Pages

Wednesday 15 February 2012

BUDOUCI AU-PAIR V USA

Post ze dne 7.unora 2012

ZKOPIROVANO Z MISKY BLOGU -ZDE-
 

(Jelikoz ja bych momentalne nic nevyplodila,lezim a vetsinu casu travim mezi pokojem a zachodovou mistnosti..takze doufam,ze pokud sem chodi nejake budouci au-pair co se chystaji do USA necht se neboji pridat :) )

**ODKAZ NA SKUPINU NA FB**

Před pár týdny jsem na stránkách facebooku založila skupinu pro budoucí au pairky, které se chystají do USA. Jelikož je to pohodlný způsob, jak být v kontaktu i s ostatními - než zakládat hromadné chaty etc. :) Jelikož je nás tam už krásných 31 a stále číslo roste, tak jsem se rozhodla, že dám o této skupině vědět i vám pomocí blogu. A to z prostého důvodu. Každý den mám k mému velkému údivu dost vysokou návštěvnost, možná jsou mezi vámi návštěvníky a pravidelnými čtenáři i další slečny, které se hlasí do programu na au pair.
Původní myšlenka založení této skupiny bylo pro nás, holky od CA. Nyní jsme tam všechny - jak CA tak SA - bez rozdílu. Jsme tam slečny, které vyplňují přihlášku, hledají rodinku či už rodinku máme. Vzájemně si tam předáváme zkušenosti (pohovor, psychotesty, proces vybírání rodiny, vízum etc.), radíme si, pomáháme si a především se vzájemně podporujeme a dokážeme jedna druhou podržet. Díky této skupině vzniklo spoustu hezkých - přátelských - vztahů ... :)

Takže, pokud je mezi vámi mými milými čtenáři a návštěvníky někdo, kdo se chystá jako au pair do USA a chce se přidat k nám, zanechte mi prosím "zprávu autorovi" a já vás tam přidám mezi nás. Případně můžete napsat komukoliv z holek, které v této skupině jsou také a mohou vás tam též přidat! :-) (některé si to psaly též na blog)

Krásný večer všem ! :)

No comments:

Post a Comment