Pages

Sunday 19 February 2012

Ubehly tyden

Tyden byl ve znameni prazdnin, coz nam vsem udelalo o par vrasek na cele vice. Naposledy jsem psala v utery..haaa vzdycky si musim precist predesly post,abych vedela co jsem psala a co mi uniklo..

Pondeli a utery mela Lindz off, Mick byl na rannich..Stredu cely den prselo, takze jsme vstavali nekdy kolem desate, lemry line jsme :D Elise pak prebehla po obede k sousedce, Toby a Poppi si vydrzeli hrat mozna 15 minut v pokoji, pak se zacali hadat, prat a tahat za vlasy a tak podobne, takze jsem Poppi vzala dolu, kde jsme cetli knizky, pak jsme malovali, ja jsem mezitim hazela veci do pracky, z pracky do susicky a skladala a dokonce jsem i vyzehlila :) vystridali jsme si to s Mickem, ja detske a on vyzehlil jeho a Lindz obleceni, takze velka hora pradla je zase pryc...haaa na jak dlouho, pocitam,ze v utery pristi tyden to bude na stejne urovni :D.

Pondeli a utery kdy byla Lindz doma, jsem mela jakz takz volno, ona vzala vsechny 3 deti k sestre a v utery pak jeli na nakup s tim,ze mi tu nechala malou, a taky to bylo ten den co se Toby kousla sam a Valentyn, takze jsem mela pak deticky na vecer, protoze me Lindz poprosila, jestli bych je nemohla mit, ze by si chteli s Mickem udelat pekny vecer, a veceri..Nastesti kdyz nejsou rodice v dosahu, byt jsou v baraku,ale mala ani kluk je nevidi jasou jak andilci, takze po veceri jsme se presunili do pokoje, kde Toby chtel koukat na Tomase a Poppi na Peppa Pig, takze aby se nehadali, vzala jsem Poppi k me a pustila ji to dvd u me, jeste jsme dali vanu, pred tim, takze chudak Lindz pak nemela horkou vodu, protoze tady se musi kolem seste zapnout ohrev a kdyz se nezapne a nekdo se vykoupe/napusti vany pred tou sestou, tak pak se musi cekat asi hodku a musi se to pustit a nez tece tepla je to taky na dlouho , obcas pekne na nic..Takze vana, a pak telka. Dali jsme pyzama, Toby si jeste pohral s vlackama a kolem sedme jsem mu rekla,ze do osmi muze jeste koukat na tv,ale uz z postele a nedelat bordel. Diky bohu usnul uz nekdy kolem pul osme, takze Poppi sla kolem osme do sve postylky a usnula mozna do peti minut :) Tohle se nedeje kdyz jsou tu rodice, obzvlast kdyz se je snazi ulozit Mick...to jeste kolem desate Toby rve na celej barak,ze chce cokoladu.. nasrat  smula, ode me vzdy dostanou pred bedtime ovocny salat do misky a to jim vetsinou staci a proste pekne usnou.






Ve ctvrtek jsem si dojela do Lincolnu, vzala jsem s sebou Poppi, aby Mick nemel na krku vsechny 3 :D on si pak hrozne stezuje, jak je mel vsechny sam...a blaa blaaa :D :D. Proste vzdycky mam hroznou chut mu rict, kde ma deti mezi tim, co ma nohu nahore na gauci a kouka na fotbal..:D No nic....
Takze jsem byla s malou v Tescu, kde jsem si nakoupila nutne veci, jako sampon, odlicovaci vodu, barvy na vlasy a kabelku na sobotni ples, za £4 nekupte to :D. Pak jsme si zajeli do mc donaldu, kde jsme si sedli do vnitr, Poppi dostala happy meal a hracku,moc toho nesnedla,ale aspon neco.. no neni to moc zdrave,ale jednou za cas :))  Toby zustal doma, jako vzdy. Pri snidani jeste rikal,jak chce jet take,ale nakonec kdyz videl,ze je Mick doma, tak rekl,ze nejede. Aspon jsme meli s Poppi klid,nerikam,ze jsem s ni radeji sama :).
Kdyz jsme se vratili, nekdy kolem pul druhe odpoledne obyvak vypadal jako po vybuchu, ani jsem nic jineho necekala,takze me to ani neprekvapilo. Pak jsme si hrali v pokoji, chvili byli na zahrade, Mick jel ve 4 do prace a vzal Elise k Winnie, ze ona ji vezmena plavani, protoze, ja jsem nemela auto, kdyz Mick jel do prace a Lindz byla na ranni a vracela se az o pul seste. Takze jsme udelali veceri, Lindz mela opet spozdeni, prijela mozna kolem pul sedme, kdyz se vratila i Elise, udelala jsem ji jeste veceri a pak mela padla. Prisla si ke me tedy Poppi koukat na tv. Ani skype s rodicema jsem nestihla...

Patek si vzala Lindz volno, ze pojede na velky nakup a pak k Mickovo rodicum do Lincolnu,ale nakonec jela jen ona sama, protoze Mick stihl rozbit jeji oblibenou lampu v obyvaku,takze se zase malicko pohadali, ona se sebrala a jela sama. Ja jsem mela jet o ctvrte na nadrazi do Lincolnu,vyzvednout Agnes,ktera skoncila u Adele a bude ted jako ap v Londyne u nejake italske rodiny. Tak ze ji pozveme na veceri. Vzala jsem tedy opet Poppi a jeli jsme, Vyzvedli jsme Agnes a jeli jsme se jeste stavit do Lidlu, kde jsme koupili nejake piti na vecer a pak domu. Mick uz zase spal, protoze mel pred nocni a Lindz akorat vyndavala nakup, tak jsem ji pomohla a pak se slo na pripravu vecere. Byla pozvana i Alice a Winnie.
Meli jsme ryzi, tortilly, zeleninovy salat...Nalseduji fotky..:)  Vecer to byl pekny, pekne jsme podrbali, vypili nejake to vino, najedli se k prasknuti a kolem pulnoci jsme to rozpustili.













V sobotu jsme meli v planu ples - Claudia's 6th Birthday Ball...a o tom napisi v pristim clanku, mozna zitra :)

3 comments:

  1. ta kabelka je výborná, doufám, že ji zdědim :D taky je výborná Lindz, že udělala večeři pro Agnes, když její host-family ne :D já to fakt nechápu, no.. :) a ty jsi nejlepší, protože seš moje láska :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kabelka mozna bude tvoje, pokud budes hodna :P Jo ja jsem fakt nepobrala,ze ji proste neudelala nic na rozloucenou, prece jen tam byla pres pul roku, ani nic nedostal, od nich, vis, ani kartu..nevim no proste jak ja rikam : I am happy that I found the right twin :D
      Aaaach nechtej me rozvasnit :D:D:D:D:D Ty jsi tez nejlepsi :*

      Delete
  2. Tak já budu do března hodná :D ano vim, jsem :D jj, fakt díky bohu, že jsi narazila na to správný dvojče :-)

    ReplyDelete