Pages

Tuesday 26 July 2011

Teddy Bear- picnic , playgroup

Jako kazde utery btyl na programu playgroup tady v Newtoftu v Social clubu. My tam uz nechodime, protoze zmenili cas na 1-2:30 a to akorat Poppi spinka,takze jsme prestali chodit nekdy v dubnu, drive to bylo lepsi, bylo to od 10 do pul 12,takze akorat jsme pak meli obed a mala sla spat.
Dneska jsme ale vstavali az  kolem 10 :D Poppi se vzbudila kolem 7 rano,ale jeste usnula na chvili, Toby spal do nejakych pul 10, to je vzdycky nechavam jeste chvili v pokoji a ja se pomalu probouzim :D protoze Mick mel byt dnes uz v praci,nakonec nebyl, nechala jsem ho spat, vstal nekdy kolem pul 12, Lindsey spala po nocni.
Udelala jsem lunchboxy pro Poppi i Tobyho a kolem 12:55 jsme se odebrali smer playgroup. Byli tam zase vsichni kdo maji male deti a prijeli opet z detskeho centra. Vsichni byli docela prekvapeni ze jde i Poppi, taky pak byla pekne uknourana a po druhe jsem ji vzala domu, ohrala mleko a sla spinkat.
Slecnu z centra dovezly zase nejake hracky, ruzne hry...takze si decka hrali, ja jsem obcas popobehla za malou,aby nam nikam neutekla, Mick pronasledoval Tobyho, protoze prej utika,no rodicum ani,me ne :D Nikdo me to neveri,ale je to tak,se mnou si to proste nedovoli,aby se ode me vzdalil nekam kam bych na nej nevidela,pekne si hraje...s rodici uplny opak, utika, je uknouranej..

Kolem pul 2 jsme si vsichni sesedli dovnitr clubu , na zem se polozily deky a zacal picnic. Venku je totiz docela zima :/ takze deti jen venku chvili behali, parkrat jsme si zahrali nejakou hru na honenou, pak jsme zahrali parasutistu,poskladali nejake puzzle,ale na sezeni na trave to fakt nebylo. To pocasi je pekne na nic..
Poppi pak zacala bych kolem te druhe unavena,tak jsem ji vzala domu, Mick s Tobym jeste zustali a mezitim prijela i Adele s Bentonem,zitra jede Lindsey i s detma (tedy co jsem pochopila obema) do Digby, kde maji novy dum,takze peace and quiet for me :))

A nejake ty obrazky na zaver ;))










3 comments:

  1. dneska tu bylo chvilemi docela teplo..jinak je to taky hrůza :/ žádný pořádný léto :(

    ReplyDelete
  2. no i tady v CR je ti upe na ho..
    Na zacatku leta byly strasny vedra, ale ted uz treti tejden bud jen prsi nebo je dvacet stupnu a min.

    ReplyDelete
  3. No ja doufam,ze od pristi soboty bude pekne, chci si dovcu uzit :))

    ReplyDelete