,kde jsme dali kafe a sli k nam na veceri, meli jsme pizzu,fazole a tousty se syrem. Koukli jsme na film s Johnnym Deppem - Sleepy Hollow (Ospala dira). Jodi o pulnoci odesla a ja jsem se odebrala ke spanku tez.
Nedele..vstala jsem , bylo skoro dvanact :D Dala jsem si snidani, cerealie,vzala psa na prochazku, sesla se s Jodi...byli jsme se kouknout chvili na fotbal. Pak jsem volala s rodici vecer a rodinka se vratila nekdy kolem pul seste....jen co vstoupili do dveri uz zase krik, hluk, triskani dverma...jaky tu byl klid... :-/ :D
No a vcrea nic zasadniho..pocasi jednim slovem- hnus :/. Mlha, tma,prsi..no proste jsme zalezli doma. Poppi byla cele dopoledne nevrla,tak jsem ji hned po obede soupla do postele,protoze samozrejme mela toho asi za vikedn dost, Mick rikal,ze nespala ani jeden den pres den a v noci spala s nimi v postely,takze se moc nikdo nevyspal...tak to dozeneme ted pres tyden, kdyz je tak osklivo. Lindz mela vcera trenink Netballu ,tak jsem mela Poppi u sebe a koukali jsme na HP1,zase zaciname od zacatku (ja jsem vazne nemocna :D). Co jsme se nasmali...mam i nejaka videa,jak vyplazuje jazyk, jak mi zpiva a jak tanci na me postely,ale nejdou mi nahrat ani tady ani na fb a ani na youtube, zas**nej internet v polich :( 










1 comment:

  1. Jj tak klid pres vikend v baraku ti strasne zavidim. Ja mela rodinku cely vikend pryc hned druhy tyden, co jsem tu byla (prvni byl na druhou stranu hurikanovy vikend), takze mi to ani tak neprislo, ale ted, kdyz proste je vikend a clovek by mohl vyspavat, tak deticky v 7 rano dupot a krik jak v zologicke. Vzdycky me to na chvilku probudi a i kdyz potom vetsinou jeste zaberu, tak uz to neni ono.

    ReplyDelete