Pages

Saturday 23 July 2011

Newtoft Fun Day a jine


Konecne je mi lepe, teplotu nemam, bolest v krku skoro odesla, 'dopila' jsem ruzovou medicinu a tak uz jsem zase v zaprahu s deckama.
Ve stredu jsem je mela asi jen 2 hodinky, mezitim co Mick odjel kolem 4 do prace a Lindsey prijela kolem 6, takze jsem je pak jen ulozila. Ctvrtek skoro stejny, jen jsem mela Poppi dopoledne, byli jsme na chvili na zahrade,ale zase zacalo prset, takze jsem koukli na film. Vubec je tu tak osklivy pocasi :/, prsi, fouka studeny vitr...no proste spise jako na podzim nez uprostred leta,ale asi jsme si to uz vybrali v kvetnu a cervnu :D :((. Po veceri jsme byli pak na chvili v parku, protoze k veceru vyzvitlo trochu slunicko, tak aby jsme si ho uzili :).



V patek, vcera jsem mela volno do 4 odpoledne, domluvili jsme se tam s Lindsey, protoze jsem pak mela deti od 4 odpoledne, pres dnesni rano,odpoledne a vlastne az do zitra. Oba rodice jsou na nocnich. Prijela zase Adele s Bentonem a tentokrat i Davem (manzel). Nejdriv ze zustane jen do pondeli a dneska ze teda zustava i celej pristi tyden...ehm ne ze bych z toho byla nadsena..Samozrejme jsem,ze je ti malej,ale proste mam rada udelane veci podle sebe a ne ze me do toho nekdo porad keca jako ona, Lindsey je sice to samy,ale ne se mnou :D navic my uz jsme se zzily,ale mit tady proste jeste nekoho navic celej den...uff uz dneska mam dost a to nas jeste cekam celej tyden !!!! :/ :D Jeste ze uz za 2 tydny budu doma....

Ale jeste k patku..jak jsem mela volno, tak jsem vstala neco kolem 9, udelala si snidani, prevlekla se a nakonec jela do Lincolnu nakupovat :D Ehm, nastesti na sebe mam jen jeden top,koupila jsem si troje slunecni bryle,nevim jestli jsem se tu zminovala,ale ty pekny velky,co jsem si koupila nekdy v kvetnu jsem ztratila kdyz jsem byla ve Skegness, proste jsem je nekde polozila,odesla a nepamatuju si kde :D :/ Tak jsem si koupila troje stejne velike, jen v ruznych barvach - zelene,ruzove a mordocerne,pak jsem neco pokoupila pro brachu, mamku a tatku a pro sebe jeste dvoje zabky a jedny sandale,protoze me milovane zlute ze ni rozpadly :(( a taky barvy na vlasy..(podle fotek poznate,ze uz opet nejsem blond,ale mam to takove do cervena..no vsichni mi rikaji,ze mi to moc slusi,ale to rikaji vzdycky :D:D.
 Obehla jsem skoro vsechny kramy a tech slev, jenze nemuzu utracet, setrim (tomu sama neverim,ale budiz :D) Zpatky jsem prijela neco kolem treti, vybalila jsem si vsechny veci a neco pred ctvrtou jsem sla dolu,abych se rozloucila s Lindz, a zacala delat pak detem veceri. Po veceri jsme byli chvili na zahrade, ja jsem si zatim pripravila pradlo na zehleni a ze ho bylo,zehlila jsem nejake 3 hodky,s tim ze jsem si mezitim nabarvila vlasy,stihla zkouknout jeden film,ale zase je to vsechno pryc. Tobyho jsem ulozila kolem pul 7 a mezitim co jsem ukladala jeho Poppi jsem nechala v obyvaku koukat na tv a ona usnula. Kdyz jsem prisla dolu, krasne spinkala na v kresle a drzela si lahev mlika, musela jsem si ji vyfotit :D.
Pak volala nekdy kolem pul 8 Adele,ze se zpozdi a jestli budu jeste kolem jedenacte vecer vzhuru,tak jsem rekla,ze jo a ona ze urcite dorazi do 11, no prijeli kolem 12, skoro uz jsem usnula :D. Chvili jsem s nimi popovidala a sla spat. Ve finale me v pul 4 rano vzbudi telefon,zatipnu to, protoze kdo by mohl co chtit takhle rano,ze. Snazim se zase usnout a slysim jak me neco tuka na okno...Ona draha Adele nechala klice v zamku a Lindsey se nemohla dostat do baraku, tak nejdriv volala Adele, Dave...nic, pak me a pak mi zacala hazet kaminky na okno :D:D Tak jsem se premohla,sesla dolu a odemkla ji...No byla stastna a prej,ze by se ji nechtelo prelizat' plot a dostavat se domu buhvi kudy :D.

Dneska,sobota, jsme vstavali kolem pul 9, Poppi s Tobym sice byli vzhuru od nejakych 7,ale vystacili si v pokoji, ja jsem si vypla monitor a sla jsem jeste spat. Dali jsme si snidani kolem 9, pak byli deti na zahrade a ja se pomazlila s Bentonem. O pul 12 jsem dala Poppi spat, protoze jsme meli v planu jit ve 2 odpoledne na Fun day tady do parku, takze aby byla vyspala a nebyla nevrla,nakonec byla,spala totiz asi jen hodku a pul a ona je zvykla na 3-4 hodinky behem dne a pak spi celou noc, coz nam nikdo neveri,ale je to tak, uz se ani nebudi. Spi vetsinou od pul 9 vecer do tech 7-pul 8 rano. Je zlata :)).
V pul 2 druhe se vratila Adele za nakupu, mela s sebou i Tobyho, takze jsem udelala sendvice pro nej a Poppi,opet velke drama, protoze nechteli jist...Ano nechteji, protoze porad jim do toho nekdo keca, jak maji jist a co maji jist nejdriv.. :X Nakonec teda Toby snedl sendvic cely, jogurt a i tycinku do sebe dostal,ale byl to boj, Poppi snedla mozna pulku sendvice, jogurt a nejake bramburky pro deti.

Ve 2 jsme se vydali do parku, ja, Poppi, Toby a Adele s Bentonem v kocarku. Byli pripravene ruzne souteze, stanky s cukrovim,dortikama,stanek s tombolou, delani nehtu, tahani karticek s cisly a podle toho jste vyhrali nejake jidlo nebo nejakou hracku pro deti, byl tu stanek s bizuterii, stanek s knizkama...pak tu byl opet burger-van,kde jsem si nakonec dala jen kafe. Skoro dve hodiny jsem stravila behanim za Poppi. S Tobym jsem to vzadala hned na zacatku, udelal takovou scenu ,ze jsem mela chut mu jednu natahnout,rval jak maly dite, chtel dudlika !!! ve 4 letech....dozadoval se dortu, kterej mel slibenej po veceri, nechtel jit nikam, lehnul si na zem a zacal kopat kolem sebe, takhle jsem ho jeste nevidela, no po chvili domlouvani jsem to vzdala a nechala ho tam, celou dobu jsem na nej pak videla,nehnul se z mista. Poppi jsem zaplatila 50p za face paiting, slecna ji udelala nejake dva motylky, porad se omlouvala,ze neumi nic nakreslit,ale Poppi byla rada,ze tam neco ma. Pak si byla vytahnout z krabice 'Lucky dip' kde mela malou penezencicku ve tvaru kralicka,tak mela radost. Pak jsme tak kreslili, staveli jigsaw,houpali se na houpackach...Kolem treti vzala Adele Tobyho domu a ja jsem jeste s Poppi zustala do skoro ctyr, popovidala jsem s par lidma, skoda ze pracuju :( je dneska karaoke nihgt a tombola vecer...hmmm priste.

Udelala jsem detem veceri, vykoupala oba dva,protoze zase byli jak kdyby se vyvaleli nekde v nejspinavejsi louzi....A uz jsou oba v postely a koukaji na nejaky pohadky,snad brzy usnou. Mick jde v 8 na nocni, Lindz uz je na odpoledni, dneska snad jen do pul 12, hlavne musim zkontrolovat jestli jsou klice venku ze zamku nez pujdu spat :D:D:D:D:D.

Jak jsem psala vyse uz za dva tydny budu doma,v Plzni, Ani nevite jak se tesim, po 7 mesicich uz potrebuju oddych tady od priserek :D.

Tak to je vazeni, pro dnesek vse.








3 comments:

  1. jak Poppi usnula v tom kresle, ja fakt roztomily :)

    ReplyDelete
  2. takovy pěkny věci :) hnedka bych šla nakupovat :) a jen šetři až tu bdueš s nama kalit :)

    ReplyDelete
  3. Tak ja mam neco (hoodne malo) nasetreno na nejake to popiti ;)

    ReplyDelete