Pages

Wednesday 15 February 2012

Zaciname...

USA - sen ktery si splnim...
nebo se o to aspon pokusim...Ale me to vyjde..jako vsechno predtim..:D



Zde bych chtela psat o pripravach na cestu do USA a pak o samotnem pobytu - pokud me tam pusti :). Zacnu vyberem agentury (tam si stale nejsem jista) - jak jsem se rozhodla,co me ovlivnilo pri rozhodnuti pro USA,postupne pripisi kam bych se chtela podivat atd..

 Mam pred sebou jeste skoro 10 mesicu v Anglii,ale nikdy neni pozde zacit zarizovat,protoze co jsem precetla dost blogu od holek aupairek v USA - Helena-Kamila, Janca, Milca, Anett.. vim,ze umisteni nekdy trva i dyl nez jen 3 mesice, jak inzeruji agentury v letacich a na webovych strankach.

Zatim jsem moc nepokrocila, nebo spis ani poradne nezacala ..sbiram informace a zjistuji jake jsou moznosti. Rozhoduji se s jakou agenturou se dam do spolku :) Mam moznost CoolAgent,ktery spolupracuje s agenturou na americke strane - Aupair in America a nebo Student Agency ta pracuje s Aupair Care agenturou..na obe jsem slysela dobre i spatne...'a ted babo rad' :D


Prekopirovane z meho druheho blogu...a aby jsem to mela vsechno pekne pohromade, proto to nebude souhlasit datumove,takze aby jste nebyli ztraceni...tenhle post jsem psala zhruba v polovine cervence minuleho roku :)

No comments:

Post a Comment