Pages

Wednesday 16 May 2012

Dear Dana.....

Tak v prve rade, pata rodinka z Georgie nevysla, potrebovali nekoho nejlepe od pulky srpna nejpozdeji, nechapu proc si me pridavali, kdyz jim to musela predtim ta koo z Atlanty napsat, ale aspon mi napsali velice mily omluvny email :)
...................................


Dnes jsem vzbudila v sest rano, protoze mala byla vzhuru tak jsem si ji presunula k sobe, pustila jsem nam pohadky a hned se vrhla na notase, na fb a mejla...Na mejlu na me cekalo mile prekvapeni v podobe emailu jak od APIA tak od nove rodinu co si me pridala do oblibenych :))

Rodinka je z Marylandu, pisis, ze je to kolem 40minut od DC. Maji dve deti, holcicky 2,5 roku a 7 mesicu. Odepsala jsem jim jiz tradicne na jejich email. Takze pockame co z toho bude...Nemam u nich takovej ten 'juchuuu' pocit, ale dame jim sanci :) Treba budou na skype hovoru super..uvidime...Jo zapomnela jsem dodat, ze maji u domku malickou farmicku.....kralicky,slipky,husy,prasatka....:D no jo ja 'farm girl' hahahaha...uvidime uvidime :)



Na fotce je novy kamrada nasi Poppi , jmenuje se Henry a je to beruska :D Snad ji vidite na tom fialovem koralku :))


5 comments:

  1. on se juchu juchu pocit někdy nevyplácí a nakonec já si myslím, že je to osud, kdo tě zavane právě tam, kde ti to do života něco dá :-)
    jinak hodně štěstí

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja vim, ze ne, ale proste u nich nemam takovej ten pocatecni pocit, budu ted vsechno srovnavat s NY rodinou :// a taky hodne srovnavam s tim kde jsem ted no...takze je to na nic urpimne :D
      Nejak to dopadne, nejsem clovek kterej to nejak moc hroti, dyztak poletim dyl, nebo vubec hahaha si ze me dela muj tatka srandu ze preberu, ale prece si musim vybrat ty spravnou rodinu, kde si ten rok uziju, ne jen 'preziju' ;) Dekuji a Tobe preji tez hodne stesti!! :)

      Delete
  2. Ja jsem moji soucastnou rodinku nejdriv i slusne tak trochu odmitla...tedy byla jsem v tu dobu ve vazne komunikaci s jinou rodinkou a tehle jsem napsala, ze uz mam pravdepodobne match s jinou rodinou. Potom, co jsem nakonec tamtu odmitla, tak jsem pak zkusila znova tuhle a po par skypech a emailech jsme byli svoji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jsem rodinku tady v UK taky nejdrive odmitla, protoze meli napsano jakoze potrebuji nekoho 24/7 protoze jsou to policisti..to me hodne ze zacatku odradilo, uprimne i ty 3 deti z toho jedno mimco..no bala jsem se prvne, pak jsem si to nechala projit hlavou a ozvala se jim pak sama jestli uz nekoho nasli, ze bych rada s nimi stravila nejaky cas po mejlech a skype..na skype s nimi nakonec nedoslo, vse jsme resili po mejlech a pak jsme se pridali i na fb :D Nakonec jsem rada, ze jsem tady, i kdyz jsem sem nechtela...pole,ta prac doba...ale i kdyz to ma svoje proti a obcas me to stoji hodne nervy, sla bych do toho znova :) Porad ted kazdou rodinu srovnavam s touhle a Lindz se me porad nabizi, ze bude mluvit s nimi tez az budu mit hovor...nevim jestli je to dobrej napad..:D

      Delete
  3. A ber to i tak, že i někdy juchu pocit je zrádný. Měla jsem tohle s první rodinou v Kanadě. Pak mě to probralo :DDD.

    ReplyDelete