Pages

Friday 27 April 2012

I'll be there for you


S kazdou novou zkusenosti se clovek posouva dal i kdyz obcas mozna nevedomky. Udelame vzdy vse co je v nasich silach pro to aby jsme kazdou zkusenost zurocily v nas prospech....?
Myslim si, ze ja delam zatim maximum a s kazdym telefonatem z druhe strany sveta jsem si jistejsi co bych chtela, co ocekavat a co si tak predstavovat pod pojmem americka rodina a souziti s nimi.


Zacneme dnes necim na rozveseleni tech ,kteri treba maji zrovna ted nejaky splin. Od te doby,cca pred mesicem, co jsem tuhle pisnicku slysela, si ji pustim docela casto, stale me neomrzela a vzdycky me tak hrozne krasne zahreje a mam hned lepsi naladu, mimo to on navic Patrick Monahan je kus chlapa O:)).....Jsou skvely! Doporucuji poslechnou celiu jejich tvorbu ;).

Je to strasny, probudim se v pondeli rano a hle uz je zase patek..nechapu ze to tak utika, pritom je hnusne pocasi, delat se poradne nic neda, uz nam prsi 22 dni v kuse :/. Ven se v tom neda, protoze to je opravdu prutrz. Kdyz prestane prset, tak naopak zacne foukat silenej vitr. Vydali jsme se ven na prochazku s Poppi v utery a jen co jsem dosli za roh, zacalo zase prset :/. Nastesti jsme pak sli do playgroup do naseho clubu, tak jsme nemuseli behat v desti. Snad se to brzy umoudri a bude pekne. To pocasi citim i na sobe, jsem posledni dobou hodne unavena a tak nejak na me obcas padne i malicka deprese.. Hodne z odjezdu. Nekdo kdo stravil s host rodinkou pres dva roky to urcite zna. Jsem tu soucasti rodiny, deti me maji radi, ja mam hrozne rada je, jsem s nimi i kdyz mam volny den. S rodicema nemam zadne spory, obcas kdyz se 'hadaji' Mick s Lindz, tak je mi to tak nejak lito, hlavne vsechno pres ty zdi slysim, ale pry si to nemam tak brat a ze se nemam nikdy vdavat :D

 Posledni dobou ke me mala chodi v noci a chce se mnou spat v me postely, ona zabere skoro celou moji double bed a ja vzdycky spim na kraji div nespadnu, ona se roztahne jako hvezda a spi :)) zacala jsem ji vypravet pohadky, v anglictine bez cteni a docela mi to jde, vcera byla na programu Snow White neboli Snehurka. Hrozne se ji to libilo, jak jsem menila hlasy, jen jsem si v anglictine nevybavila vsechna jmena sedmi trpasliku, tak jsem je rikala cesky :D Kdyz jsem dopovidala mala me objala a rekla, ze se ji to hrozne libilo, ze chce dalsi, tak jsem ji rekla, ze zase priste, vybrala si Popelku.

Zaplatila jsem si - tedy maminka zaplatila :D listek na SA bus na 8.srpna smer Plzen...a proc bus? protoze mam ku*va moc veci a potahnu dva kufry a buhvi kolik prirunich tasek :D Ale ne pokusim se to zredukovat na jeden prirucak a ntb. Ale dva kufry je velika vyhoda a to v letadle nemuzu, takze proto bus. A cestu holt celou prorvu... Vubec se na to netesim, ale zaroven vim, ze me zase ceka neco noveho, uziju si leto s rodinkiu a kamrady v Plzni a v zari doufam, zase naberu jiny smer....To je vse budoucnost, na kterou se hrozne moc tesim i kdyz me obcas desi. Uprimne nedokazu si predstavit, ze si tady sbalim veci co jsem za 2 roky nastradala, doma to vybalim a pak se zase sbalim do jednoho kufru a poletim nekam odkud se tezko budu dostavat domu...Nechape se prekvapit co nam budoucnost prinese. Vybrala jsem si tohle sama, tak me nikdo nesudte, prvne se podivejte sami na SEBE!! :) (jestli to cte, ten kdo si myslim, tak je to smerovane na Tebe !!) ;).

Prihodim jeste nejake fotecky a pro dnesek koncim, ja vim, ze mam hrozne prodlevy mezi clanky, ale proste bud neni cas, nebo k tomu sednu a zacnu psat a po peti minutach to zase zavru, protoze nemam o cem...Mejte se suprove :))

( CLANEK POUZIJI I NA MEM USA BLOGU,ABY TO TAM NEBYLO TAK PRAZDNE :D )















No comments:

Post a Comment