Pages

Wednesday 2 October 2013

It has been a long time...a bit

.....od posledniho clanku. Hrozne se omlouvam, vsem kteri sem chodi nakukovat, navstevnost to stale nejakou ma, ale ja vubec nemam naladu/cas neco psat..lemra no "D..Stalo se toho hrozne moc od posledniho clanku, ktery jsem postovala tusim nekdy na konci cervna?


Mam ted dopoledne cas v case co mala spi, tak se posnazim neco napsat...uvidime jak mi to pujde :X :D

Dovolena na West Coast....super dovca, budu se snazit o ni napsat neco vice v dalsim clanku...

Take jsem si na zacatku cervence poridila IPod 5th gen takze konecne mam instagram, abych byla in... :D :D pro vsechny latest pictures klik na odkaz ;) docela dost tam pridavam, protoze to je takova nejrychlejsi a nejlepsi cesta jak sdilet fotky...:)

Instagram :)

Jinak pocasi je stale moc pekne, rano uz se ochladilo, ale pres den mame stale kolem 20-25 bych rekla, proste horko...Tesim se na zimu! :)

Zacala jsem druhy rok v USA...cas tady hrozne utika. S rodinkou jsme to trochu oslavili, dostala jsem nejake darecky a 3!? dorty :D byli tedy vybornym to ne, ze ne, ale stacil by jeden.

Tak pro dnesek asi jen takhle kratce...pokud to tady jeste nekdo cte, tak treba dejde vedet co by Vas zajimalo a ja se pokusim zase neco napsat..neco delsiho nez dnes...:))

No comments:

Post a Comment