Pages

Saturday 2 July 2011

Update

.....nic moc se nedeje, porad to same..decka, park, skolka, zahrada, trampolina, park atd...Proste jako zivot mezi poli :D Nudny a nezazivny.

oslavenkyne
Ale aby se nereklo, tak jsem dnes byla s Elise na oslave jeji kamradky 9tych narozenin v Memorial Hall ve Faldingworthu, kam chodi vsici do skoly. Party byla samozrejme jen pro decka,ale kdyz uz jsem tam s ni prijela,tak jsem i zustala a ucastnila se ruznych her..Samozrejme jako jedina 'adult' krome oslavenkyne rodicu. Ale co,zatancili jsme si, udelala jsem zase nejake fotky a hlavne jsem si pak dala nejake sendvice, protoze jsem mela jen snidani o pul 10, vstavali jsme az tak pozde :D lemry liny jsme :D, pak jsem byla v Tescu v Market Rasenu, protoze jsme potrebovali mleko a ja se kazde prilezitosti vypadnout z baraku chopim, takze jezdim takhle dost casto 'nakupovat'. Tim padem jsem nejak opomenula obed a tim ze ta party zacinala v pul 1 a koncila v pul 3,jsem si dala 'obed' tam v podobe sendvicu, nejakych rolek s parkama, nejake susenky atd, proste jen party food, ktere na zadne party nesmi chybet, pak jeste kousek cokoladoveho dortu,ale jen malicky abych nevypadala jako otesanek :D.


                         Chtela jsem mimo jine napsat neco k uplynulemu tydnu,ale nejak si nemuzu poradne vybavit co jsem delala :D :/...Zkusim zapremyslet...v utery se asi nic moc nedelo, Lindsey byla doma,takze jsem rano si mohla prispat,sice ne moc, protoze Toby mi prisel dat pusu pred odjezdem do skoly a udelal vic hluku nez bylo potreba,takze me vzbudil, zacal po me skakat a ze prej mam uz vstavat,ze nebudu prece spat celej den,ze sice prsi,ale ze si musime odpoledne zaskakat na trampoline a udelat letadylko, jak mile :) Letadylko mam naucene od meho tatiho, ktery kdyz jsme byli s brachou jeste mali spunti, zvedal v leze nad hlavu a delal s nama letadlo...zacala jsem to praktikovat s Tobym a pak i s Poppi a hrozne se jim to libi navic to delame jen v trampoline,kam i kdyz se prevazi a spadnou, spadnou skoro do mekeho a okolo trampoliny jsou zabrany, takze ani nevypadnou :)
Dopoledne jsem byla doma, protoze stale jeste prselo,tak jsem si uklidila pokoj...vzdycky kdyz se koukam kolik tu mam veci premyslim..How fuc**ng I can packing this shit for the next year..I have no idea lol..Takze asi tak...Ale aspon jsem se zbavila stoleteho prachu na polickach :D
Odpoledne jsem jela vyzednout Tobyho do skolky a stavili jsme se hned na chvili v parku, protoze prestalo prset. Stravili jsme tam asi pulhodinku hranim na schovku. Pak jsme dojeli domu, ja ho predala Lindsey a mela volno, chtela jsem jet do mesta,ale to by znamenalo zase dalsi utracene penize a ja musim setrit, uz za mesic a 3 dny jedu domu na 3 tydny a to se sakra prodrazi :/ :D. Takze zadne nakupy, zadne zbytecnosti.

Ve stredu jsem mela zase jeste volno s tim,ze jsem jen rano odvezla Tobyho do skolky a pak ho jela vyzvednout,coz mi usnadnilo opet rozhodovani jestli jet do mesta,nebo ne :D. Dopoledne jsem jeste vzala Poppi do parku, i kdyz mi Lindsey tisikrat rekla,ze nemusim a ze mam odpocivat a prej ze 'You're never in rest', no ale tak kdyz tu jsem a bud mam sedet v pokoji, nebo na zahrade to radsi pujdu s malou do parku. Opet jsme foukali bubliny z toho velkeho bublifuky, jeste ze jsem si jich nakoupila tolik, v Tescu maji akci kup jeden a vezmi jeden zdarma, no za £2 nekupte to :D Takze jsem jich projistotu nakoupila asi 10 :D Aby jsme meli co foukat.
Odpoledne jsem as jen tak poletovala :D mezi zahradou a pokojem, protoze uz zase bylo pekne pocasi, trochu jsem se slunila,pomohla Lindsey prestehovat trampolinu, protoze Mick se chstal ve ctvrtek polozit novou travu, tam kde byla drive trampolina a udelat oddelene koutek pro deti a nejaky plac na party, aby to bylo pekne oddelene a vypdalo to lepe, nekdy Vam to vyfotim jak az to bude uplne hotove, mozna i najdu nejake fotku jak to bylo predtim, zacina uz to vypadat pekne upravene,tak jsem zvedava jak to bude ve finale, chteji to stihnout na oslavu Lindseyinych a Mickovo narozenin, ktere mel Mick uz ted v pondeli, Lindsey ma zitra,ale budou to slavit az nekdy 23. mam tuseni, protoze maji oba volno,takze bude nejaka party. Pristi vikend mame tez slavu, Poppi budou 9.cervence, 2 roky. Darku uz samozrejme mam i pranicko napsane, jsem hrozne poradna :D. Minulou oslavu jejich narozenim jsem prolezela v horeckach, tak doufam,ze tu letosni zvladnu bez ujmy na zdravi :).

No a ctvrtek byl uz 'uplne' pracovni, no ale stejne jako vzdy, Dopoledne park s Poppi, tam jsme si hrali s micem, hrali na schovku, behali kolem stromu :D houpali se na houpackach, vydrzlei jsme tam od doby co Toby odjel do skolky, tzn od asi od deviti do pul 12, pak sla Poppi spinkat, ja jsem povesila pradlo co se mi vypralo. Mick byl doma, pokladal tu novou travu, trvalo mu to mozna hodinku,ale vysledek vypada dobre, myslela jsem ze nejak aspon odkope tu stavajici travu,ale on to polozil primo na to,aby jste rozumneli privezli mu odnekud z pole,lanu...proste odnekud :D uz nasekane jakoze koberecky travniku a ono se to jen polozi, zaleva se to hodne vodou a jak rekl Mick nejak se te stara trava pod tim spoji s tou novou :D No vubec tomu nerozumim,ale snad to bude nejak drzet pohromade, protoze Toby chodi a nadzvedava ty jednotlivy kousky :D Chce si s tim hrat,prej nove hriste s travou na delani bordelu a jezdeni na skutru, coz ma ovsem pridsne zakazano :D.
Odpoledne klasika, vyzvedla jsem Tobyho ze skolky, on pak byl s Mickem na zahrade, 'pomahal mu' :D. Ja jsem zatim sebrala uz uschle pradlo a povesila dalsi...Potrad dokolecka..nechapu ze toho pradla je tolik..nevadi mi to veset,skladat a zehlit,ale jako fakt je toho hrozne :D Udelala jsem veceri, Lindsey prijela nekdy kolem seste, jeste si sla zabehat, Toby byl uz v posteli, protoze byl hrozne neprijemnej, tak jsem mu pustila telku v pokoji a on asi kolem 7 uz spal :D Nastesti pak spi az do rana do tech pul 8, takze ne ze by se budil nejak extra brzo, za coz jsem hrozne rada a Poppi uz taky pekne spi :). Ja jsem jeste byla s Poppi do asi pul 8 na zahrade, pak prijel ice cream man a Lindsey se vratila , takze si prebrala Poppi a ja mela volno. Stravila jsem ho jak jinak na ntb :D jak jinak a povidanim si na fb s par pratelema, pustila si pak film a sla spat kolem pul 11.

Vcerejsek byl uplne stejne nudny...takze dopoledne jsem teda nebyla v parku, protoze Mick vzal Poppi k Vicky s Tonymu na kafe a nejak tam vydrzeli az do skoro 11,takze pak jen prisli a Poppi sla spinkat.
Pak jsem sjela pro Tobyho zase do skolky, byli jsme mozna hodku v parku, pak jsem jeli domu, kde Poppi uz byla vzhuru, vzala jsem tedy oba jeste na hodku do parku, aby se vyradili. V pul 4 jsme sli pockat na Elise na zastavku skolniho busu. Sli jsme vsichni domu a zacala jsem delat veceri. Po veceri jsme byli jeste do pul 7 na zahrade,ky prijela Lindsey, ulozila Tobyho do postele a prevzala si Poppi, ja jsem byla domluvena,ze pujdu vecer tady k nam zase do clubu,ale jelikoz jsem se nejak zasekla s brachou na skype, dokecali jsme aso kolem pul 9, a ja jsem pak uz byla lina nekam jit, hlavne nechci nekoho potkat..:D Mela bych fakt chodit kanalama.....No nic :D

Uff no na to,ze jsem fakt musela zavzpominat hooodne, nakonec docela plodny clanek :))

Komenty jsou vitany, v jakekoliv forme :))

Jeste na konec par fotek ;)













11 comments:

  1. Pobavilo mě: "Nic moc se nedeje decka, park, skolka, zahrada, trampolina, park atd..." a pak takový článek:D

    ReplyDelete
  2. No ja jsem se nejak pak rezepsala az jsem se musela zastavit, protoze pak uz by to byli jen blaboly :D:D:D
    Mam nejakou psaci naladu ted :) Kez by se mi toho dostavalo casteji :)

    ReplyDelete
  3. Klidně piš i bláboly, já ráda čtu všechno!:-) A vždycky mě potěší fotky.
    Ta 3. od spodu je nejlepší:D To jste ten foťák postavili kam?:D

    ReplyDelete
  4. Diky :) Tesi me to:))
    Fotak stavim vsude kde se da, tohle je zrovna normalne na zemi :), hlavne mam jen malicky ruzovy Olympus mju: 840,8mpx takze zadne zazraky,ale foti se mi s nim pekne a uz ho mam 4ty rok :)

    ReplyDelete
  5. Ten foťák byl fakt na zemi?:D Tak to dobře vyfotilo. Sympatický růžový foťák - já jsem na ty barvy:D.

    ReplyDelete
  6. Vzdycky je na zemi a nebo prinejlepsim na tom obalu od nej,ale ten moc nenosim :D
    Hlavne se ho nechci vzdat, protoze mi ho nasi koupili, kdyz jsem poprve odjela jako ap do Londyna a prozil toho se mnou uz moooc hodne a udelal mozna na deset tisic fotek :) Jsem hrozna, fotim vsechno a vsude :D:D

    ReplyDelete
  7. hele usmívá se někdy ta holka v tom růžovým?? :D jinak miluju party food, já bych měla pořád nějakou party :D

    ReplyDelete
  8. Myslis Elise :D Jo my se smejeme porad,ale na fotky se moc nesmeje..nema rada kdyz ji fotim..jsem vubec rada,ze mam nejake jeji fotky ;)
    Jinak ja taky mam rada party food,ale clovek se toho moc nenaji :(

    ReplyDelete
  9. no vypadá, jako kdybys jí tim hrozně obtěžovala :D no jo, to toho musíš sníst hodně :D

    ReplyDelete
  10. Njn ale tak aspon ze si nezakryva rukou oblicej, uspech :D

    ReplyDelete
  11. Bunny: jo ja tada bavim :D:D:D

    ReplyDelete